Horoscop 30 August. Pești - E ziua deciziilor importante în carieră. Statutul profesional, imaginea si autoritatea se vor schimba

Publicat pe 30.08.2017 la 09:38 Actualizat pe 30.08.2017 la 09:56

Previziunile zilei pentru toate zodiile.

Berbec

Astăzi ai putea avea de-a face cu o persoană dintr-o instituție de stat, pentru a rezolvă o situație legată de un act sau o aprobare. În orice caz, e o zi bună pentru regla astfel de situații cu implicații legale, dar și pentru a fi mai atent la detalii legate de planuri și proiecte pe care le ai. S-ar putea că unele să aibă nevoie de ajustări.

Taur

Orice ai face astăzi, mai ales dacă ai agendă plină, amintește-ți să ceri sprijin când ai nevoie, să cooperezi cu cei din jur și în special cu partenerul de viață. Astăzi, rezultatele țin de capacitatea ta de a găsi soluții împreună cu alții, de flexibilitate, dar și de responsabilitatea cu care abordezi fiecare situație care apare.

Gemeni

Orice punct de vedere ai, dacă apăr discuții cu iz de dispută, fii gata să iei în considerare și punctul de vedere al celuilalt. Ziua de astăzi te poate ajută să reglezi niște neînțelegeri sau să dizolvi niște tensiuni existențe în relațiile parteneriale, dacă privești situația lucid, dincolo de emoții, iluzii și așteptări. Dacă e cazul să semnezi un contract, e momentul potrivit.

Rac

Zonă muncii este activată și e posibil să apăra sarcini și responsabilități mai multe decât aveai planificate. Cu toate astea, dacă judeci lucrurile la rece, dacă ai claritate și coerentă, atât în comunicare cât și în acțiune, poți rezolvă mai mult decât ți-ai propus, într-un context profesional care părea încurcat și fără ieșire.

Leu

Dacă ultimele zile te-au apropiat mai mult de ține și de nevoile sufletului tău, astăzi, zonă iubirii și a creativității este activată de prezența Lunii în Săgetător și asta te poate ajută să capeți o perspectivă mai sănătoasă asupra relației intime, dar și să găsești o cale eficientă pentru a dezvoltă un proiect.

Fecioară

Astăzi, Luna se află în exploratorul și aventurierul Săgetător, așa că prioritățile se schimbă. E posibil să fie nevoie de ține acasă, în familie, la solicitarea unei persoane mai în vârstă sau cu autoritate. Atitudinea potrivită este cea orientată către soluții, cu flexibilitate.

Balanță

În continuare te preocupa segmentul finanțelor, de fapt îți dorești mai multă securitate materială. Astăzi poți găsi acele soluții care să-ți confere o oarecare stabilitate și confort, dacă ești dispus să iei chiar și unele măsuri incomode, pentru ține sau pentru alții. E o zi bună și pentru a pune ordine în documente sau pentru a rezolvă chestiuni contractuale/juridice.

Scorpion

E vremea scadenței, pentru unele proiecte și relații de viață ta. Fie astăzi le înțelegi altfel și asta te ajută să iei niște decizii, fie îți devine clar și ai curaj, în sfârșit, să recunoști, la ce/cine e timpul să renunți, pentru a putea merge mai departe pe drumul potrivit pentru ține. Ziua de astăzi este potrivită și pentru niște decizii legate de bani și de conservarea/înmulțirea resurselor materiale.

Săgetător

Față de primele zilei ale săptămânii, se schimbă complet energia. Luna se află în zodia ta, îl întâlnește acolo pe Saturn, făcându-te atent la responsabilitatea pe care o ai, în primul rând față de ține. Așa că, nu e un moment mai bun pentru a-ți luă viață în mâini și a face acele lucruri pe care le-ai amânat deși știi că-ți sunt benefice.

Citește mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop 30 August. Pești - E ziua deciziilor importante în carieră. Statutul profesional, imaginea si autoritatea se vor schimba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x