Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

Publicat pe 02.03.2018 la 10:01 Actualizat pe 02.03.2018 la 10:10

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

ZODIA BERBEC

Săptămâna începe cu oportunități de câștig demne de luat în seamă, dar care riscă să-ți alunece printre degete dacă investești prea mult în preocupări de moment decât în planurile de viitor sau invers. Zilele de marți, joi, vineri și sâmbătă răsfață, energetic și astrologic vorbind, sectorele vieții tale sociale și sentimentale. Pentru a evita ca energiile nefaste din ultima zi a săptămânii să-ți strice sfârșitul de weekend, n-ar fi rău să fii atent/ă ce mănânci și care sunt mesajele pe care ți le transmite propriul corp. Atâta timp cât ești moderat/ă, organismul tău n-are motive să protesteze.

ZODIA TAUR

Marți și miercuri, ai putea fi tentat/ă să te lamentezi din orice și să transformi totul într-o drama, fără să vezi partea plină a paharului. Marțea aceasta ai putea da dovadă de cel mai bun randament de săptămâna aceasta. Joi, vineri și sâmbătă, dar mai ales în prima zi a acestui interval, se prefigurează mici câștiguri. Marțea se anunță de bun augur în plan sentimental.

ZODIA GEMENI

Ziua de marți se arată favorabilă pentru negocieri, interviuri de angajare și întrevederi de afaceri. Intervalul joi-sâmbătă, deci cea mai mare parte a weekend-ului, se prefigurează a fi una-n care nu te afli-n cea mai bună formă, cel puțin mental. Motivul l-ar putea constitui faptul că faci cunoștință cu reversul medaliei perfecționismului, criticându-te prea asupra și creându-ți o stare de spirit nu tocmai pozitivă. În plan sentimental, zilele de joi și duminică îți aduc surprize plăcute.

ZODIA RAC

Se prea pare că ziua de luni nu te găsește-n cea mai bună dispoziție. Indicat ar ca atunci să nu întreprinzi activități istovitoare care ți-ar solicita peste măsură membrele superioare. N-ar fi rău s-o lași mai moale-n prima zi a săptămânii și cu preocupările care presupun să stai prea mult concentrat/ă. Zilele de marți și miercuri te pot ustura cam mult la buzunare. Dar joi ai putea primi un bonus sau o primă de la angajator drept recompensă pentru unele succese recente.

ZODIA LEU

Luni, marți și vineri se-ntrevăd zile spornice la locul de muncă. Astrele-ți potențează abilitățile practice și îndemânarea, motiv pentru care se recomandă să te ocupi de activități care presupun muncă fizică. De miercuri până vineri, vine rândul să acorzi mai multă atenție familiei, chiar dacă unele lucruri pe care le fac te determină să-ți ieși din minți uneori. Intervalul joi-sâmbătă, adică cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână, n-arată prea grozav, cel puțin din punct de vedere astrologic. Poate că nu te vei afla-n cea mai bună formă fizică.

ZODIA FECIOARĂ

Zilele de luni și marți te găsesc într-o dispoziție destul de reactivă, dar și receptivă, ceea ce te-ar putea face să crezi că ești ținta tuturor vorbelor sau privirilor ceva mai acide. Până la urmă nu ține decât de tine să iei mai puțin personal lucrurile care nu contează cu adevărat. Financiar vorbind, se anunță mici șanse de câștig lunea și marțea acestea, dar evită să le investești în proiecte de grup sau planuri de viitor pentru că s-ar putea să nu te bucuri de ele. Intervalul miercuri-vineri ar trebui dedicat socializării, indiferent dacă implică să mergi în vecini la cafea sau să ieși cu prietenii în oraș. Îți prinde tare bine să vorbești cu cineva, mai ales dacă ai trecut prin multe-n ultima vreme.

ZODIA BALANŢĂ

Te bucuri de un tonus de invidiat, un nivel de energie peste medie și o rezistență mai mare decât de obicei la stres și efort susținut. Dacă ți se propune săptămâna aceasta să te alături unei echipe în vederea dezvoltării unui proiect. Ar fi indicat să refuzi, căci s-ar putea ca lucrurile să o ia într-o direcție nu tocmai potrivită. Abilitățile tale de comunicare și socializare ies în evidență, reușind să închegi relații mai repede decât de obicei.

ZODIA SCORPION

Adoptă cu mai multă ușurință un alt stil de alimentație sau un mod de viață mai activ. Din câte se pare, prima parte a săptămânii ar putea rezerva provocări în materie de finanțe care se centreză mai degrabă pe uzul lor decât pe sumă. Pot apărea unele frecușuri între tine și persoana iubită, dar atâta timp cât nu le permiteți altceva decât să condimenteze viața de cuplu, sunteți în afara oricărui pericol. Nu vă opintiți de ceea ce nu merge și-ncercați să potențați acele laturi ale relației voastre de pe urma cărora aveți de câștigat amândoi.

ZODIA SĂGETĂTOR

Zilele de luni și marți te-ar putea surprinde cu unele junghuri, dar dacă adaugi în dieta ta unele suplimente alimentare și faci mai mult sport, vei reuși să-ți reglezi mușchii și să ai un tonus mai bun ca oricând. La serviciu, zilele de luni și marți se anunță destul de bune. Vei demonstra cât de priceput/ă ești de fapt. În cursul zilei de vineri, caută să-ți ții-n frâu tendințele de gelozie și posesivitate. Sâmbătă și duminică se-ntrevăd unele cheltuieli mai mari decât ai preconizat, motiv pentru care s-ar dori să-ți aloci și-un buget de rezervă pentru weekend.

ZODIA CAPRICORN

Miercuri se poate dovedi a fi una favorabilă și pe plan social, apropiindu-te și mai mult de prietenii vechi ori cunoscând noi persoane care-ți împărtășesc viziunile și idealurile. Zilele de joi și vineri nu sunt prea bune la capitolul sănătate: poate te pricopsești cu o viroză respiratorie sau o febră musculară. Dacă lucrezi sâmbătă, bazează-te pe calitățile tale intuitive și empatice pentru a-nțelege punctul de vedere al colegilor de muncă, clienților sau angajatorilor.

ZODIA VĂRSĂTOR

Luni și miercuri, emani bună dispoziție, deci, nu te mira dacă atragi pur și simplu oameni în jurul tău. Dacă vrei să ceri o audiență la superiori ori să ataci o chestiune sensibilă-n cadrul unei ședințe, evită zilele de marți și miercuri. Lucrurile pot să nu meargă așa cum te-ai așteptat. Zilele de joi și vineri te pot surprinde destul de descurajat/ă, motiv pentru care ai putea ajunge la concluzia că Universul lucrează împotriva ta. Gândește-te de două ori înainte de a-i acorda cuiva apropiat un împrumut.

ZODIA PEȘTI

Cele mai dificile zile pe plan profesional de săptămâna aceasta par a fi cele de marți și miercuri, când apar complicații. Zilele de marți și miercuri nu se anunță a fi prea liniștite nici în cuplu. Zilele de sâmbătă și duminică nu te găsesc tocmai în cea mai bună formă fizică sau emoțională. Acest lucru s-ar puea datora faptului că ești mai sensibil/ă decât de obicei. Contextul astral al zilelor de sâmbătă și duminică permite și el proliferarea seminței de discordie dintre tine și apropiați, deci dacă participi la o masă cu familia extinsă, caută să nu atingi anumite subiecte de discuție sensibile.

Sursa astrodex.ro

În articolul

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x