Horoscop de WEEKEND: Balanță: Ocupă-te de partenerul de viață! Certuri aprinse din cauza sentimentului de neglijare!

Publicat pe 14.07.2017 la 17:31 Actualizat pe 14.07.2017 la 17:48

Previziuni pentru fiecare zodie!

Berbec

Energia de care beneficiezi la sfarsitul acestei saptamani este la cote mari si ar trebui sa o canalizezi in activitati care presupun efort fizic si mental. Ai avea succes la cumparaturi pentru innoirea garderobei, la exercitii fizice la o sala, la tratamente de ingrijire corporala si la inceperea unei diete de sezon. Pe de alta parte ar fi bine sa te gandesti la planuri noi de viata si la o abordare diferita a evenimentelor cotidiene.

Taur

Zilele acestea ar fi bine sa fii cat mai retras. Energia vitala este la cote minime, iar organismul obosit. Segmentele capului si cele ale sistemului renal sunt vulnerabile, de aceea fii prudent si ingrijeste-te mai mult. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca diagnosticul si recomandarile ar putea fi eronate. Pe de alta parte, tensiunile din sfera muncii se acutizeaza, aspect caruia este bines a-i acorzi atentie.

Gemeni

La finalul acestei saptamani se intrezaresc multe intalniri si discutii cu prietenii. Tensiunile mocnesc in umbra, de aceea fii prudent. Ar fi bine sa nu-ti divulgi planurile de viitor, pentru ca unii ar putea sa profite de pe urma lor. Roieste in jurul tau un protector important, care iti va oferi informatii pretioase legate de sfera profesionala. Tema principala a acestor zile pare sa fie legata de banii si bunurile pe care le detii in comun cu partenerul de viata sau de afaceri.

Rac

Weekend-ul anunta evenimente cu multa lume. Ochii si urechile lumii sunt ațintite asupra ta, de aceea ai mare grija cum te prezinti. Ceilalti te vor provoca destul de mult. Alege-ti cuvintele cu grija si vorbeste doar atunci cand esti intrebat. O discutie cu un sef sau cu reprezentantul unei institutii oficiale te poate pune intr-un con de umbra. Partenerul de viata sau cei de afaceri te sprijina putin si in orice moment iti pot crea neplaceri.

Leu

Zilele weekend-ului iti aduc discutii si intalniri cu persoanele aflate departe de granitele tarii. Unele informatii te pot necaji, insa ai rabdare si incredere ca timpul lucreaza in favoarea ta. Ar fi bine sa te gandesti la propria ta instruire personala si profesionala. Daca esti implicat in vreo forma de instruire sunt posibile altercatii cu profesorii, instructorii sau colegii. Traversezi o perioada delicata vizavi de relatiile cu ceilalti si foarte usor se pot isca controverse.

Fecioară

Evenimentele acestor zile te vor duce in segmentul banilor si bunurilor detinute in comun cu un partener de viata sau de afaceri. Exista nemultumiri serioase in acest sens, pentru ca tu muncesti mult, iar ceilalti se pare ca profita de pe urma eforturilor tale. Verifica achitarea taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din activitatea desfasurata la un serviciu fluctueaza, de aceea fii prudent. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar.

Ocupă-te pe indelete de partenerul de viata. Foarte usor se pot isca discutii aprinse fie datorita copiilor, fie datorita hobby-urilor tale. Ti se poate reprosa faptul ca iti neglijezi jumatatea si ca te ocupi de orice altceva. Totodata ar fi bine sa arunci o privire si la colaborarile in care esti implicat, pentru ca exista hibe ce trebuie inlaturate. Dorinta ta de izolare de restul lumii este evidenta si deranjanta pentru ceilalti, de aceea multi vor dori sa se indeparteze de tine.

Citește mai departe aici!

În articolul

Horoscop de WEEKEND: Balanță: Ocupă-te de partenerul de viață! Certuri aprinse din cauza sentimentului de neglijare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x