Horoscop DUMINICĂ: Ai parte de câştiguri financiare serioasa! Toată munca depusă va fi răsplătită AZI!

Publicat pe 11.12.2016 la 08:34 Actualizat pe 11.12.2016 la 08:51

O zi in care este recomandata odihna!

Berbec

Ești în mare vervă la finalul acestei săptămâni. Beneficiezi de multă energie astrala, energie care ar fi bine să o canalizezi doar spre treburile tale. Sunt momente bune pentru a-ți trasă planuri noi de viață, pentru a-ți schimbă conduită vizavi de tot ce te înconjoară, pentru a începe o dietă sau un program de exerciții fizice. Capitolul financiar este predispus la fluctuații.

Taur

Ești învăluit într-o aură misterioasă în acest weekend. Cu greu poți fi depistat în peisajul cotidian, iar ceilalți pot fi surprinși de tăcerea ta. Sunt momente favorabile pentru meditație, izolare de zgomotul vieții și dialog interior. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului, de aceea fii prudent și odihnește-te. Remediile naturiste și aerul curăț te pot ajută din plin.

Gemeni

Zilele acestea sunt favorabile întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Bucură-te de prezența celor dragi și ascultă cu interes ceea ce ți se spune. Ai fi tentat să ripostezi la tot ce te înconjoară, însă cu puțin efort vei reuși să îți controlezi pornirile. Controlează-ți modul în care vorbești! Recomandabil este să eviți promisiunile și explicațiile legate de planurile tale de viitor.

Rac

Ochii și urechile lumii vor fi ațintite asupra ta la finalul acestei săptămâni. Ori participi la evenimente mondene, ori la întâlniri profesionale cu oameni importanți. Emotivitatea va fi accentuată, de aceea fii atent la ce spui și evită discuțiile frivole. Un șef binevoitor ți-ar putea da responsabilități noi, însă cu puțin efort vei rezolvă totul cu bine.

Leu

Weekend-ul acesta ocupă-te de spiritualiate, filozofie și de îmbogățirea bagajului informațional. Studiul istoriei lumii te poate fascina și totodată îți poate deschide gustul pentru aventură. Relațiile cu tot ce ține de străinătate sunt de bun augur și ar trebui să profiți de asta. Dacă ai de învățat sau de pregătit un examen, acum sunt momente deosebite de a asimila mult.

Fecioară

Banii și bunurile obținute prin intermediul celorlalți sunt temă favorită a acestui weekend. Se pare că îți vor veni câștiguri serioase, dar fii prudent și cheltuiește totul cu măsură. Achita-ți taxele, facturile, datoriile de orice fel și menține o relație serioasă cu instituțiile financiare. Mentalul este bulversat și cu greu îți poți găsi cuvintele în dialogurile cu ceilalți.

Balanţă

Relațiile parteneriale sunt temele principale ale acestui final de săptămâna. Sunt posibile altercații cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Traversezi o perioadă în care beneficiezi de suport astral deosebit vizavi de tot ce ține de acest capitol, însă există și aspecte care au fost neglijate și ar trebui puse la punct. Analizează pe îndelete colaborarile în care ești implicat.

Scorpion

Locul de muncă este favoritul tău la sfârșitul acestei săptămâni. Muncești mult, cu drag și spor, iar relațiile colegiale sunt și ele la înălțime. Atenție că șefii pot strică armonia de la serviciu, însă ar fi bine să îți vezi de ale tale și să nu pui la suflet răbufnirile altora. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul tău este obosit. Odihnește-te și lecturează cărti amuzante!

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

Horoscop DUMINICĂ: Ai parte de câştiguri financiare serioasa! Toată munca depusă va fi răsplătită AZI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x