Horoscopul lunii Ianuarie 2018: Fecioarele și Scorpionii vor avea parte de cel mai bun început de an

Publicat pe 22.12.2017 la 14:42 Actualizat pe 22.12.2017 la 17:13

Afla ce ti-au pregatit tie astrele in prima luna din 2018.

BERBEC


Cu mai multe planete în zonă simbolică a activităților de birou, în acest an veți ajunge să aveți un an foarte încărcat din acest punct de vedere. Cu Soarele în aspect pătrat cu Uranus, care va mai rămâne în semnul dumneavoastră, va trebui să va confruntați cu multă tensiune precum și situații grele, neașteptate. Toate acestea va vor pune la încercare nervii și capacitatea de a trata anumite lucruri. Nu va fi deloc o luna liniștită din acest punct de vedere.


TAUR

Pentru voi, aglomerația de planete care se formează în semnul Capricornului va da dorință de a va lărgi orizonturile într-un fel sau altul. Dacă va îngropați nașul în broșurile de călătorie, puteți planifica o călătorie într-un loc unde va doriți de foarte mult timp să ajungeți. De asemenea, ați putea încerca să va extindeți cunoștințele prin citire sau să luați în considerare o formare nouă într-o zonă de interes pentru dumneavoastră.

GEMENI

În această luna, destul de calmă și fără mari evenimente, va veți simți în afară sincronizării cu atmosferă din jurul dumneavoastră. Veți avea tendința de a aborda totul cu inimă și cu o mare implicare sufletească. Dar în primele săptămâni ale anului va veți da seamă că aveți de a face cu probleme care vor necesită un efort de concentrare și angajament destul de mare. Cei din jurul vostru ar putea să va țină cont în legătură cu felul în care abordați probleme și unele rezolvări.

RAC

Mai multe planete în semnul Capricornului, în opoziție cu semnul dumneavoastră, va pot aduce unele întreruperi, în spcial în relațiile cu partenerii. Dificultățile în menținerea dialogului, cu neînțelegeri și probleme spinoase, în special despre bani, ar putea să va tulbure liniștea și să va dea mari bătăi de cap.

LEU

Începutul de luna ar putea fi destul de înșelător. La suprafața, totul va merge bine, dar va veți pune câteva întrebări fundamentale în această luna. Nu veți avea nici o dificultate deosebită, dar veți avea tendința de a pune întrebarea modului obișnuit de operare, fie acasă, fie la locul de muncă.

FECIOARĂ

Ianuarie va fi o luna generoasă pentru nativii acestei zodii, aducând un climat care se va preta pentru împlinirea personală. Energia și încrederea în șine vor fi cu ține și te vor ajută să te implici în proiecte pe termen lung. Proiecte pe care le îndrăgești foarte mult. Veți arată flerul creativ și veți da dovadă de capacități deosebite de exprimare. Astfel, opiniile dumneavoastră vor fi privite cu ochi buni. La începutul lunii, te-ai putea bucură de momente foarte bune cu familia și cu copiii tăi.

BALANȚA

În această luna veți pune mare accent asupra relațiilor de familie. Dacă aveți copii, pot fi necesare unele ajustări în comportamentul lor. Dorință lor de a fi independenți și de a se afirmă va trebui să fie redefinita, pentru a îi învață să respecte organizarea vieții domestice. Veți reuși fără probleme prin utilizarea diplomației și a vorbelor frumoase. Și pe plan financiar lucrurile vor merge bine, întrucât banii și beneficiile materiale vor veni destul de ușor.

SCORPION

Pentru Scorpioni, începutul de an este unul cum nu se poate mai bun. Sunt în ton cu tot ce se întâmplă în jur și mereu conectați la evenimentele din jur. Veți dori să aveți dialoguri și schimburi de replici cu toate persoanele din jurul dumneavoastră. Oamenii spun că dorințele bune de Anul Nou pot fi trimise până la sfârșitul lunii ianuarie, așa că nu va abțineți să le scrieți celor dragi câteva rânduri sau un An Nou Fericit în 2018.

SĂGETĂTOR
Cuvintele originale și bine gândite îi vor luă prin susprindere pe cei din jur și îi vor face să se simtă bine în centrul atenției. Puteți încerca să restabiliți relațiile cu anumiți prieteni care au dispărut din viață dumneavoastră de ceva timp. Veți profită din plin de situație pentru a va întoarce asupra unui trecut care va aduce în prim plan câteva amintiri care va vor face să va simțiți mai tânăr.


CAPRICORN

Un număr de planete urmează să va tranziteze semnul în această luna, favorizând sănătatea și vitalitatea. Abilitatea dumneavoastră de a va concentra și capacitatea de a lucra în condiții de stres va fi considerabilă. De asemenea, veți beneficia de o cotă de noroc mai mare decât de obicei. Veți fi activ în rândul rețelei de prieteni și veți obține o recunoaștere bine câștigată în schimb.


VĂRSĂTOR

Ianuarie va fi mai mult o revizuire a anului care tocmai a trecut. Veți fi îndemnat să reflectați asupra a ceea ce să întâmplat în cursul anului și să meditați asupra modului în care doriți să va reinventati viață. Ați dori să faceți un pas înapoi, să aveți o viziune mai clară asupra caii pe care ați parcurs-o și asupra noilor scopuri pe care trebuie să le atingeți pentru a va apropia de preocupările principale.

PEȘTI

În această luna, prietenia va ocupă un loc important în viață dumneavoastră. Contactele cu cei din jur vor fi numeroase și plăcute. Veți jucă probabil un rol importanr în favorizarea întâlnirilor și schimburilor de idei cu persoanele din grupurile cărora le aparțineți. Veți fi suportați de cei din jur, cu tot cu filozofiile dumneavoastră, pe care le veți împărtăși cu foarte mult entuziasm.

sursă: bensan.ro

În articolul

Horoscopul lunii Ianuarie 2018: Fecioarele și Scorpionii vor avea parte de cel mai bun început de an

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x