HOROSCOP marți, 13 februarie 2018. Trei ceasuri rele. Cine are ghinon în ziua asta?

Publicat pe 12.02.2018 la 15:34 Actualizat pe 12.02.2018 la 15:42

Astrologii avertizează că ziua de 13 februarie nu este prielnică pentru a lua decizii importante, de aceea este bine să le amânați.

Și marți, și 13! Este sau nu o zI cu ghinion? Astrologii avertizează că ziua de 13 februarie nu este prielnică pentru a lua decizii importante, de aceea este bine să le amânați. Iată ce spune horoscopul zilei de marți 13 februarie 2018.

ZODIA Berbec

În prima parte a zilei este posibil să resimțiți o stare de apatie și să nu va puteți concentra. În activitatea profesională și în afaceri, eastrolog.ro va sfătuiește să fiți foarte atent, să nu luați decizii în grabă și să nu va asumați riscuri.

ZODIA Taur

Se întrevede o dimineață relativ dificilă, cu dificultăți de concentrare și de comunicare. Vă sfătuim să amânați activitățile importante în plan profesional și să fiți precaut în relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

ZODIA Gemeni

S-ar putea să primiți o propunere de asociere într-o afacere cu o persoană mai în vârstă sau care are mai multă experiență decât dumneavoastră. Va sfătuim să nu luați o decizie finală fără să va consultați cu partenerul de viață. Este posibil că situația financiară să nu fie foarte bună, dar sunt șanse de redresare în scurt timp.

ZODIA Rac

În prima parte a zilei este posibil să nu vă simțiți în cea mai bună formă fizică și intelectuală, iar capacitatea de concentrare ar putea fi diminuată.
Este recomandat să evitați discutarea unor chestiuni importante în plan profesional, fiindcă riscați să luați decizii neinspirate.

ZODIA Leu

Sub influența contextului astral de azi, aveți tendința de a fi distrat și neatent. Prin urmare, este recomandat să amânați activitățile și deciziile importante în plan profesional și în afaceri. În a doua parte a zilei aveți posibilitatea să rezolvați diverse chestiuni de rutină pe care le-ați tot amânat în ultima vreme.

ZODIA Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus fără un motiv clar și să aveți dificultăți de concentrare. Vă sfătuim să nu începeți activități sau proiecte pe care nu le-ați pregătit temenic, pentru că riscați să nu le puteți duce până la capăt.


ZODIA Balanță

Înainte de amiază s-ar putea să fiți cam distrat și să întâmpinați dificultăți în comunicarea cu cei din jur. Se pare că intuiția nu funcționează foarte bine azi, așa că ar fi indicat să nu luați decizii fără să va sfătuiți cu cei apropiați.

ZODIA Scorpion

Traversați o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Este posibil chiar să fiți dispus să faceți o declarație de dragoste. În plan profesional și în afaceri ar fi bine să nu va asumați niciun risc.

Citește continuarea pe a1.ro.

În articolul

HOROSCOP marți, 13 februarie 2018. Trei ceasuri rele. Cine are ghinon în ziua asta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 14:24
Actrița din “La Rosa de Guadalupe”, Marystell Molina, s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani
Happy People • la 12:35
Telenovele braziliene pe care orice femei trebuie să le vadă. Povești care te vor cuceri din prima secundă
Happy People • la 10:46
Îţi mai aminteşti de Sol din Cameleonii? A devenit mamă de curând și este complet transformată
Happy People • ieri la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • ieri la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • ieri la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani