Horoscop Sâmbătă, 23 Decembrie: Vărsător- Contextul astral îți oferă dorința de schimbare și posibilități de a începe proiecte noi

Publicat pe 22.12.2017 la 18:05 Actualizat pe 22.12.2017 la 18:37

Cum va debuta weekendul pentru tine

Berbec

Segmentul prietenilor este controversat la finalul acestei saptamani. Unii vin in preajma ta aducandu-ti informatii deoasebite, insa altii vor doar sa profite de pe urma experientei tale profesionale. In umbra incep sa se croiasca disensiuni intre tine si colegii de munca. Se recomanda discretie si evitarea implicarii in actiuni neprofitabile.

Taur
Se contureaza intalniri si dialoguri cu multa lume la sfarsitul acestei saptamani. Oricat ai incerca sa treci neobservat, tot se va gasi cineva care sa te urmareasca si sa te provoace in vreun fel. Ar fi bine sa profiti de forta acestor zile si sa socializezi cu toata lumea. Insa si acasa se pare ca vei fi solicitat destul de mult. Alege-ti prioritatile, vorbele si gesturile cu grija!

Gemeni
Filozofia ta de viata va suferi modificari in acest weekend. Probabil in urma unor studii, cercetari sau discutii cu persoane experimentate in varii domenii de activitate te vei hotari sa abordezi cu totul altfel lumea si provocarile ei. Totusi, mentalul tau este labil si ar fi bine sa lasi deciziile sau observatiile importante pentru zilele urmatoare. Relaxeaza-te cu un film bun!

Rac
Zilele acestui weekend te predispun la cheltuieli impreuna cu partenerul de viata sau cu neamurile. Pe de alta parte, bugetul comun cu aceste persoane este insuficient pentru nevoile si mofturile tuturor. Selecteaza cheltuielile prioritare si lamureste aceste chestiuni si cu ceilalti. Recomadnabil este sa achiti mai intai taxele, facturile sau alte tipuri de datorii.


Leu
Raportarea la ceilalti, mai ales la o relatie parteneriala este dificil de gestionat si inteles la sfarsitul acestei saptamani. Poti avea senzatia ca toata lumea este impotriva ta si ca ar fi momentul sa iei masuri. Lumea nu are treaba cu tine, ci tu cu ea. Remodeleaza-ti felul de a fi si de a relationa. Tu iti esti cel mai bun prieten, partener, sustinator, dar si dusman veritabil.

Fecioara
Esti tentat sa muncesti mult la finalul acestei saptamani, lucru greu de realizat. Sanatatea este vulnerabila si o afectiune veche poate recidiva brusc. Posibil sa fie nevoie de consultatii, analizele medicale sau de interventii chirurgicale. Totusi, pe cat posibil, evita-le in aceste zile. Odihna, compania celor dragi, bucuria pregatirii sarbatorilor de iarna iti prind bine.

Balanta
Sunt zile potrivite activitatilor de genul hobby in acest weekend. Cei dragi te pot necaji, cerandu-ti sprijin pentru mofturile lor. Capitolul sentimental este rascolit si numai cu eforturi sustinute se poate ajunge la un consens. Iubeste-te mai mult si evita sa ai asteptari prea mari de la persoana iubita sau de la copii. Pot interveni sarcini profesionale si sa fii nevoit sa lucrezi.

Scorpion
Activitatile gospodaresti au succes la finalul acestei saptamani. Posibil sa intampini neplaceri, fie din partea membrilor familiei care doresc alt program decat propui tu, fie unele reparatii sau reamenajari trebuie amanate. Selecteaza treburile care pot fi realizate si tine cont si de nevoile sau parerile celor dragi. O masa festiva organizata in familie va bucura pe toata lumea.

Sagetator
Gandesti si vorbesti mult in acest weekend, astfel cei din preajma ta vor fi nevoiti sa-ti asculte pledoariile. Pe undeva, datorita unor frici acumulate de-a lungul anilor, acum in perioada pe care o traversam depui eforturi, mai mult sau mai putin constiente, de a le scoate la suprafata si de a le dizolva odata pentru totdeauna. Accepta sfaturile si sprijinul celor dragi.

Capricorn
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie cheltuielile necesare traiului zilnic. Este posibil sa primesti bani, bunuri sau cadouri, fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi. Bucuria de a oferi si celorlalti din avutul tau este mare si de bun augur. La la momenul potrivit ti se vor inapoia toate cu acceasi moneda. Odihneste-te si evita excesele alimentare!

Varsator
Sunt momente importante la sfarsitul acestei saptamani, deoarece contextul astral iti ofera forta, dorinta de schimbare si posibilitati de a incepe proiecte personale noi. In primul rand ai grija de sanatatea ta. Atat sufletul, cat si trupul iti sunt stresate si au nevoie, pe de o parte de sprijinul celor dragi, iar pe de alta parte de ingrijiri de specialitate.

Pesti
Weekend-ul acesta ar fi bine sa te detasezi de tot si toate. Esti predispus la izolare, meditatii interioare si la discutii tainice cu persoane de incredere din mediul profesional. Fii prudent si vorbeste putin despre tine si despre intentiile tale de viitor. Se pot accentua unele afectiuni ale sistemului circulator. Controalele si analizele medicale ar trebui luate in calcul.

În articolul

Horoscop Sâmbătă, 23 Decembrie: Vărsător- Contextul astral îți oferă dorința de schimbare și posibilități de a începe proiecte noi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x