Horoscop vineri, 25 august: Săgetător: Este momentul să-ţi redefineşti relaţiile sentimentale şi cele cu prietenii. Vezi ce ți-au pregătit astrele, în funcție de zodie

Publicat pe 25.08.2017 la 08:26 Actualizat pe 25.08.2017 la 08:52

La ce sa te astepti pe ziua de astazi din partea astrelor.

Iată care sunt previziunile astrale pentru cele 12 zodii, pentru ziua de vineri, 25 august.

Berbec

Indiferent ce-ţi oferă ceilalţi, tot eşti nemulţumit. Doreşti să se facă lucrurile numai cum vrei tu, pe considerentul că ştii foarte bine evenimentele din jurul tău. Fii prudent, pentru că astăzi există un risc mare de a te amăgi. Depune eforturile necesare şi detaşează-te de ceea ce se petrece în jurul tău.

Taur

Cu toate că stările de spirit sunt fluctuante, iar organismul încă este obosit, diversitatea naturii înconjurătoare şi conectarea cu această te poate ajută să depăşeşti cu bine perioada actuală. La serviciu există tensiuni şi discuţii aprinse, de aceea fii prudent, discret şi ocupă-te numai de sarcinile tale.

Gemeni

Foarte uşor îţi poţi etala talentele, alături de oamenii dragi. Pe de altă parte, copiii sau persoana iubită îţi pot reproşa faptul că ţii cont numai de nevoile şi mofturile tale. Opreşte-te preţ de câteva momente şi îndreaptă-ţi atenţia, dar şi afecţiunea spre cei dragi. Te va suprinde plăcut reacţia lor.

Rac

Ai sta acasă, însă multe treburi te aşteaptă în afara ei. Atmosfera din sânul familiei este tensionată, pentru că fiecare membru al său are alte aşteptări de la ceilalţi sau, pur simplu, fiecare se gândeşte la ale sale. Detaşează-te, rezolvă-ţi treburile personale şi depune eforturi să aduci căldură şi armonie în cămin.

Leu

Mentalul îţi este obosit, fiind mai dificil astăzi să-ţi concentrezi atenţia spre un subiect sau pe problemele altora. Oferă sfaturi cu măsură şi nu te lasă impresionat de situaţiile în care se află ceilalţi. Călătoriile pe distanţe scurte, cu scopul de a rezolva chestiuni domestice sau pentru a te întâlni cu câte cineva sunt posibile pe tot parcursul zilei.


Fecioară

Te preocupă în mod special capitolul financiar şi anume găsirea unor posibilităţi noi de câştig dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată lasă doar în faza de gând sau planuri scrise ceea ce intenţionezi să faci în acest sens. Posibil să te răzgândesti în zilele următoare sau pur şi simplu să apară de la sine variante nebănuite de câştig.

Balanţă

Oscilezi mult astăzi în gânduri, decizii, vorbe şi fapte. Că să-ţi găseşti echilibrul sufletesc, ocupă-te numai de acele activităţi care îţi fac plăcere sau stai de vorba numai cu oamenii care te susţin cu adevărat. Fereşte-te de spaţii aglomerate, discuţii ample sau luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Cel puţin la capitolul financiar se pare că stai bine.

Scorpion

Departe de ochii şi urechile majorităţii poţi plănui, împreună cu cineva de încredere din anturajul apropiat o colaborare pe termen lung. Însă, ar fi bine că deocamdată să laşi lucrurile în stadiul de discuţie sau plan. Zilele următoare pot ieşi la iveală amănunte neplăcute şi va fi nevoie de reorientare rapidă. Organismul tău încă are nevoie de odihnă.

Săgetător

Este momentul să-ţi redefineşti relaţiile sentimentale şi cele cu prietenii. Pentru că tu ai idei progresiste, vrei să ajuţi pe toată lumea, apropiaţii îţi pot face tot soiul de reproşuri. Printre evenimentele şi discuţiile zilei îţi vei da seama că exagerezi uneori şi mai ales că nu dispui de suficiente forţe vitale sau materiale pentru a-ţi asumă responsabilităţi deosebite.

Capricorn

Posibil să fii nevoit să te împărţi între îndatoririle socio-profesionale şi cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, însă membrii familiei şi urgenţele casei îţi vor atrage în mod special atenţia. Dacă te focusezi prea mult pe treburile din afara planului familial rişti să gafezi, deoarece contextul astral îţi susţine prea puţin demersurile în acest sens. Găseşte un echilibru.

Vărsător

Te gândeşti la multe subiecte astăzi, fiindu-ţi dificil să te stabileşti clar asupra unuia. Astfel şi comunicarea cu ceilalţi sau luarea deciziilor au de suferit. Linişteşte-te şi ai răbdare să se desfăşoare cursul firesc al evenimentelor. Posibil să primeşti o ofertă de colaborare în străinătate sau cu parteneri străini. Deocamdată informează-te.

Peşti

Nemulţumirile privitoare la banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii sunt mari astăzi. În mod special în relaţia cu partenerul de viaţă se poate pune problema unui divorţ, a partajului în urmă separării. Fii prudent şi sfătuieşte-te cu persoane autorizate în domeniul financiar şi juridic. Ai încredere că până la urmă vei depăşi cu bine această perioada.

În articolul

Horoscop vineri, 25 august: Săgetător: Este momentul să-ţi redefineşti relaţiile sentimentale şi cele cu prietenii. Vezi ce ți-au pregătit astrele, în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x