Horoscop 4 Martie: Peşti - Evită-i pe cei care vor să-ţi strice weekendul provocându-te la ceartă! Nu da curs INVIDIILOR

Publicat pe 04.03.2017 la 08:39 Actualizat pe 04.03.2017 la 08:54

O zi care trebuie petrecuta cu cei dragi!

Berbec

Zilele acestea se întrezăresc cheltuieli importante, fie pentru ține personal, fie pentru a rezolvă nevoile cuiva drag. Fii prudent, deoarece există riscul să te implici în investiții nefolositoare. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, însă, discret ți se deschid variante minunate de câștig în colaborare cu alții. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate. Orientează-ți eforturile spre a cultivă armonia și respectul în orice situație ivită.

Taur

În acest weekend se pare că ești pus pe fapte mari. Ai șanse minunate de a privi în ansamblu relațiile și situațiile în care ești implicat sau intenționezi să te implici. Sunt vizate mai mult cele din planul profesional și secundar cele personale. Totuși acordă atenție egală ambelor segmente de viață. Chiar sunt zile bune pentru a-ți stabil clar obiective parteneriale pe termen lung și pentru a-ți alege oameni de nădejde care să ți se alăture în proiecte deosebite.

Gemeni

La acest sfârșit de săptămâna, retrage-te într-un loc liniștit și gândește-te atent la situațiile și relațiile în care ești implicat. Sunt detalii, mai ales în segmentul profesional, care ți se vor revela pe căi neobișnuite și de care, înțelept ar fi să ții cont. Cei dragi poate ar dori să împărtășească cu ține diverse chestiuni cotidiene, însă este dificil să te concentrezi asupra celor spuse sau demonstrate de ei. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea!

Rac

Te poți bucură de prieteni, de compania oricui. Lasă grijile deoparte, deschide-ți sincer sufletul și acceptă faptul că evenimentele și relațiile din viață ta se pot petrece și altfel. Pentru că îți este accentuat cheful de distracții, ba chiar visezi la o iubire nouă și deosebită este posibil că prietenii sau susținătorii din domeniul profesional să-ți facă tot soiul de reproșuri. Există pericolul să cheltuiești prea mult pe mofturile celorlalți sau chiar să te împrumuți pe termen lung.

Leu

Finalul acestei săptămâni aduce multă zarvă în preajmă ta. Posibil să fii solicitat la serviciu, să rezolvi chestiuni importante sau chiar să preiei sarcinile restanțe ale unor colegi. Fii prudent și limitează-te la atât cât poți face, deoarece există riscul să primești sancțiuni serioase din partea șefilor sau ai unor reprezentanți oficiali. Pe de altă parte, aranjează-ți programul astfel încât să petreci timp suficient și cu membrii familiei.

Fecioară

Zilele acestea sunt potrivite activităților intelectuale, planificării unor călătorii îndepărtate, dar și dialogurilor elevate cu cei dragi. Multe lucruri interesante poți află prin diverse mijloace de comunicare. Cele care-ți vor atrage în mod special atenția vor fi cele utile îmbunătățirii sănătății sau poziției tale în domeniul profesional. Deschide-ți mentalul pentru a primi noi concepții, noi filozofii de viață și gândește-te să aplici în rutină ta zilnică ce consideri potrivit ție.

Balanţă

Finalul acestei săptămâni îți aduce momente deosebite de a te ocupă de bugetul de venituri și cheltuieli, alături de rude sau de colaboratori. Se pare că vei primi sprijin material substanțial din partea acestor persoane, cel puțin cât să-ți rezolvi cheltuielile cotidiene urgente. Este o perioadă în care ai gusturi fine în materie de obiecte, servicii personale sau cadouri pentru alții. Privește dincolo de perdeaua planului fizic și găsește însemnătatea fiecărui gest sau vorba a celorlalți.

Scorpion

Privește atent la relațiile cu ceilalți. Posibil să descoperi multe neconcordanțe între ceea ce îți dorești tu și ceea ce-ți oferă aceștia. Ar fi bine să te gândești pe îndelete și să renunți la situațiile, colaborarile, parteneriatele în care te simți prea puțin valorificat sau în care ceilalți ți-au înșelat în mod repetat așteptările. Ai încredere că astfel se face loc în viață ta pentru colaborări și relații noi. Membrii familiei te susțin necondiționat în tot ce intenționezi să întreprinzi.

Citeşte aici continuarea!

În articolul

Horoscop 4 Martie: Peşti - Evită-i pe cei care vor să-ţi strice weekendul provocându-te la ceartă! Nu da curs INVIDIILOR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x