Horoscopul animăluțelor. Iată cum se comportă animalul tău de companie, în funcție de zodia sa

Publicat pe 22.11.2016 la 11:12 Actualizat pe 22.11.2016 la 11:21

Un horoscop al animalului tau de companie.

Nu doar oamenii sunt infulențați de astre, ci și animalele de companie. Iată care sunt caracteristicile animalelor, în funcție de semnul lor zodiacal.

Berbec

Pisicile și câinii berbec s-au născut pentru a fi lideri. Aceste animale încearcă să domine alte animale din zona în care locuiesc. Sunt greu de pus în lesă. Au nevoie de multă atenție. Dacă nu o capătă, se răzvrătesc și devin neascultătoare. Este dificil să le faceți să vă asculte. Sunt cunoscute ca fiind teritoriale.

Taur

Animalele taur sunt leneșe. Dacă le dați ceva gustos și le puneți niște muzică, ele nu se mai mișcă de pe loc. Au tendința să se îngrașe odată ce îmbătrânesc. Le plac mediile calde și gențile în care pot sta degeaba. Nu renunță ușor la o luptă.

Gemeni

Animalele născute sub acest semn zodiacal sunt ușor de dresat, dar au nevoie de companie. Au foarte multă energie. Le place să își distreze stăpânii și să le capteze atenția celor din exterior. De obicei, câștigă competițiile de câini. Sunt fermecatoare, foarte domestice și sensibile. De obicei, curiozitatea le aduce probleme. Sunt cunoscute și pentru că fac năzbâtii.

Rac

Animalele de companie din zodia rac sunt foarte sensibile și loiale. Vor să fie percepute ca și membri ai familiei. Dacă sunt certate, se supară și se retrag într-un colț. Au nevoie de atenție, iar dacă nu o primesc, încep să… plângă. Pisicile rac își schimbă des starea de spirit, în funcție de fazele lunii. Niciodată nu se luptă și sunt foarte timide. Fug de pericole și le place să fie alintate.

Leu

Leii sunt lideri înnăscuți și au o tentă roială în comportamentul lor. Sunt prietenoase. Animalele leu sunt iubitoare și credincioase, necesitând atenția stăpânului 24 de ore pe zi, dacă mai sunt și alte animale în casă. Au o memorie bună și sunt animale bune, mai ales dacă există și copii prin casă, fiindcă au mare grijă de ei.

Fecioara

Animalelor fecioară le place să fie în permanență curate și sunt pregătite să facă o baie oricând. Sunt și foarte pretențioase. Acestea evită munca, preferând să se joace cam toată ziua. Nu sunt atât de disperate după atenție ca alte animale. Sunt predispuse la alergii și, tocmai de aceea, trebuie să fiți atent. Este nevoie de o dietă strictă pentru ca animalul fecioară să nu se strice la stomac.

Balanța

Aceste animale își comunică sentimentele prin ochi. Sunt neliniștite și indecise. Nu prea au maniere și îi forțează, de multe ori, mâna stâpanului. Nu fac nimic dacă vor să li se dea atenție. Sunt foarte afective și le place compania altor animale. Natura lor le face să intre în buclucuri.

Scorpion

Animalele scorpion sunt posesive, loiale și foarte distractive. Sunt foarte atașate de casă. Au capacitatea de a citi mintea oamenilor. Simt rapid pericolul. Sunt singuratice și trăiesc în lumea lor. Animalele scorpion se mai numesc aventurierii zodiacului. Sunt mândre și ascultătoare destul de des.

Săgetător

Animalele săgetător sunt pline de energie și au nervii tari. Adoră să se distreze. Sunt foarte bune mai ales pentru copii. Pe măsură ce cresc, devin mai temperate. Le place să fie iubite, dar și să iubească. Animalele săgetător sunt lașe și, de cele mai multe ori, fug când vine vorba de o luptă. Le place aventura.

Capricorn

Animalele capricorn sunt inteligente, în comparație cu alte animale de vârsta lor. De asemenea, sunt cunoscute pentru comportamentul lor și pentru faptul că mențin ordinea din casă. Pisicile capricorn dorm foarte mult. Capricornii sunt încăpățânați și nu suportă să fie deranjați. Sunt o companie foarte bună pentru copii.

Vărsător

Animalele vărsător sunt gentile. Simt starea prin care trece proprietarul și se comportă ca atare. Le place apa și este ușor să le faceți baie. Sunt foarte prietenoase și inteligente. Pisicile vărsător sunt foarte temperamentale. Nu este ușor să le dresați. Le place să își bage nasul peste tot. Animalele vărsător adoră mâncarea.

Pești

Animalele pești adoră apa și sporturile legate de aceasta. Sunt foarte sensibile și simt cu ușurință prin ce trece stăpânul lor. După ce începe să le placă o persoană, rămân alături de ea toată viața. Sunt predispuse la accidente. Pisicile pești sunt hiperactive și impulsive. Animalele pești trec de la o stare la alta foarte repede, astfel încât este dificil să le înțelegeți. Le place luxul și nu au nevoie de mult spațiu. Schimbarea mediului s-ar putea să le facă să se retragă într-un colț.

Sursa horoscopdragoste.ro

Fotografii: hepta.ro

În articolul

Horoscopul animăluțelor. Iată cum se comportă animalul tău de companie, în funcție de zodia sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x