Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

Publicat pe 08.12.2017 la 12:05 Actualizat pe 08.12.2017 la 12:40

Iata ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie in parte.

Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie în parte

Zodia Berbec

Te preocupă îndatoririle cotidiene, dar și cele profesionale au nevoie de aportul tău substanțial la finalul acestei săptămâni. Fii prudent și alege cu grijă ce faci sau ce lucrezi, pentru că oboseala își va spune cuvântul. Ai nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri de specialitate pentru a îmbunătăți starea generală a organismului. Duminică, provocările celorlalți te vor pune pe gânduri. Renunță la relațiile și situațiile nepotrivite!

Zodia Taur

Activitățile desfășurate împreună cu copiii, persoana iubită sau prietenii sunt cele mai potrivite în acest weekend. Cu toate că este posibil să întâmpini multă rezistență din partea lor, deoarece își doresc cu totul altceva decât propui tu, ai șanse să-i îndupleci până la urmă și să accepte propunerile tale. Însă ține cont și de ale lor. Evită excesele, cheltuielile nefondate și discuțiile prea serioase.

Zodia Gemeni

Treburile gospodăriei reprezintă o prioritate la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe motivul că tu vrei să fie făcute lucrurile într-un anume fel, iar ceilalți vor cu totul altfel. Ar fi bine să ții cont și de sfaturile celor dragi, mai ales dacă conviețuiești cu ei în aceeași casă. Duminică este rost de distracții. Activitățile specifice unui hobby sunt o altă temă potrivită.

Zodia Rac

Dialogurile cu ceilalți sunt frecvente la finalul acestei săptămâni, lucru care te poate obosi mult. Afli multe informații deosebite atât despre persoanele din anturajul apropiat, cât și despre modul în care îți poți îmbunătăți stilul de viață și sănătatea. Fii prudent și selectează totul, pentru că sunt și aspecte care nu te privesc sau care sunt spuse doar că să te destabilizeze emoțional. Duminică, odihnește-te acasă, printre cei dragi.

Zodia Leu

Sâmbătă se întrezăresc cumpărături pentru nevoile personale, dar te poți orienta și spre a face cadouri unor prieteni apropiați. Nemulțumirile legate de bugetul disponibil sunt mari, însă dacă ai să te concentrezi numai pe cheltuielile prioritare te vei descurca foarte bine. Provocarea perioadei constă în a-ți reformula concepțiile și atitudinea față de bani și implicațiile lor. Duminică, bucură-te de compania celor dragi.

Zodia Fecioară

Emotivitatea este accentuată și este ceva mai dificil să te implici în prea multe activități. Ordonează-ți programul de la finele acestei săptămâni, astfel încât să te ocupi numai de treburi ușoare și să vorbești sau să te întâlnești numai cu oameni dragi și armonioși. Se pare că situația din segmentul profesional îți oferă multă bătaie de cap. Detașează-te și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Zodia Balanță

Sfârșitul acestei săptămâni folosește-l pentru odihnă, relaxare, discuții amicale cu cei dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă și este posibil să se evidențieze afecțiuni ale sistemului digestiv. Dezbaterile contradictorii îți dăunează, de aceea evită-le pe cât posibil. Sunt momente prielnice pentru a-ți revizui filozofia de viață și pentru a-ți rescrie unele planuri profesionale.

Zodia Scorpion

A te întâlni sau a discuta cu prietenii la finalul acestei săptămâni este o idee bună, numai cu condiția să-ți păstrezi calmul. Unii te vor solicita prea mult pentru problemele lor, iar alții te vor iscodi din dorința bine masacata de a-ți află planurile și intențiile de viitor. Fii echidistant față de toată lumea și vorbește strictul necesar. Rezervă momente liniștite doar pentru propriul tău suflet.

Zodia Săgetător

Se pare că vei fi înconjurat de multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte, membrii familiei, rudele te vor solicita destul mult pentru a le ajuta în rezolvarea problemelor personale. Însă pe de altă parte, dinspre segmentul profesional pot apărea provocări importante, de genul reuniuni cu parteneri profesionali la care vei fi invitat, cu surle și trâmbițe, să participi. Păstrează un echilibru în toate.

Zodia Capricorn

Ești foarte dependent de ceilalți la finalul acestei săptămâni. Datorită mentalităților diferite pot apărea discuții aprinse pe teme profesionale, dar și în plan familial există dezbateri serioase pe teme de sănătate. Fii prudent și nu te lăsa complet pe mâna altora, dar nici nu folosi extrema cealaltă de a nu ascultă chiar pe nimeni. Folosește aceste zile libere pentru a te odihni și pentru a-ți rafina sufletul.

Zodia Vărsător

În acest weekend ar fi bine să te gândești serios la bugetul comun cu partenerul de viață, cu neamurile sau cu partenerii profesionali. Pentru că veniturile tale sunt râvnite de ceilalți și astfel se bazează mai mult pe ține pentru a plăti și cheltuielile lor evită să le prezinți conținutul real al vistieriei tale personale. Posibil să fi crescut numărul cheltuielilor comune, astfel că este dificil să rezolvi numai tu totul.

Zodia Pești

Partenerul de viață sau colaboratorii îți vor propune la sfârșitul acestei săptămâni diverse activități mai mult sau mai puțin plăcute. Susține-ți punctele de vedere și implică-te numai în chestiuni care au un folos real pentru tine. Cel mai bine se pare că îți este acasă, în mediul familial cunoscut. Totuși este bine să accepți invitațiile de a ieși în lume sau invită tu, la tine acasă, prieteni dragi.

În articolul

Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x