Horoscopul de weekend. PEȘTI: primești ajutor din multe direcții

Publicat pe 10.11.2017 la 15:23 Actualizat pe 10.11.2017 la 15:28

Iata ce ti-au pregatit astrele pentru acest weekend.

Zodia Berbec

Ar fi bine să lași deoparte treburile zilnice și să te gândești la copilărie, la vremea adolescenței. Îți sunt favorizate activitățile împreună cu persoanele mai tinere decât ține. Retraieste vremurile dragi din trecut alături de rude și prieteni apropiați, chiar dacă pe alocuri, unii îți amintesc mai mult de neplăceri. Totul face parte din jocul vieții și are un farmec specific. Se recomandă prudentă la cheltuieli, pentru că tentația de a satisface mofturile altora este mare.

Zodia Taur

Finalul acestei săptămâni este favorabil treburilor gospodărești și relaționării cu membrii familiei. Este posibil să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte, pentru a rezolva chestiuni domestice, patrimoniale sau pentru a ajuta o rudă. Pe de altă parte, ferește-te de a te implica prea mult în treburile altora, deoarece riști să pierzi timp și energie vitală. Minunat ar fi să organizezi mese festive, la care să-i inviți pe cei dragi, oferindu-le astfel o surpriză deosebită.

Zodia Gemeni

Se conturează excursii fie în scop turistic, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale în acest weekend. Un aspect important sunt banii, bunurile sau favorurile pe care le poți obține pentru tine sau pe care le poți cheltui pentru alții. Găsește un echilibru just între toate acestea și ferește-te de excese. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îți pot oferi informații desoebite legate de îmbunătățirea veniturilor tale dintr-o activitate profesională.

Zodia Rac

Sunt zile favorabile reevaluării cheltuielilor prioritare și bugetului disponibil. Pot apărea din senin cheltuieli suplimentare fie pe mofturile celor dragi, fie constați că ai nevoie de lucruri sau servicii noi. Totuși, provocarea acestui final de săptămâna este legată de felul în care te raportezi tu la bani, bunuri și posibilitatea de a folosi strictul necesar. Doar tu ești artizanul propriei vieți, așa încât plănuiește în taină tot ce îți dorești.

Zodia Leu

Finalul acestei săptămâni îți va aduce energie, spor și o mare dorință de socializare. Posibil că interacțiunea cu ceilalți să lase mult de dorit, de aceea fii prudent și ajută sau oferă sfaturi numai dacă ți se cer aceste lucruri. Cel mai bne ar fi să te ocupi de tine, să îți trasezi planuri noi, să te debarasezi de obiceiuri, relații, situații care nu îți mai sunt de folos. Serile acestui weekend, petrece-le vizonand un spectacol de teatru sau film alături de cei dragi.

Zodia Fecioară

Ar fi bine să te odihnești acasă, departe de zogomotul cotidian. Sunt momente bune pentru a medita asupra adevăratelor valori ale vieții. Zilele acestea se pot accentua conflictele profesionale, de aceea fii discret și atent la ceea ce se petrece la serviciu. Totul este să vorbești strictul necesar, să eviți luarea deciziilor pripite și să asculți atent ce îți spun ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular.

Zodia Balanță

În acest weekend se pare că vei avea de-a face cu prietenii. Subiectele abordate cu aceste persoane sunt legate de domeniul socio-profesional în care activezi. Fii prudent și nu îți divulga intențiile sau proiectele în care ești implicat. Sunt persoane care poartă multe măști în preajma ta, așa încât nu te lăsa păcălit de vorbele lor bine ticluite. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber și ascultă detașat poveștile celor din jur. Vei află lucruri interesante!

Zodia Scorpion

Este rost de întâlniri cu multă lume la finalul acestei săptămâni. Minunat este că ai energie, farmec, spor pentru a te descurca în orice situație ivită. Însă, tendința de a riposta în grabă, la te miri ce mărunțiș, îți poate atrage oprobriul celor din jur. Alege-ți vorbele și acțiunile cu grijă. Depinde numai de tine dacă imaginea în ochii celorlalți, poate chiar și poziția ta în cadrul unui grup se vor imbuntati în urmă prestației tale.

Zodia Săgetător

Te atrag subiectele filozofice, planurile de călătorie și discuțiile cu oameni bine instruiți în ale vieții. Pe de altă parte îți sunt favorizate activitățile de învățare și participarea la cursuri de weekend. Poți află multe lucuri interesante, dacă ai să-ți deschizi sufletul față de persoanele întâlnite în aceste zile. Însă este recomandabil să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar. Serile acestui final de săptămâna, folosește-le pentru a medita la cele aflate.

Zodia Capricorn

În primul rând, gândurile și acțiunile tale sunt îndreptate spre îmbunătățirea veniturilor, reducerea cheltuielilor și valorificarea corectă a bunurilor deținute în comun cu alții. Este bine să te sfătuiești atât cu cei dragi, cât și cu specialiști în chestiuni financiare, înainte de a lua decizii importante. Deocamdată, rezumă-te la achitarea facturilor curente. Pe de altă parte, oprește-te din goana zilnică și bucură-te de cele mai mărunte lucruri.

Zodia Vărsător

Sunt zile favorabile pentru a relaționa cu ceilalți, dar în mod special cu partenerul de viață și cu cei profesionali. Se pot pune bazele unor colaborări noi sau unui alt stil de viață, dacă este vorba despre persoana care îți este alături în plan amoros. Însă, într-un anume fel, totul stă sub semnul responsabilităților bine stabilite și a respectului reciproc. Relațiile sau acțiunile comune cu alții, care te obosesc sau te necăjesc prea mult ar fi bine să le eviți.

Zodia Pești

La sfârșitul acestei săptămâni ești foarte harnic și te ocupi, atât de îndatoririle profesionale, cât și de treburile gospodăriei. Dacă este vorba despre locul de muncă ar fi bine să ceri ajutorul colegilor, chiar dacă unii poate la prima vedere mai mult te-ar obstrucționa în acțiuni. Ajutor primești din multe direcții, totul este să-l accepți și să nu forțezi notă. Fii prudent și dozează-ți eforturile pentru că organismul tău va da semne de oboseală.

În articolul

Horoscopul de weekend. PEȘTI: primești ajutor din multe direcții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x