HOROSCOPUL lunii aprilie: Bate vântul schimbării!

Publicat pe 30.03.2017 la 11:31 Actualizat pe 30.03.2017 la 17:52

Principalele previziuni pentru luna aprilie!

astrocafe.ro

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru luna aprilie. Vezi, mai jos, cum se anunță a doua lună a primăverii!

Vâltoarea evenimentelor în care suntem deja implicați continuă și pe parcursul lunii Aprilie, astfel că plictisul, liniștea și armonia mai au de așteptat până să se aștearnă în preajma noastră. Ne aflăm în situația jocului în diverse hore, fie că ne place, fie că nu. Nici vorbă să ieșim din joc, nici vorbă să trișăm, nici vorbă să mai stea ascunse detalii personale și care prin demascarea lor ar rezolva multe și mărunte din viața noastră. Și totuși ceva bun va ieși din toată această degringoladă ce pare de neoprit sau de neînțeles.

Din perspectiva astrologică, atmosfera astrală este complicată prin poziționarea planetelor în semnele zodiacale și prin formarea aspectelor dintre ele. Energiile degajate din aranjamentul astral ne influențează mentalitatea, deciziile, gesturile și nu în ultimul rând fiziologia fiecăruia dintre noi.

Focul este foarte accentuat, răscolit și dificil de stăpânit. Dintre Semnele zodiacale de Foc, doar războinicul Berbec și exploratorul Săgetător conțin planete. În Berbec avem pe Uranus, Soarele până pe 20 Aprilie și pe Venus în mișcare aparent retrogradă în primele trei zile ale lunii, apoi se întoarece în Pești, ca apoi să revină în Berbec, în mișcare directă în ziua de 29 Aprilie. Mercur va pune paie pe foc, deoarece revine în Berbec prin mișcare aparent retrogradă din 21 Aprilie. Tumult, agresivitate, grabă, revenire asupra unor decizii, asupra unor acțiuni, gesturi reprobabile. Foarte dificil de stăpânit și controlat energia Berbecului pe toată durata lunii Aprilie! Fie că suntem nativi Berbec, avem Ascendentul în Semnul Berbecului, fie alte marcaje astrale importante în Berbec, cu toții vom avea de furcă pe segmentul de viață și activitate reprezentant în harta natală individuală de acest Semn zodiacal.

În jurul nostru abundă informații legate de copii sau de tineri în general. Deloc întâmplător este faptul că balanța înclină spre aspecte neplăcute, situații pe muchie de cuțit, probleme de sănătate deosebite, șocante prin natura detaliilor. De multe ori râmânem extrem de uimiți vizavi de toate acestea și inevitabil ne punem tot soiul de întrebări. De ce, de ce acela, de ce aceea, cum este posibil așa ceva, după ce Legi se desfășoară lucrurile pe această planetă și lista poate continua.

Totul are un rost, totul se desfășoară după Legi universale foarte simple și absolut orice situație are o cauză și un efect. Acum trăim vremea efectelor rapide, imediate și foarte radicale, iar cauzele lor pot fi depistate la o analiză atentă a mentalității, filozofiei, acțiunilor celor implicați în acea situație.

Pe scurt, influențele astrale ale lui Aprilie 2017 sunt amestecate, ritmul și felul evenimentelor vor fi surprinzătoare, deși ar trebui să nu ne mai surprindă nimic, anunță specialiștii de la astrocafe.ro. Dacă suntem atenți și sinceri cu noi înșine și cu alții, știm foarte clar încotro bate vântul schimbării vremurilor pe care, prin Voia divină și cu acordul nostru, le trăim.

Segmentul copii, tineri, relațiile interstatale, mentalul fiecăruia dintre noi, relațiile dintre noi sunt foarte expuse unor situații deosebite, periculoase, ciudate. Prudență în toate, toleranță, să cerem sprijinul Entităților divine și nu în ultimul rând să respectăm o dată pentru totdeauna Legile Lumii în care trăim!

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOPUL lunii aprilie: Bate vântul schimbării!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x