Horoscopul Săptămânii 16 - 22 Decembrie: - Taur: Ești pe punctul de a avea câștiguri mari! Cu cât eforturile sunt mai mari, cu atât beneficiile

Publicat pe 15.12.2017 la 12:07 Actualizat pe 15.12.2017 la 12:35

Previziunile saptamanii pentru toate zodiile.

BERBEC
Mesajul pentru tine săptămâna aceasta este că trebuie să înfrunți toate provocările care vor veni. Pentru ceva la care aspiri, pe care îți dorești sau pentru care trăiești. Așa că fă un serios efort săptămâna asta pentru a-ți înălța cât mai sus locul și standardele.

TAUR
Ești pe punctul de a câștiga foarte multe săptămâna aceasta. Cu alte cuvinte, cu cât te străduiești mai mult, cu atât va fi mai mare răsplata. Așa că dacă vei lăsa deoparte suferințele fizice sau psihice – și vei face ceea ce trebuie făcut din ambele puncte de vedere vei avea cu adevărat rezultate minunate.


GEMENI
Există anumite aspecte din viața ta asupra cărora nu ai total control. Anumite situații pe care tu nu vrei să le rezolvi, nu ai rezultatele pe care le-ai dori. A venit momentul să nu mai fii un figurant în acest scenariu, complet aflat în mâinile Norocului, începând să cauți care sunt scopurile, datoriile sau obligațiile și să-ți asumi responsabilitățile care îți revin.

RAC
Este timpul să-ți propui noi scopuri. Există o sursă de energie care trebuie să fie dezvoltată…așa că nu sta locului și fă ceva pentru ca lucrurile să se întâmple!

LEU
Dacă nu-ți place ceva și simți că ești incapabil să schimbi lucrurile, de ce nu încerci să privești din alt punct de vedere? Dificultățile își fac loc în lumea ta și implică compromisuri de o anumită natură. Nu ai așa de multă libertate, dar vei primi ajutor dacă vei avea nevoie.

FECIOARĂ
Amintește-ți că sunt lucruri pe care pur și simplu nu le poți controla. Este vorba de o chestiune pe care va trebui să o analizezi săptămâna aceasta. Există ceva în viața ta pentru care ai vrea să lupți, dar va trebui să realizezi că e mai bine să renunți. Totul se întâmplă cu un anumit scop…chiar dacă el nu este foarte evident sau se află departe!

BALANŢĂ
Este timpul să lași deoparte oameni, proiecte, planuri și să te concentrezi asupra unui singur lucru! Pentru că ai prea multe idei, prea mulți parteneri, prea multe activități totul te împiedică să ai succes. Ai nevoie de un singur scop sau obiectiv. Renunță la restul și vei avea succes. Nu-ți risipi energia…gândul tău să se găsească într-o singură direcție.

SCORPION
Trebuie musai să te decizi dacă ești fericit acolo unde ești și dacă nu vrei să pleci în altă parte. Evident ești prins într-o anume situație, dar întrebarea este: în condițiile actuale, te simți prins împotriva voinței tale sau ești fericit și prizonier de bună voie? Dacă nu ești fericit 100% fă schimbări. Dacă nu-ți place scenariul… schimbă locația.

SĂGETĂTOR
Problema este dacă vei continua să stai deoparte și vei lăsa natura să-și urmeze cursul. Lasă-te inspirat de Providență. Sau dacă vrei să-ți măsori propria tărie și putere, treci la acțiune în propriul beneficiu. În perioada aceasta cel mai bine ar fi să stai pasiv, lăsându-te ghidat de alții decât să iei inițiativă.

CAPRICORN
Cei din jur te simpatizează așa că folosește-te de această împrejurare și realizează-ți planurile. Săptămâna va fi liniștită și armonioasă. S-ar putea întâmpla câteva evenimente importante în a doua parte a săptămânii, care îți vor permite să-ți dezvolți cariera. Fii mai atent cu rivalii, joacă fără să respecte regulile. Viața niciodată nu va fi bună sau rea în totalitate… iar odată ce accepți acest lucru, totul se va îmbunătăți în viața ta.

VĂRSĂTOR
Poți fi supărat pentru că nu ai ceea ce îți dorești, sau poți să folosești ceea ce ai. Poți trăi dezamăgirile trecutului, sau poți beneficia de oportunitățile prezentului. O mulțime de scenarii diferite, dar toate converg spre un singur lucru, ești gata de acțiune? Ceva te ține de spate, teama, ghinionul sau așa-numiții prieteni – dar ceea de ce ai tu nevoie este mișcarea! Uită de toate motivele care te împiedică să mergi mai departe…și găsește doar un motiv pentru a avansa și te vei simți bine!

PEŞTI
Pentru tine mesajul este simplu, în loc să-ți centrezi atenția asupra lucrurilor pe care nu le ai, de ce nu te concentrezi asupra a ceea ce trebuie să faci pentru tine? În această săptămână numără-ți regretele…dar nu ignora darurile cu care ai fost binecuvân

În articolul

Horoscopul Săptămânii 16 - 22 Decembrie: - Taur: Ești pe punctul de a avea câștiguri mari! Cu cât eforturile sunt mai mari, cu atât beneficiile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x