Horoscopul SĂPTĂMÂNII: Fecioarele ajung la capătul puterilor! Tensiuni familiale, stres, constrângeri!

Publicat pe 21.11.2016 la 08:27 Actualizat pe 21.11.2016 la 08:42

O saptamana de foc pentru Fecioare!

Berbec

Săptămâna începe cu nevoia de a-ți reorganiza viață și a-ți reevalua obiceiurile. Poate fi vorba de un ultimatum pe care-l primești, un fel de drum înfundat pe care te-ai trezit în ultimele zile și ai realizat că nu poți continuă la fel că până acum. Așadar, e timpul să-ți schimbi prioritățile, să iei decizii care susțin în primul rând sănătatea și echilibrul tău, dar și eficientă în zonă muncii. E timpul să faci o sortare, atât a obiceiurilor zilnice, cât și a activităților profesionale, să păstrezi doar ceea ce e constructiv și folositor. E o săptămâna în care ești invitat să renunți la o serie de iluzii, se destrăma niște idealuri, s-ar putea să realizezi că erai pe o pișta greșită. E timpul să-ți probezi maturitatea luînd niște decizii ferme pentru viitorul tău și să te ocupi de evoluția ta, de construcția unui drum mai îndrăzneț, cu ajutorul unor idei ingenioase, geniale. E important să fii mai discret și să-ți atenuezi tendința de a-i schimbă și repară pe alții. În zonă carierei, se pare că există doar alb și negru, totul sau nimic. Poți să faci un pas înainte, un salt, o dovadă a puterii tale, dar poți la fel de bine să pierzi teren dacă intri în conflicte cu persoane autoritare.

Taur

Foarte multă energie este investită în zonă profesională, însă e bine să fii atent la tendința de a exagera, a eluda legea sau a trece dincolo de principiile tale morale. E necesar să fii prudent, mai ales atunci când o oportunitățile sunt foarte strălucitoare și/sau necesită investiții sau costuri mari. Și totuși e un moment bun pentru a pune câteva cărămizi la fundația unor vise, a unor aspirații îndrăznețe la care nici să te gândești nu ai avut curaj. E timpul să ai încredere mai multă în cei care în mod repetat ți-au arătat că-ți pot fi alături și te vor susține indiferent ce. E o săptămâna a radicalizării și trierii multor relații, atitudini, credințe, aspirații. E bine să-ți păstrezi înțelepciunea în orice situație, să apelezi la bun simț când faci alegeri indiferent de zonă de viață vizată, să fii cu băgare de seamă ori de câte ori e vorba despre jocuri financiare. Aici, în zonă finanțelor, e posibil să apăra pe tapet situații nerezolvate din trecut, care acum se cer lămurite, încheiate. E un moment bun de repliere, de redistribuire eficientă a resurselor și în special de transformare la nivel de convingeri și viziune.

Gemeni

O săptămâna importantă, incomodă, stresantă pe alocuri... S-ar putea să fie multe constrângeri în această săptămâna, pentru ține, sau să fie nevoie să dai niște explicații, să justifici niște decizii. De asemenea, s-ar putea să fii pus în situația de a merge pe sârmă, cu discreție, în tăcere, cu rezervă și foarte multă prezența. Miză e foarte mare, de exemplu păstrarea unei relații, a unei asocieri, sau dezvoltarea unei afaceri. Dar obținerea a ceea ce-ți dorești depinde foarte mult de atitudinea ta, de felul în care gestionezi fiecare situație. E multă presiune, dar sunt și șanse mari de a obține rezultate foarte bune, având de câștigat, evident, Gemenii care abordează lucrurile cu înțelepciune, echidistanță, decentă. Fără aroganța, fără infatuare sau exagerări. Din punct de vedere financiar, e o săptămâna în care mai degrabă e bine să se axeze pe găsirea unor soluții de ieșire din impas și pentru stabilizare/punere la adăpost, și nu pentru gesturi pompieristice, investiții hazardate sau tranzacții riscante.

Rac

O saptamana pe care multi nativi Rac o pot simti ca pe o retragere si detasare de tot ce e in jur, ca si cum e nevoie sa faca un pas in spate pentru a privi cu atentie tot ce se intampla in viata lor. Ei privesc cu coada ochiului la un viitor mai bun, la niste oportunitati pe care aproape ca le vad venind desi nu le pot atige, iar in aceste zile pot constientiza cu claritate, pot sti pur si simplu ce-i opreste, ce-i tine blocati. E o saptamana de confruntare a adevarului propriu, de sinceritate dura, in care nu pot nega ceea ce sta chiar in fata ochilor lor, realitatea. Prin urmare, e momentul ultimatumurilor pe care ei si le dau, e cumva al 13-lea ceas in privinta unor situatii care i-au nemultumit profund. Ei au de luat niste decizii, care tin de iesirea din niste contexte complet nefolositoare, dar pot face asta doar daca isi asuma total responsabilitatea pentru ce au creat. Nu e o saptamana confortabila, e chiar dura pe alocuri, mai ales in zona relatiilor si familiei, dar este terapeutica, transformatoare si clarificatoare. E ca si cum le-ar ridica un mare obstacol din cale.

Leu

Mult curaj si multa efervescenta in aceasta saptamana, dar si multa vanitate care poate sa duca la pierderea unor sanse si a unor oameni care au crezut in ei. Orice exagerare, in privinta aplauzelor pe care le pretind si a atentiei exclusive pe care o cer, ii poate face pe Lei sa para inabordabili, rigizi, nesuferiti. Totusi, planetele din Sagetator ii ajuta pe Lei sa fie creativi, curajosi, foarte stapani pe ideile si talentul lor, impetuosi si puternici. Ei stiu ce vor sau ar trebui sa afle in aceasta saptamana, in privinta unor relatii sentimentale si a unor proiecte. Joaca destul de dur, impun limite, sunt cu toata artileria la bataie si nu vor sa piarda nimic din stralucirea care li se cuvine. Zona mai delicata este cea a muncii si sanatatii. Aici, fie au parte de provocari care le forteaza limitele si ii imping sa constientizeze mai mult decat pana acum, ce vor sa faca, ce drum li se potriveste, ce este si ce nu este eficient. Fie e vorba despre intransigenta si o anume lipsa de scrupule in ce priveste unele decizii venite in urma unei dureri pe care cineva sau ceva le-au provocat-o. Ceva e nevoie sa rupa, sa transforme, sa lase in urma, corpul lor fiind acum cel mai bun traducator al traseului care se dezvaluie in fata lor.

Fecioară

O saptamana tensionata, cu multa presiune si cu nevoia acuta de a obtine claritate in niste aspecte ale vietii care tin de familie, patrimoniu, casa, locuinta, spatiu intim orice ar insemna asta. Acesti nativi se pot simti incoltiti sau ajung la capatul puterilor cu anumite situatii pe care le-au tolerat, iar acum e posibil sa transeze destul de dur aceste situatii. Sigur ca au tendinta de exagera si a-i invinovati poate prea mult pe ceilalti pentru disconfortul pe care-l simt, dar lupta lor va fi de data asta destul de tacuta, iar deciziile intai vor fi luate si abia apoi aduse la cunostinta celorlalti. Ii ajuta foarte mult intuitia, au calitati profetice, pot sa intuiasca urmatorul pas, urmatorul eveniment sau pot sa vada realitatea pe care o anumita decizie ar crea-o. Acest dar ii poate scoate din multe impasuri si e bine sa se bazeze pe el, mai ales cand e vorba de decizii care vizeaza finantele, siguranta materiala, stabilitatea locativa si echilibrul emotional. In zona finantelor e nevoie de prudenta maxima in aceasta saptamana. De evitat investitiile fara acoperire, cheltuielile mari, afacerile in orb. Sa se concentreze mai bine pe reglarea unor situatii neclare si strasante financiar, pentru ca sunt ajutati in acest sens si au inteligenta necesara pentru a depasi absolut orice impas.

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

Horoscopul SĂPTĂMÂNII: Fecioarele ajung la capătul puterilor! Tensiuni familiale, stres, constrângeri!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x