Horoscopul zilei. BERBEC: evită spațiile aglomerate, discuțiile de anvergură cu multă lume și luarea deciziilor

Publicat pe 02.10.2017 la 09:43 Actualizat pe 02.10.2017 la 09:57

Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte.

Zodia Berbec

Este o zi în care este bine să te ocupi numai de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Evită spațiile aglomerate, discuțiile de anvergură cu multă lume și luarea deciziilor. De mare folos îți sunt prezența și sfaturile celor dragi. Posibil să te necăjești datorită reproșurilor unor persoane din anturajul apropiat, însă sunt momente pasagere.

Zodia Taur

Veștile despre mersul lucrurilor în domeniul profesional în care activezi te pot pune pe gânduri. În a doua parte a zilei, un prieten sau o persoană care undeva, cândva te-a sprijinit bine în activitățile tale profesionale îți va oferi explicații și sfaturi deosebite. Totul este să ai răbdare să îl asculți și să eviți luarea deciziilor grăbite.

Zodia Gemeni

Dacă în prima parte a zilei ai preocupări filozofice, spre prânz vei fi nevoit să te ocupi te activitățile de rutină de la locul de muncă. Totuși, cu puțin efort ai putea îmbină utilul cu plăcutul. Fii prudent, pentru că dialogurile cu șefii vor fi purtate pe tonuri înalte. Ascultă ce au de zis aceștia și îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect și la timp.

Zodia Rac

În prima parte a zilei este bine să te ocupi de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. De asemenea, verifică-ți atent bugetul și documentele care atesta că ai făcut diverse plăți. Posibil că partenerul de viață sau colaboratorii să aibă nevoie de ajutorul tău material. Mai întâi rezolvă cheltuielile tale personale și după aceea ajută-i și pe alții.

Zodia Leu

Dialogurile cu prietenii îți pot oferi informații deosebite legate de relațiile tale parteneriale. Însă ascultă ce îți spun ceilalți și evită să emiți judecăți pripite. Traversezi o perioadă în care ești tentat să ripostezi la cel mai banal amănunt. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că beneficiezi de respectul și susținerea reală a celorlalți.

Zodia Fecioară

Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te ocupi mai mult de treburi ușoare, de rutină. Pe cât posibil evită consultațiile și analizele medicale, pentru că riscul apritiei erorilor este mare. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine, revenind în mijlocul iureșului cotidian, cu forța ta nativă de a munci mult și bine. Ferește-te de colegii de muncă, deocamdată!

Zodia Balanța

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Minunat este că primești ajutoare considerabile din partea șefilor. Dar, colegii s-ar putea să te obstrucționeze în diverse feluri, de aceea fii prudent. Totuși, cu răbdare și discernământ vei rezolva totul cu bine. Îngrijește-ți atent sănătatea, pentru că există niscai neplăceri vechi.

Zodia Scorpion

Este o zi în care te poți ocupa pe îndelete de activitățile dragi sufletului tău. Capacitatea ta de creație este mare și astfel din mâinile tale ar putea ieși adevărate opere de artă. Antrenează-i și pe cei dragi, alături de ține și desfășurați împreună activități recreative. Chiar dacă în amor vor apărea câțiva nori, foarte ușor îi poți îndepărta cu un zâmbet din toată inima.

Zodia Săgetător

Segmentul domestic este temă importantă a acestui început de săptămâna. Pe de o parte, membrii familei au nevoie de sprijinul tău moral și material. Însă, pe de altă parte vei fi nevoit să rezolvi și treburile casei rămase restante. Împreună cu cei dragi poți planifica călătorii în străinătate sau diverse cursuri de perfecționare necesare în domeniul profesional.

Zodia Capricorn

Sunt momente favorabile pentru activități intelectuale și pentru a dialoga pe îndelete cu persoanele din anturajul apropiat. Pe de altă parte, călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente. Emotivitatea este accentuată, de aceea fii prudent în vorbe și fapte. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Spre seară vizionează un film amuzant.

Zodia Vărsător

Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Îți vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional în care activezi, fie cineva drag te ajută din senin, în aparență. Sunt posibile discuții aprinse, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali, pe seamă faptului că râvnesc la fondurile tale materiale. Fii prudent și ține doar pentru tine ceea ce ai!

Zodia Pești

Stările tale de spirit sunt schimbătoare. Ai chef să te ocupi de mai multe treburi în același timp, însă nu se recomandă. Orientează-te spre priorități, dar spre cele ușoare. Energia vitală este la cote minime, având astfel nevoie de odihnă . Spre , -ar prinde compania dialogurile cu cei dragi.

În articolul

Horoscopul zilei. BERBEC: evită spațiile aglomerate, discuțiile de anvergură cu multă lume și luarea deciziilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x