Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: zona banilor este cea mai activă astăzi

Publicat pe 25.10.2017 la 08:53 Actualizat pe 25.10.2017 la 09:13

Iata ce au pregatit astrele pentru astazi pentru zodia ta.

Zodia Berbec

Multă energie îți este disponibilă astăzi, în zona carierei și afacerilor. E momentul să faci un pas consistent înainte, ori să treci la acțiune spre a-ți atinge un obiectiv important. Oricum, te pregătești de schimbări și începuturi esențiale, atât în ce privește proiectele profesionale cât și în ce privește anturajul, viața socială și relațiile.

Zodia Taur

Pentru tine, este o zi favorabilă demersurilor juridice sau legate de studii, diplome, relații cu străinătatea, calatorii…E posibil că o problemă persistentă să se rezolve astăzi foarte ușor, dacă te detașezi și ai încredere în posibilitățile încă nevăzute și neștiute. În altă ordine de idei, viitorul sună bine pentru tine, mai cu seamă că imaginația te ajută să-l zugrăvești în versiunea adecvată.

Zodia Gemeni

Traversezi o perioadă importantă în ce privește familia și tot ce reprezintă spațiul tău intim. Acum capeți claritate, știi exact ce trebuie făcut și cum să-ți crești bună-starea acasă și în general. E posibil că astăzi să ai parte și de niște daruri, favoruri sau beneficii materiale neanticipate. Însă darul cel mai prețios este totuși intuiția ta, care funcționează excepțional astăzi.

Zodia Rac

Ziua aduce semne bune și indicii care să te ajute în cadrul parteneriatelor și colaborărilor tale. Deși în această perioadă, constați că nu poți înainta păstrând toate relațiile în forma actuală, deci ești nevoit să lași în urmă unele acorduri pentru a înainta, este totuși de bun augur tot ceea ce se deschide în față ta, prin crearea acestui spațiu nou. Ideal ar fi să funcționezi pragmatic și orientat către soluții și rezultate bine stabilite, din aproape în aproape.

Zodia Leu

O zi axată pe muncă, în care poți avea mari satisfacții dacă îți organizezi eficient timpul și resursele. Luna în Capricorn te sprijină să găsești soluții excelente pentru creșterea randmentului, dar și pentru dezvoltarea unor proiecte și activități în care ești implicat. În plus, este o zi în care e bine să te îngrijești de sănătate, fie și doar prin a-ți luă mai multe pauze.

Zodia Fecioară

Această zi conține un excelent potențial creator iar prezența Lunii în Capricorn este și un agent al iubirii și deschiderii inimii. Chiar dacă nu ai certitudini în aceste privințe, ba chiar ai parte de surprize de tot felul, partea bună este că ai energia și forță necesare pentru a crea ce-ți dorești și pentru a iniția acțiuni clare, concrete și cu impact pe termen lung. Doar fii atent la ce-ți dorești cu adevărat și acționează în consecință.

Zodia Balanță

Luna în Capricorn activează zona familiei și căminului, a sufletului și nevoii de intimitate. E o zi bogată în trăiri, dar și destul de bine organizată până în detaliu, mai ales dacă ți-ai propus să investești în casă sau să faci niște îmbunătățiri în locul în care stai. Relația cu partenerul poate reprezenta o provocare, în sensul că va sincronizați mai greu în această perioadă. Nevoia să de libertate nu se potrivește cu nevoia ta de liniște și siguranță. Abordează ceva mai detașat totul și urmează-ți nevoile interioare.

Zodia Scorpion

Zona comunicării primește multă energie astăzi, de la toate planetele prezente în Capricorn. Așadar, e o zi excelentă pentru scris, pentru studiu, examene, discuții, negocieri… sau regândirea unor relații. Dacă ți-ai propus să discuți niște termeni contractuali, astăzi e ziua potrivită. De asemenea, dacă îți vine să-ți pui ordine în documente sau să-ți șlefuiești gândirea și mesajul transmis, poți face asta cu succes.

Zodia Săgetător

Zona banilor este cea mai activă astăzi, în sensul că primește multă energie pe care o poți folosi în direcții benefice. Concret, este o zi pentru căutarea unor soluții, de preferat este că acestea să fie nonconformiste, neobișnuite, pentru a te stabiliza și chiar a prospera financiar. E un moment bun și pentru a recunoaște schimbările pe care ar trebui să le faci. În schimb, investițiile serioase ar trebui bine cântărite sau amânate.

Zodia Capricorn

Cu Luna prezentă în zodia ta, astăzi ești foarte prezent la nevoile tale și la ceea ce vrei să faci pentru tine și împlinirea ta. Adevărul este că ai energie cât pentru 10, și idei tot așa. Te bucuri și de suficientă susținere din exterior, de la prieteni și cunoștințe, în schimb nu se poate spune același lucru despre cei din familie… care-ți cer destul de multă atenție și implicare. Așadar, aceste zile îți testează răbdarea, tenacitatea si… creativitatea.

Zodia Vărsător

Șezi și cugetă. Sau doar șezi. Asta pare să fie nota acestei zile, mai în glumă, mai în serios. Multe planete se întâlnesc în Capricorn, invitându-te să fii discret, atent la ce simți, detașat de lumea exterioară și mai ales de poveștile pe care alții le spun. Totuși, inspirația e la ea acasă, așa că da frâu liber creativității, dacă asta simți. N-ar strica și ceva răsfăț relaxant, ceva demersuri terapeutice și/sau meditație.

Zodia Pești

E posibil că această zi să aducă atât reconfigurări ale relațiilor de prietenie și ale proiectelor, cât și consolidări acolo unde simți că merită să duci o relație la nivelul următor. E o perioadă fertilă pentru dezvoltarea unor proiecte, mai ales dacă ele implică mai mulți oameni sau activități de grup. Totuși, ține cont de costurile fiecărei acțiuni sau promisiuni pe care o faci. Unele s-ar putea fie mai mari decât merită.

În articolul

Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: zona banilor este cea mai activă astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x