Horoscopul zilei. BALANȚĂ: e perioada schimbărilor radicale

Publicat pe 27.10.2017 la 09:12 Actualizat pe 27.10.2017 la 09:25

Afla care sunt previziunile astrale pentru zodia ta.

Zodia Berbec

Luna stă și astăzi în Capricorn, activând zona carierei și a statutului social. Ziua de astăzi este excelentă pentru a-ți face auzite ideile, dar și pentru a-ți consolida poziția profesională. Se deschide o perioadă de oportunități și creștere, de schimbări, chiar răsturnări de situații.

Zodia Taur

E timpul pentru un început nou, pentru o schimbare la locul de muncă sau în ce privește prioritățile și preocupările zilnice. Luna se află încă în Capricorn, până după-amiază, în zona dorințelor, evoluției și creșterii, astfel că e posibil să-ți încolțească noi idei, să primești mesaje importante și să accesezi informații pe care de mult le cauți.

Zodia Gemeni

Încă sunt importante responsabilitățile familiale și casnice, dar e momentul să alegi și activități pentru bucuria ta. E momentul să-ți faci timp pentru pasiuni, plăceri, iubire, creativitate, proiecte care te inspiră. Ești într-o perioadă dinamică, pe alocuri agitată, dar cu multe binecuvântări, dacă îți urmezi voia inimii.

Zodia Rac

Chiar dacă există multe aspecte, mai ales în cadrul relațiilor parteneriale, pe care nu le cunoști sau nu le poți controla, astăzi îți revine motivația și îți recapeți încrederea. E un moment de consolidare a unor parteneriate și chiar de accesare a unor resurse materiale prin intermediul celor din jur.

Zodia Leu

Luna rămâne în Capricorn, în sectorul muncii și rutinei zilnice, prin urmare este o zi excelentă pentru a organiza, ordona, prioritiza. Ai capacitatea, astăzi, să-ți schimbi unele viziuni, dar mai ales atitudinea față de muncă și împărțirea timpului dedicat diverselor activități de zi cu zi. După-amiază, vin surprize frumoase legat de parteneriate și relația de cuplu.

Zodia Fecioară

E timpul să culegi niște roade, în urma eforturilor din ultimele săptămâni, luni, chiar ani. Încet încet capeți mai multă conștiență în privința talentelor și experienței tale, și înțelegi ce ai de făcut astfel încât să-ți crești veniturile și să ai rezultate mai bune în câmpul muncii. Poate că pentru asta vor fi necesare unele schimbări radicale, deci inconfortabile, de poziție, atitudine, strategie, în relații.

Zodia Balanță

Dacă ziua aceasta ți se pare apăsătoare, este pentru că încă ai de transformat și eliberat o serie de convingeri care stau în calea bucuriei tale. Da voie acestui proces să se desfășoare, permite-ți să renaști, chiar cu prețul unor schimbări radicale care e posibil să aibă loc în această săptămâna.

Zodia Scorpion

Dacă în ultima vreme ai experimentat blocaje în comunicare și în relații, astăzi s-ar putea să vezi detalii care ți-au scăpat și care te ajută să-ți schimbi viziunea, deci să dizolvi aceste blocaje. E o zi favorabilă vindecării unor tipare vechi emoționale, prin smerenie și prin acceptare a experiențelor exact așa cum sunt.

Zodia Săgetător

Deși este o perioadă de reevaluare a relațiilor de prietenie și amiciție, iar ceea ce descoperi nu e mereu plăcut, de astăzi începi să ai mai mult claritate cu privire la alegerile de făcut în continuare pentru binele tău. Pot reveni oameni din trecut, poți rememora experiențe trecute, totul cu scopul de a completă și închide unele capitole, pentru a le da jos din cârcă.

Zodia Capricorn

Luna rămâne în zodia ta, ceea ce înseamnă că ai treabă cu tine, ai de lucru la imaginea ta și, mai ales, e important să fii atent la ce vrei tu și nu la ce vor alții pentru tine. E o perioadă în care să-ți re-ordonezi aspirațiile și prioritățile. În ce privește zona carierei, ai de corectat unele erori, de ajustat unele alegeri, de regândit poziția și statutul.

Zodia Vărsător

Dacă ești atent la semnalele interioare, astăzi poți să ai revelații cu privire la unele experiențe trecute și, ce e mai important, poți să lași jos, în sfârșit, o povară emoțională pe care o cărai cu tine și nici nu știai. În altă ordine de idei, urmează zile interesante, cu o energie nouă, în care îți reconsideri unele dorințe, aspirații și culoare de evoluție.

Zodia Pești

Pe de o parte, există relații care se cer transformate, pe de altă parte prin oglindirea în ceilalți poți află și înțelege care sunt deciziile cele mai potrivite în acest moment. Oricum, nu forța nimic, ci lasă lucrurile să se dezvăluie singure, și drumurile să se deschidă. Tu doar ascultă-ți intuiția și mergi înainte.

În articolul

Horoscopul zilei. BALANȚĂ: e perioada schimbărilor radicale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x