Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: evită discuțiile legate de bani

Publicat pe 07.11.2017 la 09:06 Actualizat pe 07.11.2017 la 09:10

Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta, pentru astazi, 7 noiembrie 2017.

Zodia Berbec

Ziua îți poate aduce frământări, griji legate de familie sau spațiul locativ, sentimentul că ceva te apasă și că trebuie să faci o schimbare. De fapt, poți conștientiza ce lipsește din viața ta, ce nu te lasă să te simți în siguranță. Este posibil să simți că te învârți în cerc, ajungând în același punct, sau să te temi să nu pierzi ceva sau pe cineva. După prânz, îți vine inima la loc. Poți descoperi niște mijloace prin care să aduci niște beneficii materiale în viața ta, sau să ocolești, la milimetru, o pierdere. Ceva, ceva, tot câștigi astăzi!

Zodia Taur

E posibil să apară ceva probleme de comunicare sau să se strecoare erori în documente. Așadar, dacă te ocupi de corespondență, dacă e nevoie să redactezi documente sau să le manevrezi, e necesar să fii atent. De asemenea, fii atent ce semnezi și ia-ți măsuri de precauție suplimentare, dacă pleci la drum. După prânz, aspectele frumoase pe care le formează Luna în Rac cu planetele din Scorpion pot să-ți aducă sprijinul de care ai nevoie, de la un specialist sau partener. Este o perioadă frumoasă pentru a închega niște relații de colaborare sau chiar o relație conjugală.

Zodia Gemeni

Dimineață, e posibil să se acutizeze grijile legate de bani sau să intri în niște încurcături, datorită unor investiții neinspirate. Orice ar fi, nu e cazul să te panichezi, pentru că toate problemele își vor găsi căi de rezolvare, în cursul după-amiezei, când ai șanse mari să-ți crești veniturile și să te bucuri de un câștig, în urma unor rezultate excelente la locul de muncă.

Zodia Rac

O zi frumoasă. Cu excepția primelor ore ale dimineții, când unele griji legate de părinți sau dificultatea de a rezolva o problemă legată de casă ori cămin îți tulbură liniștea, în rest, după prânz, atmosfera devine prielnică iubirii, creativității, ieșirii la rampă. Este o zi cu succes, chiar cu aplauze la scenă deschisă, mai ales dacă activezi într-un domeniu artistic, public sau în strânsă legătură cu divertismentul.

Zodia Leu

Luna prezentă în Rac, într-o zonă a discreției și smereniei, sugerează că ar fi bine că astăzi să-ți creezi un program de lucru ceva mai lejer. În prima parte a zilei, este posibil să te simți ușor devitalizat și obosit, așa că nu-ți forța norocul, suprasolicitandu-te. În schimb, după prânz, se anunță momente frumoase, gesturi bazate pe generozitate și iubire, în familie sau în mijlocul altor oameni dragi. Este posibil să ai parte și de un ajutor nesperat, providențial, sau chiar de un cadou.

Zodia Fecioară

Chiar dacă până spre prânz e posibil să existe tensiuni în relația cu un prieten sau cu persoana iubită, după ora 13,00 se restabilește liniștea, pentru că reușești să te lași mai degrabă inspirat de lucrurile frumoase, decât tensionat din cauza suspiciunilor nesfârșite. Așadar, o după-amiază inspiranta, frumoasă, cu multă iubire împărtășită și cu invitații tentante venite de la prieteni.

Zodia Balanță

E foarte important că astăzi, în pofida lipsei de chef și tendinței spre pesimism care se manifestă în cursul dimineții, să te concentrezi asupra carierei. Este o zi în care Luna în Rac, în aspecte frumoase cu planetele din Scorpion, în zonă banilor, te invită să-ți manifești puterea și autoritatea în domeniul profesional. De felul în care știi să conduci un proiect sau o afacere depind succesul și câștigul financiar, deloc de neglijat.

Zodia Scorpion

Chiar dacă uneori te mai cuprinde și pe tine oboseala, tot nu te lași. Adevărul este că în această perioadă ești de neoprit, sau așa ar trebui, având în vedere că în zodia ta se află "furnizori" de energie, putere: Soare, Jupiter. Iar astăzi, se alătură și Venus, astfel că vei putea face pași importanți spre împlinirea unei dorințe, a unui vis.

Zodia Săgetător

În cursul dimineții, evită discuțiile legate de bani, cu prietenii. De asemenea, nu te aștepta că în acest interval să se rezolve rapid vreo problemă financiară sau să primești o sumă de bani împrumut, mai ales dacă aștepți asta de la un prieten. Se pare că azi nu poți conta pe resursele la care te așteptai. În schimb, după-amiază, un sprijin nesperat vine de la cine te așteptai mai puțin.

Zodia Capricorn

Până spre prânz, se pare că atmosfera este destul de tensionată în sfera profesională, datorită neînțelegerilor din relația cu un șef sau cu un partener de afaceri. După orele prânzului, ai șanse mult mai mari de reconciliere și de găsire a celor mai bune soluții. Prietenii au o mare contribuție, fie prin sfaturile foarte bune, fie prin faptul că te invită să petreci un timp agreabil alături de ei. Ca să nu mai vorbim de faptul că ai toate șansele să fii curtat de cineva din anturaj.

Zodia Vărsător

O zi excelentă pentru a pune la punct niște activități restanțe și a te achita de niște responsabilități pe care le-ai tot amânat, la locul de muncă. Adevărul este că ești foarte abil în a găsi cele mai ingenioase soluții. Intuiția funcționează excelent. Și totuși, nu faci nimic, până nu ai o strategie și nu știi ce ai de câștigat. Se pare că funcționează această "rețetă", pentru că beneficiezi atât de recunoaștere, cât și de un câștig.

Zodia Pești

Astăzi te simți la propriu în "apele" tale, pentru că marcajul puternic este pe semnele de apă, Rac și Scorpion. Așadar, este o zi cu multă emoție, cu sentimente intense și rafinament artistic. Este momentul propice pentru a lucra la un proiect creativ, pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubită, sau chiar pentru a planifica o călătorie îndepărtată.

În articolul

Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: evită discuțiile legate de bani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x