Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

Publicat pe 11.12.2017 la 09:04 Actualizat pe 11.12.2017 la 09:12

Iată ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, luni, 11 decembrie.

Zodia Berbec

Debutul săptămânii te va face să privești atent la segmentul partenerial. Persoanele care au roluri importante în acest segment de viață reprezintă de fapt fațete ale tale, integrate mai mult sau mai puțin în structura ființei tale. Ce îți displace trebuie reconstruit sau înlăturat. Ce îți place trebuie cultivat și dezvoltat în permanență. Ferește-te de discuți aprinse, reproșuri sau așteptări prea mari vizavi de alții.

Zodia Taur

La serviciu este forfotă, ai multe de făcut, iar colegii pare că îți pun bețe în roate. Hiba este la tine, în sensul că tu ai nevoie să-ți revizuiești atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Pe de altă parte și sănătatea te necăjește, subliniind faptul că echilibrul între viața personală și profesională este precar. Oprește-te din iureșul cotidian și privește atent în preajma ta. Reorganizează-ți stilul de viață.

Zodia Gemeni

Zi importantă la capitolul relații sentimentale. Ar fi bine să-ți lași deoparte așteptările vizavi de iubire și implicațiile ei. Cei dragi îți vor oferi lecții de viață interesante, poate cam dificile la prima vedere. Însă, dacă analizezi la rece vorbele și faptele lor vei constata că nevoile lor afective le poți îndeplini arareori. Astfel că nici ei nu reusuesc să-ți răspundă pe măsură așteptărilor tale.

Zodia Rac

În segmentul familial se întrezăresc lecții de viață foarte interesante, chiar cu note bulversante. Discuțiile cu un membru mai în vârstă al familiei îți vor oferi observații pertinente vizavi de felul în care relationezi cu ceilalți. Bine ar fi să iei aminte la ce ți se spune și apoi să cauți soluții de îmbunătățire a personalității tale și a modului sau de manifestare. Subiectele medicale reprezintă o temă frecventă.

Zodia Leu

Relațiile cu anturajul apropiat sunt la ordinea zilei. Fie că discuți cu ajutorul mijloacelor artificiale de comunicare, fie față în față cu cineva, emoțiile sunt greu de gestionat. Controlează-ți reacțiile, alege-ți cu grijă vorbele și selectează persoanele cărora vrei să te destăinui sau pe care vrei să le asculți. După-amiază, retrage-te în liniștea și confortul casei alături de cei dragi.

Zodia Fecioară

Posibil să primești bani sau cadouri, însă orice și oricât ai primi, nemulțumirile tale vizavi de avutul tău sunt majore. Interesant este că dispui de suficiente resurse materiale, pentru un trăi decent. Ești provocat de contextele zilei, să-ți reformulezi sistemul valorilor morale și spirituale față de tot ce ține de planul material. Relaxează-te, folosește atât cât ai nevoie și bucură-te de toate.

Zodia Balanță

Se pare că ești hotărât să schimbi multe în viața ta. Creionează planuri și apoi acționează. Acum ești emotiv și riști să gafezi serios dacă te avanti în vreo direcție la întâmplare. Ține cont de sfaturile sau soluțiile oferite de ceilalți. Senzația că cineva îți tot pune bețe în roate este pregnantă, dar există un rost și în asta. Acela de a te mai gândi o data înainte de a întreprinde ceva.

Zodia Scorpion

Chiar dacă te ocupi de treburile cotidiene, gândurile tale sunt îndreptate spre forul tău interior și spre nevoile tale sufletești. Este un moment de bilanț vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Fii discret, evită să povestești altora despre stările tale și mai ales rezervă-ți clipe de liniște și relaxare. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultații și analize medicale.

Zodia Săgetător

Posibil să-ți revizuiești atitudinea față de prieteni și față de susținătorii din segmentul profesional. Discuțiile cu aceste persoane vor scoate în evidență carențele din relațiile cu aceste persoane. Analizează bine pe cine mai păstrezi în preajma ta de acum încolo. Ferește-te de a-ți spune planurile și intențiile. Foarte ușor, orice vorba de-a ta poate fi răstălmăcită de ceilalți.

Zodia Capricorn

Ești solicitat mult în segmentul profesional, mai ales de către șefi. Va trebui să-ți prezinți activitatea pe care o desfășori la serviciu și să propui soluții de îmbunătățire a acesteia. Fii atent la vorbe, deoarece unii vor caută să te destabilizeze emoțional. Ai încredere în tine și sutine-ți punctele de vedere ferm, cu răbdare și cu dovezi viabile. După-amiază, liniștea și confortul casei te vor relaxa mult.

Zodia Vărsător

Se pare că te gândești la o călătorie îndepărtată. Astăzi sunt momente prielnice pentru a te informa în acest sens, dar și pentru a luă legătură cu persoanele cunoscute aflate în alte țări. Este posibil să abordezi o altă fizlozofie de viața de acum încolo. Activitățile intelectuale sunt susținute, dar cele pe care le-ai mai făcut cândva. O discuție cu cineva din anturajul apropiat îți va lămuri aspecte profesionale.

Zodia Pești

Ziua este favorabilă achitării facturilor sau serviciilor de care beneficiezi în mod frecvent. Pe de o parte trebuie să dai bani, însă pe de altă parte este posibil să primești bani sau favoruri fie din partea partenerului de viață, fie dinspre segmentul profesional. Ar fi bine totuși să-ți reformulezi atitudinea față de aspectele materiale ale vieții, pentru că dincolo de ele se află adevăruri de cu totul altă natură.

În articolul

Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x