Horoscopul zilei 28 decembrie. BERBEC: Veniturile tale cresc destul de mult

Publicat pe 27.12.2017 la 10:28 Actualizat pe 27.12.2017 la 10:33

Zodia Berbec:

Veniturile tale cresc astăzi destul de mult. Pe de o parte este posibil să iei salariul, o prima sau cei dragi îți pot oferi cadouri și favoruri substanțiale. Însă, pe de altă parte sunt șanse bune de a descoperi variante noi de câștig dintr-o activitate profesională. Ai încredere în intuiția ta și stai de vorba cu tine însuți, dar și cu cei care îți pot oferi sfaturi viabile.

Zodia Taur:

Este o zi minunată pentru tine, chiar dacă domină stări de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relații și situații care și-au epuizat experiențele pentru tine. În paralel, foarte ușor poți trasă noi planuri de viitor, cu o luciditate și o forță de care arareori dispui. După-amiază, relaxează-te la cumpărături sau lecturează o carte amuzantă.

Zodia Gemeni:

Ziua te predispune la meditații interioare, reflecții asupra vieții tale și la o mare dorință de a evada în lumi paralele. Mentalul îți este agitat, astfel că ar fi bine să eviți subiectele solicitanate și relațiile care te obosesc. Sunt posibile discuții aprinse cu neamurile și pretenii apropiați, pe tema sănătății tale. Fii prudent, odihnește-te și respectă sfaturile specialiștilor în sănătate.

Zodia Rac:

Prietenii te provoacă mult astăzi. Însă și unele persoane din mediul profesional în care activezi vor dori multe de la tine. Faptul că aceste persoane te solicită frecvent este posibil să reacționezi destul de vehement. Controlează-ți stările de spirit și alege-ți cuvintele cu grijă. Pe undeva, remarcile unora vizavi de tine au un sâmbure de adevăr.

Zodia Leu:

Ești foarte solicitat în plan socio-profesional, astfel că ar fi bine să te pregătești minuțios pentru discuții cu șefii, ședințe programate în grabă sau întâlniri cu diverse oficialități. Ai carismă, forță în cuvinte și o prezență de spirit care vor fi remarcate și apreciate de toată lumea. Evită să forțezi nota sau să te aventurezi pe terenuri puțin cunoscute.

Zodia Fecioară:

Schimbările tale de dispoziție se datorează multitudinii de informații care vor veni astăzi spre tine într-un ritm alert. Posibil că planurile de călătorie sau de studii să fie zădărnicite de factori greu de înțeles și depistat acum. Ar fi bine să te adaptezi noilor situații ivite și să aștepți alte momente favorabile pentru realizarea dorințelor tale.

Zodia Balanță:

Planificarea bugetului familiei sau a celui din sfera profesională reprezintă temele principale de astăzi. Totodată poți achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale. Este bine să analizezi bine lucrurile înainte de a face investiții majore cu efecte pe termen lung. Există oameni în preajma ta care te pot sfătui de bine vizavi de segmentul financiar.

Zodia Scorpion:

Relația cu partenerul de viață este tensionată și are nevoie de modificări, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Datorită unor îndatoriri profesionale este posibil să neglijezi serios această relație, astfel că discuțiile aprinse, acuzele chiar și ultimatumurile pot fi prezente. Se recomandă prudență și discernământ în toate.

Zodia Săgetător:

Se pare că te afunzi în treburile de rutină fie ale casei, fie ale locului de muncă. Alege-le pe cele prioritare și ușoare, deoarece organismul tău este obosit și are nevoie de îngrijiri speciale. Consultațiile și analizele medicale sunt teme de luat în calcul. Pe de altă parte, o discuție cu cineva de încredere te poate revigora, dar îți poate oferi și informații prețioase.

Zodia Capricorn:

Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Nemulțumirile vizează bugetul și programul comun. Pe de altă parte ar fi bine să fii deschis la sugestiile și dorințele celor dragi. Este timpul să lași conservatorismul deoparte și să accepți și alte fațete ale realității. Faptul că ceilalți îți oferă prea puțină afecțiune sau atenție nu înseamnă că te apreciază mai puțin.

Zodia Vărsător:

Se întrezăresc activități de anvergură în spațiul domestic. Discuțiile cu membrii familiei vizează, pe de o parte, reparațiile și reamenajarile necesare casei. Însă, pe de altă parte se vor aduce în prim plan și planurile pentru sărbătorile sezonului rece. Posibil că datorită unor responsabilități profesionale să te implici ceva mai puțin în segmentul familial.

Zodia Pești:

Se întrezăresc dialoguri și întâlniri cu prietenii și cu neamurile apropiate. Schimbul de informații vehiculat astăzi în preajma ta va fi benefic pentru toată lumea și mai ales va avea efecte pe termen lung. Profită de forța celor aflate și gândește-te, pe îndelete, la planurile tale de viitor. În mod special, segmentul profesional beneficiază de pe urma zilei de astăzi.

În articolul

Horoscopul zilei 28 decembrie. BERBEC: Veniturile tale cresc destul de mult

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x