Horoscopul zilei. Berbec: Evită altercaţiile cu şefii!

Publicat pe 01.12.2016 la 08:50 Actualizat pe 01.12.2016 la 08:59

O zi cu tensiuni pentru Berbeci!

Berbec

Ești o mică vedetă în anturaj, astfel că mulți vor fi cu ochii pe tine. Sunt posibile altercații cu șefii, oficialitățile momentului, însă ești suficient de pregătit să depășești totul cu bine. Unii șefi ți-ar putea reproșa faptul că esti interesat doar de problemele tale, iar indatoririle sociale le-ai trecut intr-un plan secundar. Relaxeaza-te la o șuetă alaturi de cei dragi.

Taur

Sufletul tău este dornic de rafinare, de dialoguri cu persoane erudite. Vizitarea târgurilor de sezon, lecturarea cărților filozofice sau spirituale îți aduc informații noi și chiar prieteni. Călătoriile sunt o temă importantă, dar factorul neprevăzut îți poate strica planurile. Prudență la drum! Spre seară, planifică activități culturale pentru întreaga lună.

Gemeni

Chestiunile financiare comune cu alții! Este o zi buna de a te ocupa de taxe, impozite sau datorii de orice fel. S-ar putea sa descoperi ceva nereguli in documentele financiare, insa cu prudenta si discernamant le poti rezolva fara probleme. Energia viatala este scăzută, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de prioritati. Detașează-te de forfota cotidiană!

Rac

O zi buna de a te ocupa de relatiile parteneriale si de colaborari. S-ar putea ca partenerul de viata sa-ti reproseze atitudinea ta din ultima vreme. Foloseste-ti șarmul, explica-te in cuvinte putine, dar esentiale si fii mai receptiv la nevoile celuilalt. Colaborarile in care esti implicat pot suferi diverse rasturnari de situatie. Raportul dintre munca si rasplata este in favoarea muncii.

Leu

Activitatile de rutină te solicită mult, atât acasă, cât și la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate, ai senzatia ca muncesti doar tu, insa este doar o senzatie. Sanatatea fluctueaza, deci fii prudent. Evită consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Dozeaza-ti eforturile, fii mai discret si nu raspunde la provocari. Spre seara te vei simti mai bine.

Fecioară

Relatiile sentimentale sunt predominanta zilei. Se pare ca aceste tipuri de relatii din viata ta sunt in continua transformare si parca nimic nu se leaga. Recomandabil este sa nu dai frau liber starilor de moment si sa-ți temperezi emotivitatea. Gustul dulce-amar este prezent, insa tocmai el este farmecul acestei perioade. Relaxează-te și bucură-te de toate!

Balanţă

O zi buna de a te ocupa de treburile gospodaresti. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de conflictuale, dar la finalul zilei se poate ajunge la un consens. Atentie la problemele de sanatate sau sociale ale unui membru al familiei! Recomandabil este sa-ți faci un bilant al bunurilor patrimoniale, intrucat exista ceva nereguli in documente sau in acordurile verbale cu rudele.

Scorpion

Ziua iti este ocupata cu multe drumuri. Unele sunt in interes personal, altele poti fi nevoit sa le faci in interes de serviciu. Formele de instruire pe termen scurt revin in atentia ta, existand varianta inscrierii la unele cursuri sau finalizarea celor in care esti deja implicat. Se recomanda multa prudenta in toate activitatile desfasurate. In a doua parte a zilei, relaxează-te.

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

Horoscopul zilei. Berbec: Evită altercaţiile cu şefii!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x