Horoscopul zilei de 5 octombrie. BALANȚĂ: partenerul de viață îți poate reproșa faptul că iei decizii de unul singur

Publicat pe 04.10.2017 la 16:27 Actualizat pe 04.10.2017 la 16:29

Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

Zodia Berbec

Ziua îți oferă multă energie și posibilități de a schimba multe și mărunte în viața ta. Ar fi bine să te orientezi mai întâi spre modelarea personalității tale și a felului în care relationezi cu ceilalți. Foarte ușor poți vedea dincolo de perdeaua materială a vieții cotidiene. Profită de aceste momente și gândește-te pe îndelete cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo.

Zodia Taur

Îți sunt favorizate discuțiile discrete cu persoanele din anturajul profesional. Pe căi neobișnuite vei află diverse, însă nu toate îți sunt de folos. De aceea selectează atât partenerii de dialog, cât și informațiile primite. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că întregul organsim este ceva mai sensibil astăzi. Evită consultațiile și analizele medicale, pentru că există riscul unor erori.

Zodia Gemeni

Mulți prieteni sunt în preajma ta. Cu unii s-ar putea să te întâlnești pur și simplu din senin, cu alții vei luă legătură prin diverse mijloace de comunicare. Oricare ar fi varianta de contact, fii prudent și vorbește strictul necesar. Asta pentru că există măști care te pot induce în eroare. După-amiază, odihnește-te și analizează cele petrecute pe parcursul zilei.

Zodia Rac

Este o zi cu multă forfotă la serviciu. Șefii te solicită, colegii vor și ei o mână de ajutor din partea ta, iar ție îți zboară gândurile la distracții și la cei dragi. Concentrează-te pe treburile profesionale, deoarece există un risc crescut de alterare a imaginii publice și chiar a poziției tale în cadrul grupului de lucru din care faci parte. După-amiază, răsfață-te cu un film bun.

Zodia Leu

Sunt momente bune pentru a te ocupa de călătorii. Fie că este vorba de ceva profesional, fie personal, de agrement ți-ar prinde bine sfaturile cuiva cu experiență. Pe de altă parte, amintește-ți de prietenii sau cunoștințele plecate în țări străine, care ți-ar putea oferi informații utile. În orele serii, relaxează-te la un spectacol de teatru sau la un taifas cu cineva drag.

Zodia Fecioară

Segmentul financiar cere multă atenție astăzi. Pe de o parte este vorba despre achitarea facturilor curente sau altor tipuri de datorii. Însă pe de altă parte, te poți gândi la planuri de investii în bunuri materiale. Traversezi o perioadă favorabilă dialogului cu specialiști financiari și imobiliari. Se recomandă prudentă dacă te angrenezi la cheltuieli comune cu partenerul de viață sau cei profesionali.

Zodia Balanță

Orientează-ți atenția spre relațiile parteneriale. Pot reapărea discuții vechi legate de activități profesionale desfășurate în comun. Pe de altă parte, partenerul de viață îți poate reproșa faptul că iei decizii de unul singur și nu ții cont de sfaturile sau nevoile sale. Reține ce îți spun ceilalți, pentru că pe undeva au dreptate. Cu puțin efort ai putea mulțumi pe toată lumea.

Zodia Scorpion

Pui mult suflet astăzi în tot ce întreprinzi. Totuși este posibil că eforturile tale să fie puțin apreciate. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii. Evită consulatiile și analizele medicale, însă îngrijește-te atent.

Zodia Sagetator

Relațiile sentimentale sunt importante, pentru că îți pot oferi sprijin, liniște sufletească și chiar sfaturi bune în diverse probleme de viață. Totul este să-ți deschizi sufletul, să asculți răbdător ce ți se spune și să fii sincer în aprecieri. După-amiază relaxează-te, alături de cei dragi la vizionarea unui film sau hoinărind prin locurile preferate.

Zodia Capricorn

Se pare că astăzi îți este dor să petreci mai mult timp cu membrii familiei, cu neamurile sau prin locurile natale. Bucură-ți sufletul, conversând și întâlnindu-te cu aceste persoane. Este o perioadă în care foarte ușor ți se pot schimbă concepțiile vizavi de casă și ambientul familial. Orientează-ți eforturile și pentru a rezolvă treburile gospodărești curente.

Zodia Vărsător

Activitățile profesionale desfășurate alături de șefi și colegi sunt la ordinea zilei și destul de solicitante. Sunt favorizate discuțiile pe teme diverse. Pe de altă parte există și posibilitatea să faci mai multe călătorii scurte, pentru a rezolvă, fie demersuri profesionale, fie pentru a ajuta o rudă sau un prieten. Ferește-te să dai sfaturi și să formulezi concluzii pripite.

Zodia Pești

Pe de o parte îți vin bani de la serviciu, însă pe de altă parte, apăr imediat și cheltuieli urgente. Totuși, temă importantă a zilei o constituie variantele noi de creștere a veniturilor dintr-o activitate desfășurată într-un alt loc de muncă. De aceea reține ce afli și informează-te corect în acest sens. Însă, deocamdată este bine să economisești bani.

În articolul

Horoscopul zilei de 5 octombrie. BALANȚĂ: partenerul de viață îți poate reproșa faptul că iei decizii de unul singur

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x