HOROSCOPUL ZILEI de JOI, 11 ianuarie. Deziluziile pândesc și oricând pot ieși la iveală. Iată care va fi zodia cea mai nefericită

Publicat pe 10.01.2018 la 12:20 Actualizat pe 10.01.2018 la 12:30

Zodia Berbec

Sunt posibile temeri legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Există predispoziții la frământări legate de planul material și de câștigurile tale personale. Ai încredere că se lucrează de undeva din Univers la bunăstarea ta. În a doua parte a zilei sunt momente favorabile pentru a înțelege sensurile ascunse ale evenimentelor în care ești implicat.

Zodia Taur

Relațiile pateneriale sunt disonanțe, fiind posibil chiar să renunți la o colaborare veche sau să-ți expui punctele de vedere într-un mod tranșant. Pentru că subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate ar fi bine să vorbești numai după ce te-ai gândit bine și mai ales strictul necesar. Numai de tine depinde gestionarea corectă a tuturor relațiilor tale.

Zodia Gemeni

Ziua îți aduce preocupări legate de îmbunătățirea sănătății. Este nevoie să urmezi sfaturile unui specialist, să te odihnești și să lași grijile cotidiene deoparte. Există riscul să te afunzi în activitatea profesională și să îți neglijezi nevoile personale. Cei dragi îți sunt alături și te susțin necondiționat. Folosește ajutorul altora și ai încredere că totul va fi bine.

Zodia Rac

În reatiile cu persoana iubită sau copiii apar contradicții fie de opinie, fie de acțiune. Posibil să-ți displacă total propunerile sau deciziile lor vizavi de programul vostru comun sau vizavi de cheltuielile comune. Există un soi de nebuloasă în segmentul sentimental și în relațiile cu generațiile mai tinere decât tine, astfel că bine ar fii foarte prudent.

Zodia Leu

Este rost de discuții aprinse în familie. Pentru că tu ești preocupat mai mult de tine și nevoile tale personale, cei dragi îți pot face tot soiul de reposuri, destul de fondate. Orientează-ți eforturile și atenția spre îndatoririle gospodărești, spre nevoile și doleanțele membrilor familiei. Te vei simți minunat la finalul zilei, când toți îți vor mulțumi sincer pentru sprijinul acordat.

Zodia Fecioară

Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la dezbateri pe teme diverse. Totuși, pentru tine este posibil să fie de folos subiectele profesionale și cele care te-ar ajuta să-ți remodelezi filozofia de viață. Comunicarea este viciată, de aceea fii cumpătat în vorbe și gesturi. Unii pot interpreta greșit intențiile tale bune. Spre seară, relaxează-te cu o lectură bună.

Zodia Balanță

Se pare că primești bani sau cadouri neașteptate de la rude sau de la colaboratori. Pe de o parte, în urma eforturilor depuse în ultimele aproximativ patru săptămâni, acum culegi roadele, atât financiar, cât și prin aprecieri verbale din partea celor din preajmă. Totuși, fii prudent! În spatele vorbelor sau gesturilor de mulțumire ale unora există interese meschine.

Zodia Scorpion

O zi minunată pentru tine, deoarece ai șanse să te ocupi numai de interesele tale personale. Rezervă-ți momente pentru a sta la o ceașcă caldă de ceai tu cu tine și a face un bilanț al ultimelor patru săptămâni. Vei descoperi ușor punctele tari, punctele slabe, aspectele care trebuie îmbunătățite, dar și pe cele la care ar fi bine să renunți, cât mai repede posibil.

Zodia Săgetător

Detașează-te de cotidian, fii cât mai puțin observabil în anturaj și orientează-ți atenția spre planurile tale personale. Sufletul tău are nevoie de liniște, vorbe bune și sfaturi. Posibil să te necăjească afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. O discuție de taină cu cineva din mediul profesional îți va lămuri multe aspecte de la locul de muncă.

Zodia Capricorn

Puțin probabil să te înțelegi astăzi cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Și totuși vei fi atras către aceste persoane într-un mod greu de explicat în cuvinte. Pare să te încânte felul lor de a fi și acțiunile întreprinse de aceste persoane. Fii prudent și nu lua de bună chiar tot ce observi sau ce îți place pe moment la alții. Seara, retrage-te acasă, lângă cei dragi.

Zodia Vărsător

Vei fi bine văzut astăzi în anturajul socio-profesional, fiind posibil chiar să primești, pe lângă felicitările aferente muncii depuse și responsabilități noi sau o funcție importantă într-un grup de lucru. Totuși, undeva în fundalul acestui segment de viață, deziluziile pândesc și oricând pot ieși la iveală în văzul tuturor. Fii modest, realist și evită himerele!

Zodia Pești

Ești animat de gânduri mărețe, idealuri înalte și ai dori să schimbi lumea în totalitate. Contextul astral de astăzi îți deschide noi orizonturi mentale și foarte ușor vei observa că, de fapt, lumea este bine așa cum este, doar percepțiile și nevoile tale se schimbă. Ești inspirat, vizionar, intuitiv și vorbești frumos și cu folos. Spre seară, rememorează evenimentele zilei.

În articolul

HOROSCOPUL ZILEI de JOI, 11 ianuarie. Deziluziile pândesc și oricând pot ieși la iveală. Iată care va fi zodia cea mai nefericită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x