HOROSCOPUL zilei, joi, 16 noiembrie. GEMENI: sănătatea este vulnerabilă

Publicat pe 15.11.2017 la 16:51 Actualizat pe 15.11.2017 la 16:59

Iata ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de joi, 16 noiembrie.

Zodia Berbec

Temele financiare comune cu alții sunt la ordinea zilei. Pe de o parte ești nevoit să achiți facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii. Însă, pe de altă parte, persoanele alături de care ești implicat în administrarea și folosirea unor bani și bunuri vor avea pretenții mari de la tine, în sensul fie să plătești tu mai mult consumul comun, fie să te oferi să investești din bugetul tău în folosul lor.

Zodia Taur

Relațiile parteneriale sunt tumultoase, fiind posibil să te desprinzi de unii colaboratori sau parteneri care de multă vreme îți obstrucționează planurile personale sau profesionale. Ar fi bine să lași că lucrurile să-și urmeze cursul firesc și să nu forțezi nota, mai ales dacă observi că unele persoane, chiar și partenerul de viață, se îndepărtează de tine fără explicații. Ai nevoie de revigorare în aceste relații.

Zodia Gemeni

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Posibil că tendința de a te afunda în treburile profesionale de la locul de muncă să fie mare și păguboasă astăzi. Relațiile colegiale sunt tensionate, însă cu puțin efort și bunăvoință vei găsi pe cineva din anturajul profesional care să-ți ofere o mână de ajutor. De evitat, pe cât posibil consultațiile și analizele medicale.

Zodia Rac

Relațiile sentimentale sunt tensionate, pentru că una îți dorești din partea celor dragi și cu totul altă îți oferă aceștia. Nevoile tale afective le poți îndeplini fie îngrijind un animal de companie, fie o grădină, fie pur și simplu iubindu-te tu mai mult pe tine. Canalizează-ți eforturile spre activitățile specifice unui hobby, stabilește întâlniri cu prietenii și lasă-i pe cei dragi să-și ducă traiul cum doresc.

Zodia Leu

Liniștea și confortul casei este tot ce îți dorești astăzi. Dar, îndatoririle profesionale poate chiar și rezolvarea unor chestiuni personale ce țin de îngrijirea sănătății tale te pot ține departe de segmentul domestic. Rezolvă-ți onorabil treburile, pentru că vei avea suficient timp să te ocupi și de casă. Membrii familiei îți sprijină demersurile, atât pe cele profesionale, cât și pe cele personale.

Zodia Fecioară

Astăzi poți desfășura multe activități, începând cu cele intelectuale, profesionale, cât și personale pentru a-ți rezolva diverse chestiuni. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente. De asemenea, discuțiile cu persoanele din anturtajul apropiat îți pot oferi sfaturi și informații utile. Rezervă-ți momente pentru lectură, studiu individual, dar și pentru a te relaxa cu un tratament de îngrijire corporală.

Zodia Balanță

Se vorbește astăzi în preajma ta despre faptul că este posibil să-ți crească veniturile. De asemenea este rost să primești cadouri și favoruri din partea celorlalți. Însă cel mai important aspect la care este bine să fii atent și să te gândești pe îndelete este găsirea unor variante noi de câștig din activitatea profesională desfășurată. Însă, ferește-te de cheltuieli nefondate și de investiții pe termen lung.

Zodia Scorpion

Ești plin de energie, dornic să muți munții din loc și să faci schimbări majore în viața ta. Intenția este bună, dar astăzi este posibil să alegi metode și mijloace nepotrivite. De aceea stai de vorba pe îndelete cu tine însuți și schițează un plan. Traversezi o perioadă foarte importantă a vieții tale, cu schimbări profunde, ale căror efecte le vei simți pe termen lung. Cultivă răbdarea și toleranța.

Zodia Săgetător

Discreția, atenția la detalii și eforturile minime sunt cele mai potrivite atribute pentru tine astăzi. Deoarece energia vitală fluctuează este bine să te ocupi de treburi ușoare, de rutină și la nevoie să apelezi la cineva de încredere pentru a te ajută. O temă la care te poți gândi frecvent este îngrijirea sănătății și relațiile cu terapeuții. Dar evită consultațiile sau intervențiile medicale pe cât posibil.

Zodia Capricorn

Surprizele din partea prietenilor sau protectorilor din segmentul profesional se țin lanț în ultima vreme. Însă astăzi vor ieși la iveală adevăratele intenții ale unora față de ține. Privește atent în jurul tău, ascultă ce ți se spune, dar evită să formulezi opinii sau să iei decizii. Influența persoanelor întâlnite sau a celor cu care dialoghezi prin diverse mijloace nu este de bun augur pentru tine.

Zodia Vărsător

Foarte animat este segmentul profesional, în special relațiile cu șefii sau cu oficialii unor instituții importante. Sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșară unor conflicte pe termen lung. Fii prudent și înțelegător cu ceilalți. Chiar dacă ți se aduc reproșuri, în paralel vei primi și aplauze binemeritate de la cei care te apreciază cu adevărat. Spre seară povestește-le celor dragi pățaniile zilei.

Zodia Pești

Datorită mentalităților diferite, astăzi foarte ușor poți ajunge la discuții aprinse cu oricine îți iese în cale. Schimbul de idei este folositor și pentru tine și pentru ceilalți. Chiar sunt șanse deosebite de a-ți lărgi orizontul cunoașterii sau de a fi tu un bun îndrumător pentru cineva. Relaxează-te vizionând un spectacol de teatru, de film sau stai la taifas cu cineva drag. Gândește-te și la o călătorie peste mări și țări.

În articolul

HOROSCOPUL zilei, joi, 16 noiembrie. GEMENI: sănătatea este vulnerabilă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x