Horoscopul Zilei. LEU: Veniturile tale cresc, este posibil să iei o PRIMĂ sau CADOURI substanţiale!

Publicat pe 22.11.2016 la 08:17 Actualizat pe 22.11.2016 la 08:32

O zi favorabila pentru LEI.

Berbec

Se pare că te afunzi în treburile de rutină fie ale casei, fie ale locului de muncă. Alege-le pe cele prioritare și ușoare, deoarece organismul tău este obosit și are nevoie de îngrijiri speciale. Consultațiile și analizele medicale sunt teme de luat în calcul. Pe de altă parte, o discuție cu cineva de încredere te poate revigora, dar îți poate oferi și informații prețioase.

Taur

Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Nemulțumirile vizează bugetul și programul comun. Pe de altă parte ar fi bine să fii deschis la sugestiile și dorințele celor dragi. Este timpul să lași conservatorismul deoparte și să accepți și alte fațete ale realității. Faptul că ceilalți îți oferă prea puțină afecțiune sau atenție nu înseamnă că te apreciază mai puțin.

Gemeni

Ziua aduce în prim plan activități de anvergură în spațiul domestic. Discuțiile cu membrii familiei vizează, pe de o parte, reparațiile și reamenajarile necesare casei. Însă, pe de altă parte se vor aduce în prim plan și detaliile utile pentru sărbătorile sezonului rece. Posibil că datorită unor responsabilități profesionale să te implici ceva mai puțin în segmentul familial.

Rac

Sunt posibile dialoguri și întâlniri cu prieteni și rude apropiate. Schimbul de informații vehiculat astăzi în preajmă ta va fi benefic pentru toată lumea și mai ales va avea efecte pe termen lung. Profită de forță celor aflate și gândește-te, pe îndelete, la planurile tale de viitor. În mod special, segmentul profesional beneficiază de pe urmă zilei de astăzi.

Leu

Veniturile tale pot crește astăzi. Pe de o parte este posibil să iei salariul, o prima sau cei dragi îți pot oferi cadouri și favoruri substanțiale. Însă, pe de altă parte sunt șanse bune de a descoperi variante noi de câștig dintr-o activitate profesională. Ai încredere în intuiția ta și stai de vorba cu ține însuți, dar și cu cei care îți pot oferi sfaturi viabile.

Fecioara

Este o zi minunata pentru tine, chiar daca domina stari de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relatii si situatii care si-au epuizat experientele pentru tine. In paralel, foarte usor poti trasa noi planuri de viitor, cu o luciditate si o forta de care arareori dispui. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la cumparaturi sau lectureaza o carte amuzanta.

Balanţă

Ziua te predispune la meditații interioare, reflecții asupra vieții tale și la o mare dorință de a evada în lumi paralele. Mentalul îți este agitat, astfel că ar fi bine să eviți subiectele solicitanate și relațiile care te obosesc. Sunt posibile discuții aprinse cu rudele și pretenii apropiați, pe temă sănătății tale. Fii prudent, odihnește-te și respectă sfaturile specialiștilor în sănătate.

Scorpion

Prietenii te provoacă mult astăzi. Însă și unele persoane din mediul profesional în care activezi vor dori multe de la ține. Faptul că aceste persoane te solicita frecvent este posibil să reacționezi destul de vehement. Controlează-ți stările de spirit și alege-ți cuvintele cu grijă. Pe undeva, remarcile unora vizavi de ține au un sâmbure de adevăr.

Citeşte mai departe AICI:

În articolul

Horoscopul Zilei. LEU: Veniturile tale cresc, este posibil să iei o PRIMĂ sau CADOURI substanţiale!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x