Horoscopul zilei: Rac - E vremea plăţii! Primeşti bani din diversele colaborări!

Publicat pe 24.03.2017 la 07:36 Actualizat pe 24.03.2017 la 08:14

O zi fructuasa pentru nativii Rac.

Berbec

Sfaturile prietenilor sunt frecvente întreaga zi. Cu toate că unele remarci te vor necaji pe moment, până la urmă vei constată că au avut dreptate. Selectează din cele aflate, informațiile pe care le simți potrivite situațiilor în care ești implicat în această perioadă. Cineva aflat departe de granițele țării te va binedispune cu vești interesante.

Taur

Ziua anunța dialoguri și întâlniri oficiale, cu șefii de la locul de muncă sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Datorită unor divergente de opinii și concepții sunt posibile discuții aprinse, neintelgeri și negocieri eșuate. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. Foarte ușor totul poate fi răstălmăcit. Membrii familiei, cei dragi te vor sprijini în tot ce vrei să realizezi.

Gemeni

La locul de muncă se pot ivi discuții aprinse, pe seamă concepțiilor de viață diferite. De fapt traversăm o perioadă în care gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, alte se spune și cu totul altceva se înțelege. Fii prudent și nu luă lucrurile prea personal. Elanul de care dai dovadă în câmpul muncii îi poate deranja pe colegi. Partenerul de viață îți este alături.

Rac

Este posibil să primești bani dintr-o colaborare sau vești interesante în acest sens. Amintește-ți să achiți la timp facturile sau alte tipuri de datorii. Astăzi sunt momente favorabile pentru planificarea bugetului, trasarea unor direcții financiare profitabile, dar și pentru a privi dincolo de aparențele vieții cotidiene. Rezervă-ți momente pentru relaxare și discuții amicale.

Leu

Colaborarile profesionale îți pot da ceva bătăi de cap. Sunt posibile răsturnări de situații în activitățile comune cu alții. Însă, având în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat și comunicarea dificil de realizat este bine să eviți discuțiile contradictorii și să lași deciziile majore pentru o altă perioadă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lasă impresionat de problemele altora.

Fecioară

Activitățile de rutină îți vor umple întreagă zi. Ai spor și succes în orice demers, mai ales la locul de muncă. Însă ai grijă să-ți dozezi eforturile, să-ți planifici riguros activitățile și să te ocupi numai de sarcinile tale de lucru. Sănătatea este vulnerabilă și ți-ar prinde bine câteva momente de odihnă, o plimbare ușoară în aer liber sau o discuție amicală cu cineva drag.

Balanţă

Cu ajutorul unor rude apropiate sau a unor prieteni te poți distra pe cinste astăzi. Totuși, printre snoave și aventuri ar fi bine să fii prudent la ceea ce ți se spune. Sfaturile și informațiile primite îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Evită excesele de orice fel! Persoană iubită sau copiii îți pot reproșa faptul că îi neglijezi în ultima vreme. Rezervă-ți timp și pentru cei dragi!

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscopul zilei: Rac - E vremea plăţii! Primeşti bani din diversele colaborări!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x