Horoscopul zilei. SCORPION: o zi bună pentru a demara noi proiecte

Publicat pe 10.11.2017 la 08:55 Actualizat pe 10.11.2017 la 08:59

Cei din zodia Scorpion pot porni pe un nou drum. Iata ce au rezervat astrele si pentru celelalte zodii.

Zodia Berbec

Luna intră în Leu și te poți bucura în voie, te poți exprima cum știi mai bine, ai idei creative dar și chef de aventură cât cuprinde. E o zi a bucuriei și a iubirii, a inimii deschise în fața vieții și a celor pe care-i iubești. E și un moment bun pentru a-ți propune câteva obiective îndrăznețe și a profită de niște uși care ți se deschid acum.

Zodia Taur

Luna se află astăzi în Leu, activând zona sufletului, a casei, familiei, siguranței emoționale și materiale. Acum e momentul potrivit pentru a accesa niște resurse externe, pentru a solicita sprijin și a folosi energia de care dispui spre a crea ceea ce-ți dorești în spațiul personal și familial. Poate fi și un moment bun pentru reinstaurarea echilibrului între viață socială și cea intimă, mai ales dacă în ultima vreme ai neglijat-o pe această din urmă.

Zodia Gemeni

Pentru ține, Luna în Leu vine astăzi cu optimism, încredere, energie constructivă și capacitatea de a soluționa cu seninătate, o situație pe care ai crezut-o fără ieșire. Ai suportul total al partenerului și e bine să te lași inspirat de entuziasmul și curajul de care acesta da dovadă în această perioadă. Chiar dacă unele idei cu care te imtampina, par nebunești, nu le respinge din start ci ia-ți timp să le analizezi înainte de a trage concluzii pripite.

Zodia Rac

Începe să se dinamizeze din nou zona profesională, deja ai semnale că ritmul se accelerează, așa că e important să ții pasul cu energia nouă. Deocamdată, fii încă atent la revelațiile pe care le ai, la informațiile pe care le accesezi și ușile care ți se deschid în tot felul de cercuri. De asemenea, profită de șansa de a-ți folosi talentele, astăzi și mâine, pentru a-ți crește veniturile sau a beneficia de un profit dintr-o afacere sau proiect.

Zodia Leu

Luna ajunge în semnul tău natal, așa că te poți bucura în voie de ipostazele benefice pe care ți le aduce această schimbare de vibrație. Se poate vorbi de curajul de a pune pe picioare un proiect, de abilitatea de a te orienta către succes în tot ce faci, dar și de o anumită dorință de a experimenta lucruri noi. Rămâi deschis la noi idei și posibilități de expresie de sine și manifestare. Cerul te susține!

Zodia Fecioară

Uneori e mai sănătos să te oprești, să respiri, să faci un pas înapoi pentru a putea privi imaginea de ansamblu a propriei vieți. Ziua de astăzi este un astfel de prilej. Folosește-l, ai încredere în cei din jur că vor prelua ceea ce făceai tu de obicei, cere-le asta, și ocupă-te de corpul tău fizic și nu numai. Vei vedea că lucrurile se vor așeza chiar mai bine decât atunci când le controlezi.

Zodia Balanță

Pentru tine, Luna în Leu înseamnă bucuria de a fi în lume, de a împărtăși, participa, inspira... Este activat segmentul prietenilor și relațiilor sociale, prin urmare astăzi așteaptă-te să fii invitat la vreun eveniment sau, în orice caz, să primești mai multă atenție de la cei din jur. Dacă ai ocazia să ieși să te vezi cu prieteni sau să intri într-un grup/club nou, fă-o. Interacțiunile diverse cu oamenii sunt de bun augur și de folos.

Zodia Scorpion

Luna în Leu, așezându-se în zona carierei și puterii, îți amintește ce-ți dorești să realizezi la nivel socio-profesional și rerezește spiritul de luptător în interiorul tău. Este o zi excelentă pentru a te ocupa ce planurile tale, de ceea ce te împlinește. Poți face un pas înainte în carieră, poți fi luat în vizor, în sens bun, de către un șef sau o persoană cu influență, sau ai curajul de a te implica într-un proiect de anvergură.

Zodia Săgetător

O zi numai bună pentru a te gândi la viitor și a-ți lărgi orizontul de percepție în privința vieții tale și a posibilităților disponibile pentru a merge la nivelul următor. Asta înseamnă să fii deschis și a face loc unor viziuni noi, iar o călătorie sau o rupere de ritm te poate ajută în acest sens. De asemenea, poate fi o idee bună să înveți ceva nou sau să reiei legătura cu oameni care te-au inspirat cândva.

Zodia Capricorn

Pentru tine, experiențele acestei zile sunt o lecție a detașării și a renunțării la control. Uneori chiar și tu poți să-ți permiți să nu faci nimic, să te relaxezi și să lași lucrurile să-și urmeze cursul, observându-le că un spectator. Vei fi uimit de cursul pe care îl vor lua acestea, pentru că astăzi e că și cum o mână nevăzută le așează așa cum e mai bine. O zi plină de daruri, deschide bine ochii că să le vezi.

Zodia Vărsător

Cu Luna în Leu, în cazul tău vorbim despre o energie a cooperării, interacțiunii cu oamenii, inspirației reciproce și strălucirii prin ceea ce ești și manifești. Astăzi te bucuri de recunoașterea muncii și a creativității sau revelațiilor din ultimele zile. E un moment favorabil și pentru a discuta termenii unei colaborări, cât și pentru a lansa la apă un proiect nou sau revizuit.

Zodia Pești

Luna în Leu activează zona muncii creative și a echilibrului fizic. S-ar putea să te simți inspirat să schimbi ceva în stilul de viață, astfel încât să manifești mai mult respect față de corpul tău. Leul este un semn care preferă puțin și bun decât mult și prost, așa pe linia e posibil faci niște schimbări de atitudine. ordine de idei, e posibil oferte de lucru un proiect se asezez pe un făgaș favorabil.

În articolul

Horoscopul zilei. SCORPION: o zi bună pentru a demara noi proiecte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x