Horoscopul zilei. VĂRSĂTOR: Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului

Publicat pe 25.10.2017 la 14:16 Actualizat pe 25.10.2017 la 14:19

Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru joi, 26 octombrie.

Zodia Berbec

Ești o mică vedetă în plan profesional. Posibil chiar să fii implicat în activități de anvergură, în care responsabilități deosebite să stea pe umerii tăi. Dozează-ți eforturile, fii atent la detaliile evenimentelor de astăzi, pentru că în umbră există conflicte care abia se țes. Discuțiile secrete, cu persoane de încredere îți pot dezvălui multe nereguli profesionale care sunt bine ascunse de către superiorii tăi. Fii discret, vorbește strictul necesar și lasă grijile deoparte!

Zodia Taur

Sunt momente favorabile pentru a te ocupa de călătorii, de studii, de îmbogățirea bagajului tău educativ. Temele filozofice, abordarea unui stil de viață deosebit, bazat pe o nouă filozofie de viață te atrag în mod special. Schimbul de informații cu prietenii, chiar și cu unele persoane din anturajul socio-profesional te va ajuta mult. Totul este să ai răbdare să asculți și păreri diferite de alte tale și să reții ceea ce consideri că îți este de folos.

Zodia Gemeni

Astăzi ești preocupat de chestiunile financiare comune cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii. Se pare că ești destul de îngrijorat vizavi de muncă și implicațiile ei, mai ales de banii pe care-i obții deocamdată din activitatea profesională pe care o desfășori. De aceea, chibzuirea atentă a bugetului este foarte importantă pentru tine. Selectează-ți prioritățile și ai încredere că te vei descurca cu toate.

Zodia Rac

Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, datorită diferențelor de opinie foarte accentuate astăzi. Este bine să asculți și ceea ce au de spus ceilalți și să la acorzi circumstanțe atenuate. Pe de altă parte, uită-te atent la parteneriatele în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a descoperi hibele oricărei relații, pentru că foarte ușor ceilalți își vor arată adevăratele intenții. Surpriză și ineditul predomină în segmentul relațional.

Zodia Leu

Este multă forfotă în sferă profesională. Animozitățile colegiale au la bază veniturile, favorurile sau chiar condițiile de muncă comune. Fii prudent și îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect și la timp. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să te îngrijești atent și să îți dozezi eforturile. Tot ce ține de rutina zilnică, de astăzi încolo se poate reorganiza. De aceea, surprizele se vor ține lanț de tine, fie că te afli acasă, fie la serviciu.

Zodia Fecioară

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt surprinzătoare astăzi. Acordă-le atenția necesară, pentru că există resentimente adunate, care pot izbucni în orice moment. Poate datorită faptului că tu ești foarte implicat în activiati profesionale și ai puțin timp și chef pentru cei dragi. Chiar poți ajunge să rupi o relație sentimentală sau să stabilești reguli stricte în privința copiilor. Fii deschis la opiniile celor dragi și alătura-te lor în acțiuni comune.

Zodia Balanță

În plan domestic sunt posibile multe surprize. Relațiile cu membrii familiei te vor solicita din plin. Unele teme de discuție sunt legate fie de sănătatea precară a unei rude, fie de faptul că ești foarte ocupat cu sarcinile de serviciu și astfel îți neglijezi atât sănătatea cât și îndatoririle gospodărești. Lasă deoparte treburile socio-profesionale și ocupă-te serios de tot ce ține de segmentele familie și casă.

Zodia Scorpion

Se conturează o zi interesantă la capitolul relaționare cu persoanele din anturajul apropiat. Pune-ți în ordine documentele, informează-te asupra chestiunilor personale și profesionale care te frământă de ceva vreme și ia legătura cu cei dragi pe care nu-ai auzit sau văzut demult. Te vei bucura de compania celorlalți, dar totodată vei primi și informații prețioase necesare în situațiile de viață în care te afli acum.

Zodia Săgetător

Sunt posibile răsturnări de situație în plan financiar. Pe de o parte este rost să primești bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate profesională. Însă, în același timp pot apărea cheltuieli neprevăzute care să depășească bugetul actual disponibil. Este vorba despre cheltuieli necesare rezolvării unor chestiuni gospodărești sau, un membru al familiei are nevoie de susținerea ta materială. Ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate!

Zodia Capricorn

Ești foarte energic și dornic de a rezolva toate treburile restante din ultima lună. Minunat este că ți se vor crea contexte potrivite, astfel încât să demarezi tot ce îți propui. Însă, fii prudent vizavi de comunicare. Există riscul să vorbești mult, pe tonuri ridicate și cu persoanele nepotrivite. Dozează-ți eforturile și rezervă-ți momente pentru relaxare, o plimbare în aer liber sau un dialog liniștit cu cineva drag și de încredere.

Zodia Vărsător

Ziua este favorabilă pentru activități ușoare și multă discreție. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului, de aceea fii prudent și îngrijește-te ceva mai mult. Totuși, pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Cu puțin efort și bunăvoință îți poți fi cel mai potrivit terapeut. Pe de altă parte, gândește-te pe îndelete la situațiile în care ești implicat. Găsești alinare și confort alături de membrii familiei.

Zodia Pești

Astăzi, relaționarea cu prietenii este tensionată, datorită combativității care te curpinde pe neașteptate. Sunt momente în care ar trebui să fii ceva mai înțelegător cu ceilalți, chiar dacă, poate unii te agasează cu părerile sau treburile lor. Chiar sunt șanse să afli informații deosebite legate de îmbunătățirea sănătății tale sau de a-ți crea noi legături profesionale. Pe seară, relaxează-te la o șuetă cu cineva de încredere.

În articolul

Horoscopul zilei. VĂRSĂTOR: Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x