Horosop Joi, 14 Decembrie - Vărsător: Noi provocări profesionale, noi șanse de câștig!

Publicat pe 13.12.2017 la 15:45 Actualizat pe 13.12.2017 la 15:52

Previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Sunt momente bune pentru a-ti definitiva bugetul pentru cheltuieli si pentru a-ti ordona documentele persoanale. Dinspre locul de munca vin informatii nelinistitoare vizavi de salarizare sau de conditiile de lucru. Evita sa emiti judecati si detaseaza-te de planul material. Mediteaza in tihna la situatia ta financiara si la veniturile pe care le obtii in urma muncii depuse.


Taur
Sunt posibile provocari din partea celorlalti, mai ales in segmentul profesional. Ceea ce era stabilit ieri isi pierde valabilitatea astazi, fiind ceva mai dificil sa restabilesti echilibrul in relatiile parteneriale. De aceea observa atent ceea ce se petrece in jurul tau si evita discutiile contradictorii. In a doua parte a zilei aranjeaza o intalnire cu persoanele dragi din anturajul apropiat.

Gemeni
Ar fi bine sa te ocupi de treburi de rutina, atat la serviciu, cat si acasa. Elanul de a munci este diminuat, astfel ca sefii si colegii iti pot reprosa faptul ca nu ai finalizat la timp diverse chestiuni profesionale. Pe de alta parte, sanatatea fiind vulnerabila, ia-ti masuri de precautie si ingrijeste-te atent. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente doar pentru a sta de vorba cu tine. Ai multe sa-ti spui.

Rac
Poate ca astazi primesti prea putina afectiune din partea celor dragi, fata de cat iti doresti tu, insa este bine sa-i intelegi ca deocamdata acestia sunt pe o alta lungime de unda decat tine. Te poti bucura de compania persoanelor din anturajul apropiat. Chiar daca sentimentele amoroase sunt umbrite exista altele care iti pot ostoi pofta de afectiune. Canalizeaza-ti eforturile spre un hobby.



Leu
Ziua iti aduce amintiri din trecut, amintiri legate de familie, rude sau legate de ambientul copilariei. Se pare ca esti dispus sa cheltuiesti sume importante de bani, fie pentru a vizita locurile natale, rudele sau chiar pentru a-ti cumpara din nou jucariile preferate candva. Totusi evita sa devii prea melancolic si sa te pierzi in visare. Asta iti poate crea neplaceri in segmentul profesional.

Fecioara
Ar fi bine sa eviti spatiile aglomerate si discutiile de anvergura cu ceilalti. Mentalul este nelinistit si exista riscul sa vorbesti prea mult cu cine ar fi bine sa nu. Ceilalti doresc sa profite de energia pe care o emani si astfel te poti simti fara vlaga la un moment dat. Ocupa-te numai de indatoririle tale, fereste-te sa dai sfaturi si rezerva-ti momente pentru sufletul tau.

Balanta
Ocupa-te numai de treburi usoare, pentru ca energia vitala este fluctuanta. S-ar putea sa apara cheltuieli, insa fii prudent. Exista riscul sa cheltuiesti sume mari de bani pe lucruri nepotrivite tie sau sa dai cat nu face. Rezerva-ti momente pentru a medita la nevoile tale materiale si la bugetul disponibil pentru a le rezolva. Ai putea consta faptul ca uneori iti doresti mult prea mult, iar asta te oboseste.

Scorpion
Este o zi in care planificarea minutioasa a treburilor s-ar putea sa nu o poti respecta. Exista distorsiuni energetice majore in preajma ta si astfel iti este ceva mai greu sa depui eforturi constante. Detaseaza-te de cotidian si ingrijeste-ti trupul si sufletul. Te-ar linisti mult o plimbare in aer liber, un dialog cu cineva drag si de incredere sau tratamente de ingrijire corporala.

Sagetator
La serviciu exista tot soiul de neplaceri ascunse, pe care le poti descoperi usor astazi. Sefii te sustin, chiar iti vor propune o avansare in functie, insa tu deocamdata sondeaza terenul profesional si evita sa-ti dai acordul. Rezerva-ti momente de liniste, meditatii in locuri sfinte si adopta o dieta potrivita constitutiei tale. Sanatatea se mentine vulnerabila si este bine sa te ingrijesti in mod constant.

Capricorn
Dialogurile cu prietenii sunt tensionate, iar temele abordate astazi iti pot crea disconfort emotional accentuat. Totusi ai rabdare si asculta ce se vorbeste in preajma ta. Printre randuri poti afla informatii utile vizavi de felul in care iti poti imbunatati competentele profesionale. Pe de alta parte ai sanse sa afli si despre locuri interesante spre care este bine sa calatoresti alaturi de cei dragi.

Varsator
Interesante lucruri se pot petrece in planul profesional. Discutiile colegiale au ca tema principala castigurile care se pot obtine din diversificarea activitatii profesionale. Insa exista riscul bine ascuns de a proceda gresit si de a obtine favoruri sau bunuri materiale nemeritate. Discerne atent ceea ceea ce ti se propune si lasa deciziile importante pentru zilele urmatoare.

Pesti
Este o zi in care, filozofia ta de viata se poate modifica radical. Probabil ca in urma celor petrecute in relatiile cu ceilalti vei lua decizii care sa te conduca pe alte trasee ale vietii. Domeniul principal unde se produc vizbil schimbari, datorita felului in care privesti tu acum tot ce te inconjoara, este cel al relatiilor parteneriale. Fii prudent si deocamdata evita discutiile cu ceilalti.

În articolul

Horosop Joi, 14 Decembrie - Vărsător: Noi provocări profesionale, noi șanse de câștig!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x