Lilith în Săgetător. Ce se întâmplă până pe 9 noiembrie cu ZODIILE: "Cine scoate sabia, de sabie va pieri!"

Publicat pe 15.02.2017 la 19:11 Actualizat pe 15.02.2017 la 19:20

Ce ne asteapta in urmatoarele luni.

astrocafe.ro

În perioada cuprinsă între 14 februarie și 9 noiembrie, Lilith se va afla în semnul Săgetătorului, iar acest aspect va avea efecte și asupra nativilor zodiacului. Specialiștii au realizat principalele caracteristici pentru următoarele nouă luni.

Din 14 februarie și până pe 9 noiembrie 2017, Lilith vizitează semnul Săgetătorului. Nu ne mai uităm spre abisurile ființei, spre groapa de gunoi, spre întunericul de jos care ne dă stări de amețeală. Mai multă mizerie nu are de unde să mai iasă. Ce a fost de curățat a ieșit la suprafață. Răul a fost făcut. În următoarele 9 luni se modifică radical perspectiva. Privirea noastră se îndreaptă în sus.

Pe cine vedem dacă ne uităm în sus? În primul rând, pe Dumnezeu. Găsim mai ușor calea către El, chiar dacă uneori e nevoie să-L redescoperim prin suferință. Tot în sus, ne uităm după ajutoarele lui Dumnezeu, cum ar veni, după renii lui Moș Crăciun. După steluțele călăuzitoare. Se naște în oameni o nevoie uriașă de a se raporta la modele, de a urma puterea exemplului. Apar în acest context personaje de altă calitate în prim-plan, ce se remarcă prin integritate. Nevoia de a fi autentic, de a fi tu însuți, fără perdea, fără ascunzișuri, ne face să ne uităm către cei ce au reușit să-ți păstreze nealterată forța interioară în ciuda tentațiilor și a presiunilor din exterior.

Lilith în Săgetător ne reamintește că, pentru a fi urmat de alții, trebuie să le întorci spatele! Ceilalți te urmează dacă le indici direcția și ești primul care o ia într-acolo. Ei te urmează fără ca tu să le zâmbești frumos ori să le faci pe plac și fără ca ei să vadă grimasele ori lacrimile efortului tău.

Pe acest culoar de energie, se urcă pe piedestal și bufoni sau lideri închipuiți. Lilith în Săgetător aduce la rampă falșii profeți. Persoanele influențabile vor avea și ele idolii pe care îi merită: non-valori capabili să-i manipuleze și să-i atragă în capcana ignoranței. Mincinoșii vor avea și ei fanii lor, care vor înghiți pe nemestecate ceea ce li se servește.

Indivizii fanatici, dogmatici, înguști la vedere vor strânge și ei rândurile. În acest context, sunt de așteptat lupte ideologice sau dispute religioase. Cei ce cred că dețin adevărul suprem și că adevărul lor este singurul sau că Dumnezeul lor este mai bun vor da naștere unor tabere și îi vor învrăjbi. În numele Dumnezeului lor, vor judeca și vor condamna. Și iată că, uitându-ne în sus, cât stă Lilith în Săgetător, în loc să-l vedem pe Dumnezeu, îi vedem pe Dumnezeii care se ridică dintre oameni și ne spun ei că au văzut Lumina și că sunt singurii deținători ai Adevărului.

Tranzitul deschide sezonul oportuniștilor care, pe termen scurt, pot da lovituri, dar care îi vor ruina în perspectivă. Tot ce este excesiv, inflamat, artificial se manifestă ca să se întoarcă în neantul din care a venit și să-i recicleze pe toți cei ce se cred atotputernici și nelimitați, adică buricul pământului.

Citește aici continuarea!

În articolul

Lilith în Săgetător. Ce se întâmplă până pe 9 noiembrie cu ZODIILE: "Cine scoate sabia, de sabie va pieri!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x