MESAJ INTUITIV pentru luna August! Ce ne transmite Universul în luna August

Publicat pe 03.08.2017 la 12:19 Actualizat pe 03.08.2017 la 12:35

Ce ne transmite Universul in luna August

Potrivit specialiștilor în astrologie, Luna August este despre Floarea Vietii si despre Iluminare, Visuri Profetice si Batai Rapide ale Inimii dar si despre Iluzii si eliberarea de Frici pe care le-am trait intens toata viata.

Floarea Vietii este un simbol de protecție împotriva energiilor neprietenoase, care indruma la vise mari si alegeri din inima. Avem sansa unei perioade minunate, incarcata de magie. Putem insa, foarte usor, sa o ratam ... doar daca ne incapatanam sa ramanem cantonati in iluzia nefericirii.

,,Elibereaza-te! Spune DA vietii! Danseaza cu dorintele inimii tale. Deschide-ti aripile si zboara. Depaseste conventiile si restrictiile. Arunca-te in ritmul vietii si depaseste-ti comportamentul predictibil. Uneori viata este murdara si haotica ... dar este ok sa fie si asa. Tu poti depasi mizeria si poti straluci pe cerul noptii ca o stea."

Acesta este mesajul cu care ne intampina aceasta luna si care este si provocarea acestei luni. Suntem nascuti pe aceasta planeta ca sa fim liberi. Istoria si evenimentele dureroase petrecute de-a lungul secolelor s-au intiparit adanc in structura ADN-ului nostru si noi, suntem aici, ACUM pentru ca ni se ofera sansa de a depasi aceasta conditie, de a ne scutura de aceste bagaje karmice, de a ne pune pe o alta traiectorie ... de a fi liberi in gandire, simtire si manifestare.

Luna august vine cu un mesaj imperativ: Alege sa-ti traiesti viata in termenii tai! Daca vrem sa fim liberi, prima data trebuie sa ne exprimam in proprii nostri termeni. Doar asa circumstantele vietii se vor modifica. Putem fi orice ne dorim cu conditia sa credem asta. Daca suntem dispusi sa renuntam la tot ce ,,credem" ca stim, atunci dam voie ca sufletul sa isi manifeste adevaratele credinte.

Citește mai departe aici.

În articolul

MESAJ INTUITIV pentru luna August! Ce ne transmite Universul în luna August

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x