Mesajele Cărţilor Oracol pentru această săptămână! Rac: ai o misiune cu totul specială! N-o IGNORA!

Publicat pe 27.02.2017 la 10:28 Actualizat pe 27.02.2017 la 12:30

Nu ignora mesajele astrelor!

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol.

OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Berbec

Deși e posibil să te afli într-un moment în care nu ai habar ce se întâmplă sau ce ai de făcut, noi experiențe minunate te așteaptă. Potrivește-ți busolă pe direcția “True North” și astfel te vei află cu siguranță pe calea ce reprezintă destinul tău cel mai înalt. Doar Spiritul, sau o putere mai înaltă, te poate ghida. Banii, posesiunile, prestigiul sau viață amoroasă, sau orice alt bun material, nu te pot ajută să-ți găsești adevăratul tău drum. Toate acestea nu sunt altceva decât lucruri simple pe care le vei experimenta de-a lungul călătoriei tale.

Taur

Un pas înapoi, pentru a obține claritate și perspectivă asupra direcției de urmat, ar fi binevenit în aceste momente. Verifică motivele pe care le ai și pune-ți întrebarea dacă acestea sunt sincere, căci e posibil să urmezi orbește niște țeluri fără a fi conștient de urmări. Auto-evaluarea și auto-cultivarea sunt instrumente prețioase pentru ține, acum. Ia în considerare și punctele celorlalți de vedere, chiar dacă nu ești de acord cu acestea; pur și simplu acceptă-le motivațiile și manifestă compasiune pentru ceea ce simț.

Gemeni

Ai puterea de a te descurcă chiar și în situațiile ce pot părea fără ieșire, iar această carte îți indică faptul că ideile tale au fost testate și relațiile tale devin mai profunde. Indiferent de ceea ce se întâmplă, nimic nu te poate da la o parte din drumul evoluției tale, și devii capabil să valorifici energiile creative care sunt la dispoziția ta. Ai abilități de vindecător pe care ți le poți dirijă prin intermediul mâinilor, gândurilor și al inimii. Folosește această capacitate a ta pentru a purifică energia din casă, birou sau mașină, sau pentru a transformă și vindecă orice situație care te preocupa.

Rac

Când această carte apare, ea vine cu o misiune – să te facă conștient de acei oameni prezenți în viață ta, care au un impact semnificativ în ceea ce privește creșterea ta personală. Poate ai întâlnit o persoană care te-a provocat să fii cea mai bună versiune a ta, sau o persoană care te-a ghidat să ieși din dificultate și să îndrepți către un loc sigur sau către succes. Fii atent la acei oameni care se intersectează cu drumul tău în aceste zile și te determină să reflectezi la calea ta. Întreagă ta perspectivă despre cine ești și de ce te afli aici, se va modifică.

Leu

Traversezi o perioadă numai bună pentru a-ți reevalua relațiile de prietenie din punct de vedere al conveniențelor și al favorurilor făcute de-o parte și de cealaltă. Faptul că te simți vulnerabil, din frică, în față unora din apropiații tăi, îi poate face pe aceștia să capete un anume avantaj asupra ta, ceea ce nu e tocmai plăcut pentru ține. Fii sincer cu ține însuți, conștient de a da și a primi în toate relațiile tale și urmează-ți visele. Tu ai puterea de a rezolvă orice situație te preocupa în acest moment, iar abilitățile tale îți sunt de un real folos.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Mesajele Cărţilor Oracol pentru această săptămână! Rac: ai o misiune cu totul specială! N-o IGNORA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x