Previziuni pentru luna iunie: Finaluri neașteptate, închegarea unor cupluri noi, despărțiri iminente

Publicat pe 31.05.2017 la 11:15 Actualizat pe 31.05.2017 la 11:35

Ce ne asteapta in prima luna a sezonului estival.

Luna iunie ne va încuraja să facem schimbările de care avem nevoie în viața noastră. Tot ce trebuie să facem este să ne asumăm visele, dorințele și planurile de viață. Vezi, mai jos, care va fi atmosfera astrală în prima lună a sezonului estival!

Atmosfera lunii Iunie va fi mult mai degajată decât în lunile precedente, anunță specialiștii de la astrocafe.ro. Cu toții vom simți o detensionare pe toate planurile vieții, dar mai ales în relații lucrurile vor deveni mai limpezi. Vom ști ce avem de făcut în continuare, ce trebuie să schimbăm în viețile noastre pentru a ne reconfigura stilul de viață și modul de abordare a experiențelor pe care le avem de trăit pe aici prin planul fizic al planetei Pământ.

Evenimentele astrale cele mai importante sunt formarea aspectelor de Lună plină, de Lună nouă, reluarea mersului direct al planetei Jupiter în Semnul zodiacal al Balanței, retrogradarea aparentă a lui Neptun în Pești, Solstițiul de Vară – respectiv intrarea Soarelui în Semnul Racului. Plus că planetele personale Venus și Mercur își finalizează ciclurile de retrogradare în preajma datei de 7 Iunie.

Influxurile planetare răscolesc profund Semnele zodiacale Berbec, Balanță, Gemeni, Săgetător, Rac și Capricorn. Caruselul de trăiri, senzații, emoții și evenimente în care sunt implicații nativii acestor Semne zodiacale și cei care au marcaje astrale natale în aceste Semne este interesant, puternic, de neînțeles și de neoprit. Cum totul în viață are un rost și din toate avem câte ceva de învățat, este bine să privim partea plină a paharului și să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară, mai spun cei de la astrocafe.ro.

Faptul că Mercur și Venus își încheie ciclurile de retrogradare, ne va ajuta să ne înțelegem mai bine dorințele, nevoile sufletești, felul în care iubim și felul în care ne iubesc ceilalți. Cumva, gândurile noastre se vor clarifica, vom ști încotro bate vântul schimbării și vom găsi acele soluții de care avem nevoie acum și aici pentru a schimba radical tot ce nu mai corespunde noului nostru mod de viață.

Jupiter își reia mersul direct în prejama datei de 10 Iunie în Semnul Balanței, aspect minunat, pentru că toate relațiile în care suntem implicați sau dorim să ne implicăm ni se vor dezvălui într-o lumină cu totul nouă. Dar în primul rând relațiile matrimoniale, cele de cuplu vor intra în reconfigurare directă, totală. Finaluri neașteptate, închegarea unor cupluri noi, despărțiri iminente, dar și uniuni deosebite cu efecte pe termen lung.

În articolul

Previziuni pentru luna iunie: Finaluri neașteptate, închegarea unor cupluri noi, despărțiri iminente

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x