Sigur nu știai asta despre zodii. Aceasta este zodia care se teme cel mai mult de singurătate

Publicat pe 15.05.2017 la 10:54 Actualizat pe 15.05.2017 la 10:59

Multi fug de singuratate, insa sunt anumite zodii care o urasc mai presus de orice.

Singurătatea îi sperie pe mulți dintre oameni. Însă, spun astrologii, nativii unei anumite zodii sunt predestinați fricii de singurătate. Care sunt aceștia vei descoperi citind cele de mai jos.

BERBEC

Cariera și banii sunt cele care îl motivează pe nativul Berbec. Ei pot deveni buni sportivi, lideri și antreprenori. Berbecii au tendința să flirteze, dar o fac într-un mod discret. Cu toate astea, așteaptă-te ca Berbecii să facă primul pas spre o relație.

TAUR

Cei născuți în această zodie sunt afectoși, caută afecțiunea fizică. De cele mai multe ori, se împrietenesc doar cu cei pe care îi consideră ca fiind din aceeași categorie cu ei. Caută parteneri care să îi stimuleze mental, intelectual, pe cei care își doresc să își depășească condiția.

GEMENI

Semn de aer, Gemenii sunt considerați ca fiind foarte intuitivi. Totodată, lor nu le este teamă de necunoscut, de schimbări, motiv pentru care ei își schimbă frecvent joburile. Nativii Gemeni devin nervoși, haotici atunci când sunt lăsați singuri, căci se plictisesc. Au constant nevoie de stimulare.

RAC

Acestor nativi le place să se relaxeze în jurul apei și sunt atrași de tot ce înseamnă artă. Racii sunt foarte sensibili emoționali, motiv pentru care își revin greu după o despărțire. Nu sunt îndrăzneți, atunci când le place cineva și, tocmai pentru că sunt atât de sensibili, nici nu se lasă ușor prinși în mrejele dragostei.

LEU

Leii dau totul într-o relație. Dar, totodată, își fac și foarte multe probleme, griji. Poate părea paradoxal, dar pe un Leu îl poți cuceri ducându-l într-o călătorie ce-i poate da șansa să își pună în valoare spiritul de aventură, de libertate.

FECIOARA

Fecioarele sunt foarte selective atunci când vine vorba să își facă prieteni. Fiind un semn de pământ, ele au tendința să fie mai pragmatice și vor acorda atenție doar acelora pe care îi consideră demni să își piardă timpul cu ei. Îți va lua o veșnicie să cucerești o Fecioară, dar și să o calmezi, atunci când este supărată.

BALANȚA

Balanțele au o putere supranaturală: ele pot intui foarte repede ce pun la cale cei din jurul lor. Nativii acestei zodii sunt buni ascultători, poți să îți spui oful și vor ști să te asculte. Dar, dacă vei intra în polemici cu o Balanță, trebuie să știi că aceasta nu se va lăsa până nu va câștiga.

SCORPION

Pentru Scorpioni, totul este fien negru, fie alb. Cale de mijloc nu există. Sunt foarte sarcastici și, dacă ai intrat în colimatorul lor, nu te vor lăsa până nu te vor ”temrina”.

SĂGETĂTOR

De cele mai multe ori, Săgetătorii se întind mai mult decât le este plapuma. Ei fac mute promisiuni, dar nu le pot duce pe toate la capăt. Pot fi nerăbdători, nepoliticoși. Săgetătorilor le plac călătoriile.

CAPRICORN

Capricorni iubesc stabilitatea, siguranța, liniștea, maturitatea. După nativii Rac, Capricornii sunt cei mai fideli din zodiac.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător iubesc provocările intelectuale. Pot fi buni astrologi, aviatori sau lideri spirituali. Gânditori din fire, Vărsătorii preferă să pună mereu întrebări, în loc să accepte lucrurile așa cum sunt.

PEȘTI

Cei din zodia Pești sunt ”alunecoși”, motiv pentru care preferă să fugă de probleme, în loc să încerce să le rezolve. Sunt atrași de oamenii care au nevie de ajutor, fiind buni sfătuitori pentru aceștia.

În articolul

Sigur nu știai asta despre zodii. Aceasta este zodia care se teme cel mai mult de singurătate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x