Top 3 zodii cu mare ghinion în 2018 - Noul an le va aduce numai lacrimi și necazuri!

Publicat pe 05.01.2018 la 09:24 Actualizat pe 05.01.2018 la 09:52

Esti printre ghinionisti?

Dacă 2017 a fost unul dificil, apăi să-l vedeți pe 2018!... Din păcate ”eroii de sacrificiu” ai anului vor fi trei zodii. Ele vor duce tot greul și îl vor resimți din plin.

BALANȚĂ:

Anul 2017 a fost un an bun pentru balanțe pentru că au avut o mulțime de realizări pe plan profesional, realizări la care nu se așteptau și care le-a schimbat viața într-un mod plăcut.

Totuși, anul 2018 nu va fi la fel de bun pentru acești nativi pentru că vor avea o mare pierdere. Fie va fi vorba despre o persoană dragă lor, fie una pe plan profesional.

Acest lucru îi va afecta foarte tare pe nativii născuți sub acest semn zodiacal și le va fi extrem de greu să-și revină. Nu vor mai fi la fel de optimiști și vor avea mult de suferit.


BERBEC:

Acești nativi vor avea mult de suferit pe plan sentimental. Nu se vor mai înțelege deloc cu partenerul de viață și vor ajunge să creadă că de la iubire la ură nu este decât un pas.

Crizele de gelozie vor fi ceva normal pentru ei și conflictele în cuplu par să devină interminabile. Se vor certa și de la un fir de ață care se află pe masă.

Chiar dacă nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt căsătoriți, într-o relație sau singuri, vor suferi în dragoste începând din primăvara următoare.

CAPRICORN:

Se știe despre capricorni că sunt persoane ambițioase și muncitoare care se gândesc mult înainte de a lua o decizie pentru a se asigura că este cea mai corectă.

Ei bine, în anul 2018, ceva se schimbă la acești nativi. Vor lua numai decizii greșite și se vor afla în cele mai dificile situații din această cauză, ba chiar mai mult, se vor afla la răscruce de drumuri.

Chiar dacă capricornii vor fi ghinioniști în noul an, nu ar trebui să dea vina pe ei de fiecare dată pentru că uneori se va întâmpla să fie strict vina celor din jurul lor.

Sfat: Experiența lui 2018 nu îi va îngenunchia pe acești nativi, dimpotrivă. Lecțiile acestui an sunt baze solide și reale pentru succesul lor viitor!

sursă: estisuperba.ro

În articolul

Top 3 zodii cu mare ghinion în 2018 - Noul an le va aduce numai lacrimi și necazuri!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x