Cautare: 737 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Acces Direct. O mamă disperată îşi strigă durerea. Fiica Alina a picat în mrejele unui om periculos?

acum 5 zile

O mamă nu şi-a mai strâns în braţe fiica, nevăzătoare. Fata ar fi ajuns pe mâinile unui bărbat, fost puşcăriaş, acuză ea! Tocmai din acest motiv, femeia spune că față ei nu ar fi în siguranţă! Mai grav este că individul ar vrea să o scoată din ţară pe tânără şi să o...

Acces Direct. O mamă disperată îşi strigă durerea. Fiica nevăzătoare a ajuns pe mâinile unui fost puşcăriaş!

acum 5 zile

O mamă nu şi-a mai strâns în braţe fiica, nevăzătoare. Fata ar fi ajuns pe mâinile unui bărbat, fost puşcăriaş, acuză ea! Tocmai din acest motiv, femeia spune că față ei nu ar fi în siguranţă! Mai grav este că individul ar vrea să o scoată din ţară pe tânără şi să o...

Star Matinal. Andreea Popescu, interviu în lacrimi: Medicii nu înțelegeau cum și-a revenit din comă

acum 25 zile

Andreea Popescu, dansatoarea Deliei vorbeste despre momentul de cumpana care a facut o sa isi intoarca fata spre rugaciune. Vedem acum un interviu cu lacrimi in ochi.

Tema de la prima probă: gustul de acasă! Semifinaliștii Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi la vederea mesajelor din partea celor dragi!

acum 33 zile

Soarta bucătarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cuțite se va afla chiar în mâinile lor, iar trei teste consecutive, ce vor pune accent pe calitățile culinare, vor definitiva lista finalei. Tema de la prima probă din semifinală se bazează pe inventivitatea şi sensibilitatea:...

Star Matinal. Ozana Barabancea, despre finala Te cunosc de undeva!: A fost un sezon greu, cu lacrimi

acum 34 zile

Ozana Barabancea a vorbit la Star Matinal despre finala ”Te cunosc de undeva!”. ”A fost un sezon greu, cu lacrimi”, a declarat aceasta.

Acces Direct. Imagini bombă cu Raffaello și Regina Fitnessului în dormitor! Miss Irina ieșe în lacrimi din platou

acum 38 zile

Regina Fitnessului are dovezi bombă cum că Raffaello a mers acasă la ea, chiar dacă bărbatul susține că are o relație cu Miss Irina și nu mai vrea să audă de Alexandra, fosta sa iubită.

Emoții nemaivăzute la Chefi la cuțite! Gina Pistol nu-și poate stăpâni lacrimile și sentimentele! Cei trei chefi îi sar în ajutor și o iau în brațe

acum 39 zile

Prezentatoare emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol, nu-și poate stăpâni lacrimile și sentimentele! Emoțiile sunt mari, iar cei trei chefi îi sar în ajutor și o iau în brațe.

Chefi la cuțite. Emoții și lacrimi înainte de proba individuală de la duel. O parte dintre concurenți plâng ca niște copii!

acum 39 zile

Emoții și lacrimi înainte de proba individuală de la duel. O parte dintre concurenți Chefi la cuțite plâng ca niște copii!

Chefi la Cuțite. Alexandru Sasu, emoționat până la lacrimi: Bunicul o să fie tare mândru de mine

acum 40 zile

Alexandru Sasu este emoționat până la lacrimi după ce a citi scrisoarea primită de la bunicul lui. ”Chestiile astea mă înmoaie. O să fie tare mândru de mine”, a spus concurentul.

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite"

acum 40 zile

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite". "Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva", a spus concurenta eliminată.

Moment emoţionant în Casa Like a star! Cătălin a izbucnit în lacrimi!

acum 45 zile

Moment emoţionant în Casa Like a star! Cătălin a izbucnit în lacrimi!

Sacrificiul, episodul 24. Lacrimi și durere. Ștefania (Julia Marcan), în comă, la Terapie Intensivă

acum 52 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 24, Ștefania (Julia Marcan) ajunge în comă, la Terapie Intensivă, în urma accidentului auto provocat de Andrei (Denis Hanganu).

Acces Direct. Alex Velea şi Mario Fresh, lacrimi la Asia Express

acum 55 zile

Alex Velea şi Mario Fresh plâng unul pe umărul celuilalt! Cei doi artişti trăiesc momente de neuitat în competiţia Asia Express şi speră să câştige marele premiu pus în joc. Însă până la finalul competiţiei drumul e lung şi anevoios şi cei doi artişti, la fel ca ceilalţi...

Star Matinal. Imagini care îl fac pe Gheorghe Hagi să lăcrimeze. Iată ce a făcut fiica lui

acum 59 zile

Fiica cea mare a lui Gheorghe Hagi îşi face mândru tatăl. Iată imaginile care îl vor face pe rege să lăcrimeze de emoţie.

Acces DIrect. O mamă spune, printre lacrimi, chinul pe care l-ar fi îndurat acasă. Copiii ar fi amenințați cu moartea: M-a bătut până n-am mai ştiut!

acum 67 zile

A fost în comă o săptămână, după ce ar fi încasat o bătaie soră cu moartea! Iar acum, omul pe care-l acuză că i-a pus viaţa în pericol, şi-ar fi găsit noi victime, din nefericire, chiar pe copiii lui. O mamă, în vârstă de 40 de ani, povesteşte, printre lacrimi, chinul pe care...

Star Matinal. Alex Bodi, în lacrimi în faţa Biancăi Drăguşanu. Ce s-a întâmplat cu o seară înainte de divorţ

acum 79 zile

Vestea că Bianca şi Bodi au divorţat a zguduit lumea showbiz-ului. Noi avem imagini exclusive cu cei doi de la momenul despărţirii. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alex Bodit în lacrimi cu doar câteva ore înainte de marele anunţ.

Lacrimi și durere la Chefi la cutițe. Adriana Cazacu este departe de fetița ei: Muncesc foarte mult și nu am timp să o văd. Stă la socrii mei!

acum 82 zile

Adriana Cazacu, bucătar în Popești-Leordeni, și soțul ei, it-ist, sunt departe de fetița lor de doi ani. Cariera îi ține la distanță de cea mică.

Acces Direct. Andreea Podărescu, lacrimi amare! Vedeta a mers la detectorul de minciuni să demonstreze că spune adevărul despre fostul ei iubit

acum 96 zile

"Prinţesa Bucureştilor" şi-a luat inima în dinţi şi a mers la detectorul de minciuni! Fostul model nu a mai suportat presiunile la care a fost supusă şi a vrut să demonstreze că spune adevărul.

Chefi la cuţite. Juliana Cassie, lacrimi de durere: M-a marcat până în ziua de azi. Mi-a fost foarte greu

acum 97 zile

Juliana Cassie are 18 ani, este studentă și locuiește în București. Motivul pentru care concurenta cu rădăcini asiatice a izbucnit în lacrimi.

Gigi Becali a cedat emoţiilor! Patronul FCSB a plâns la nunta fiicei!

acum 97 zile

O fi el războinicul luminii, dar când vine vorba de familie se emoţionează şi nu mai ţine cont de nimic. Gigi Becali a cedat emoţiilor şi a lăcrimat în faţa tuturor atunci când fiica sa i-a mulţumit pentru tot.

1
2
3
4
5
»