Horoscop 2018 | TREI ZODII vor atinge culmile succesului! La polul opus sunt Taurii! Râuri de lacrimi vor curge pentru ei...

Publicat pe 15.11.2017 la 14:51 Actualizat pe 15.11.2017 la 16:11

Câteva zodii care vor da lovitura în 2018 cu ajutorul oamenilor din jur

2018 se anunță a fi un an memorabil pentru cel puțin trei dintre nativii zodiacului. Planuri pe care le-au gândit de mult și la care au muncit enorm își vor găsi deznodământul fericit în anul care va veni.

Astrologii noștri au enumerat câteva zodii care vor da lovitura în 2018 cu ajutorul oamenilor din jur, al ambiției și mai ales al încrederii în sine.
Așadar, iată care sunt zodiile:


1. Gemeni – În 2018 vei avea un noroc foarte mare pe plan financiar. Banii vor spori enorm și fiecare efort pe care îl vei depune va da roade excelente de care te vei bucura foarte multă vreme.

2. Leu – Anul 2018 se anunță a fi unul genial din punct de vedere profesional. Buget pe care îl vei consuma pe împlinirea unui vis și acela de a avea propria afacere în domeniul care pe tine te atrage.

3. Fecioară – Tu vei da, cu adevărat, lovitura pe plan financiar în 2018. Vei reuși să obții sume generoase de bani dintr-o pasiune mai veche de a ta. Vei ajunge un om foarte realizat pe plan financiar la finalul anului 2018.

Astrele nu sunt la fel de blânde însă cu Taurii care par să nu își găsească liniștea și echilibrul interior în 2018. Experiențe din trecutul lor sau niște răni ce încă nu s-au vinecat le vor provoca multe neîmpliniri sufletești.

În articolul

Horoscop 2018 | TREI ZODII vor atinge culmile succesului! La polul opus sunt Taurii! Râuri de lacrimi vor curge pentru ei...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x