Zodia care trage lozul cel mare în 2018! Te numeri printre cei aleși?

Publicat pe 23.11.2017 la 09:20 Actualizat pe 23.11.2017 la 09:38

Afla ce-ti rezerva astrele in 2018.


2018 vine cu urcușuri și coborâșuri pentru nativii horoscopului. Astrele dezvăluie care vor fi cele mai norocoase zodii, dar și cele mai ghinioniste în anul ce urmează. Află de ce parte a baricadei ești!

Cele trei zodii cu ghinion:

BALANȚĂ:

Dacă anul 2017 a fost un an bun pentru acești nativi, 2018 le va aduce o mulțime de cumpene acestor nativi, scrie estisuperba.ro. Balanțele se vor confrunta cu o pierdere semnificativă. Poate să fie vorba despre o persoană dragă sau de locul de muncă.

Acest lucru îi va afecta foarte tare pe acești nativi și le va fi greu să revină la sentimentele bune de altă dată și mai ales la optmism.

BERBEC:

Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental. Vor întâmpina probleme în cuplu, iar crizele de gelozie vor fi la ordinea zilei, mai ales în luna martie. Chiar dacă sunt căsătoriți sau nu, acești nativi vor suferi în dragoste începând cu primăvara următoare.

CAPRICORN:

În anul 2018, nativii născuți sub acest semn zodiacal tind să ia decizii greșite care îi vor pune în situații dificile și vor ajunge de fiecare dată la răscruce de drumuri. Acești nativi vor fi destul de ghinioniști anul următor, însă nu este de fiecare dată vina lor, ci și a celor din jur.

Cele trei zodii norocoase:

RAC:

Dacă anul 2017 a fost un an plin de dezamăgiri pentru acești nativi, anul 2018 va veni doar cu soare și voie bună pentru acești nativi.

Acești nativi vor avea ocazia să înceapă o relație de lungă durată cu o persoană pe care o îndrăgesc de multă vreme. Acești nativi vor avea de câștigat și pe plan financiar în anul următor pentru că vor excela pe plan profesional.

SCORPION:

Nativii din acest semn zodiacal vor fi și ei ocrotiți de soartă în anul 2018. Pentru acești nativi nu sunt excluse nici căsătoriile pentru că vor cunoaște o persoană specială la care visau de multă vreme și pe care și-o doreau în viața lor.

Deși la început o să fie puțin sceptici în privința unei relații de durată sau a căsătoriei, vor fi extrem de fericiți să facă acest pas pentru că vor fi în sfârșit fericiți și iubiți așa cum și-au dorit mereu.

VĂRSĂTOR:

Acești nativi vor fi cei mai norocoși în anul 2018. Va fi un an prosper pe plan profesional și relațiile la locul de muncă se vor concretiza și totul va merge ca uns. Ba chiar se vor ivi călătorii în interes de serviciu.

Pe plan sentimental, acești nativi se vor bucura de o dragoste ca în filme, plină de tandrețe și iubire sinceră. Nimic nu le va sta în cale și vor putea să realizeze tot ce își propun.

sursă: atualittaea.biz

În articolul

Zodia care trage lozul cel mare în 2018! Te numeri printre cei aleși?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x