Cum îţi organizezi frigiderul pe timp de vară

Publicat pe 15.07.2020 la 08:27 Actualizat pe 15.07.2020 la 08:50

shutterstock

Probabil ai constatat şi tu că vara frigiderul tău devine mai aglomerat, mai ales datorită numeroaselor produse proaspete de sezon sau a unora mai voluminoase, precum pepenii. Aşadar, cum faci ca frigiderul tău să fie bine organizat, astfel încât să îţi încapă toate produsele, să le găseşti uşor pe cele de care ai nevoie şi să reduci risipa alimentară? Noi îţi oferim câteva sugestii care vor răspunde la toate aceste întrebări şi te vor ajuta să îţi păstrezi frigiderul curat şi ordonat.

Ce trebuie să faci înainte de a organiza frigiderul

Înainte de a trece la organizarea frigiderului, ar fi bine să cureţi şi să dezinfectezi toate suprafeţele din interiorul său. Acest lucru are mai mult decât beneficii estetice, deoarece un frigider igienizat înseamnă mai puține șanse de boli transmise de alimente alterate sau contaminate. Pentru a dezinfecta cu ușurință frigiderul, urmează acești pași:

Cum să organizezi frigiderul

Acum, când frigiderul este impecabil și igienizat, poţi începe să organizezi alimentele. În funcție de specificul acestora, ele trebuie puse pe rafturile superioare, rafturile inferioare, pe uşă sau în sertare, deci este important să le organizezi în consecință.

Dacă îţi vei curăţa şi îți vei igieniza în mod frecvent frigiderul, vei fi surprinsă de diferenţa pe care o va face în stilul tău de viaţă. Nu numai că vei găsi mai uşor ceea ce cauţi, dar va fi mai uşor să ţii evidenţa produselor din frigider şi astfel să le foloseşti înainte să se strice. Gesturile mici fac o mare diferenţă!

Credit foto: Shutterstock

În articolul

Cum îţi organizezi frigiderul pe timp de vară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp