Cautare: 88 rezultate dupa tagul "frigider"

Star News. Kim Kardashian a reacţionat, după ce fanii au criticat-o dur

acum 9 zile

După ce, zilele trecute, Kim Kardashian şi-a arătat frigiderul, care nu conţinea mâncare, ci doar băuturi, fiind acuzată că se hrăneşte "cu aer", supervedeta de peste Ocean a demonstrat că lucrurile. nu stau chiar aşa. Kim a luat atitudine şi a elucidat misterul.

Acces Direct. Sânziana Iacob, bloggerița care impresionează prin felul în care şi-a amenajat casa: Frigiderul meu e roz!

acum 40 zile

Casa ei este un adevărat curcubeu de culori, iar în fiecare cameră există câte un obiect cu o poveste extraordinară, în spate. Regina colorată a instagramului şi-a arătat casa din poveşti în care locuieşte împreună cu logodnicul ei, un chef cunoscut.

Ionatan face pe inspectorul sanitar şi ia frigiderul la control!

acum 61 zile

Ionatan face pe inspectorul sanitar şi ia frigiderul la control!

O nouă invenţie marca Liviu Minescu: frigiderul care nu are nevoie de alimentare la priză!

acum 66 zile

Liviu Minescu a inventat frigiderul care nu are nevoie de alimentare la priză!

Like a Star. Foamea își spune cuvântul și fetele dau iama în frigider: Mai băgăm și noi câte un cârnat în gură, chiar dacă e după ora 19

acum 74 zile

În bucătărie, Ionatan, Roxa și Diana stau la o bârfă în timp ce mănâncă cârnați cu muștar și maioneză.

5 trucuri pentru a irosi mai puțină mâncare

acum 131 zile

România este prima țară din Europa în topul risipei de alimente, având în vedere că o familie aruncă anual, în medie, 170 de kilograme de alimente, în mare parte fructe, legume, carne și produse de panificație.

Acces Direct. Criminal în serie, în Caracal? Sorin Ovidiu Bălan: S-ar fi găsit urme umane în frigider

acum 176 zile

Toată România fierbe de când poliţiştii au descins în ograda unui bărbat de 66 de ani acuzat de omor. calificat. Asta după ce, pe proprietatea lui s-ar fi găsit resturi, posibil, umane! Se pare că macabra descoperire ar avea legătură şi cu fetele dispărute în judeţul Olt, ambele...

Cele mai simple feluri prin care poți reduce risipa alimentară din frigiderul tău

acum 200 zile

Risipa alimentară este un fenomen îngrijorător care nu a ocolit nicio gospodărie. Potrivit unui raport din 2016 al Comisiei Europene, anual, în spațiu Uniunii Europene, 88 de milioane de tone de alimente sunt aruncate.

Dragoste ucisă de frigiderul gol! Tata Marian: Frigiderul și lada frigorifică au intrat în șomaj. Nu vrea să facă nici curățenie

acum 278 zile

Susține că a fost bătut, părăsit şi lăsat fără cele mai de preţ persoane din viaţa lui: cei doi copii! Sunt acuzaţiile pe care, tata Marian le face cu lacrimi în ochi. Bărbatul spune că nu mai poate trăi, de când Monica, cea care i-a fost alături mai bine de 10 ani, l-ar fi...

”La ce Chefi la Cuțite vă uitați voi!?” Dani, luat prin surprindere de discuția despre ouă: ”Mă rog..., eu în frigider nu le-am ținut niciodată, ca să fie clar”

acum 394 zile

Dani este luat prin surprindere de discuția despre ouă dintre Vlăduț și Răzvan. ”Mă rog..., eu în frigider nu le-am ținut niciodată, ca să fie clar”, a spus prezentatorul tv.

Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu: ”În frigider am dulceață de gogonele, borș și șampanie”

acum 466 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit un interviu pentru Răi da Buni. ”În frigider am dulceață de gogonele, borș și șampanie”, a spus juratul ”Chef la Cuțite”.

Mihai Bendeac, despre cabina prezentatorilor: Zici că ești în cămin acolo. Dacă deschid frigiderul sunt două bidoane de cinci litri cu vin de țară, efectiv stăm într-un depozit"

acum 503 zile

Mihai Bendeac îi descrie lui Carla's Dreams cabina prezentatorilor, în care el și Vlad Drăgulin trebuie să stea. Camera este atât de mică încât cei doi se simt ca într-un cămin de studenți.

Dani Oțil a descoperit cum se uită fetele în cuptor și în frigider

acum 568 zile

Dani Oțil a descoperit cum se uită fetele în cuptor și în frigider. Cele mai amuzante ipostaze surprinse de prezentator pe internet.

Sora lui chef Cătălin Scărlătescu își ține pantofii și gențile în frigider: ”Așa se conservă cel mai bine. În congelator e și mai bine!”

acum 647 zile

Sora lui chef Cătălin Scărlătescu își ține pantofii și gențile în frigider. ”Așa se conservă cel mai bine. În congelator e și mai bine!”, a dezvăluit aceasta.

Smiley News! Husky la frigider. Cățelușilor chiar le place!

acum 738 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit.

Gustare și desert cu... resturile din frigider

acum 775 zile

Nu mai arunca resturile de mancare, iata ce poti face cu ele.

Imagini senzaţionale din cuibuşorul Calinei, fata Catincăi Roman

acum 807 zile

Am pătruns în casa Calinei Roman. Fata Catincăi ne-a prezentat fiecare colţişor al apartamentului în care locuieşte: dressing-ul impresionant, dormitorul, dar am tras cu ochiul şi în frigider, să vedem ce mănâncă de arată atât de bine.

Bucătărie vandalizată de un urs flămând

acum 925 zile

Un american din statul Colorado s-a trezit cu bucătăria complet vandalizată. În primă fază, proprietarul a crezut că locuinţa sa a căzut pradă hoţilor, însă când a urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere a ramas uimit. Un urs a intrat în bucătărie, a deschis...

Smiley News: Atac la pepene! Un copil pofticios a intrat cu totul în frigider!

acum 964 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani, un clip inedit.

1
2
3
4
5