Cum să faci cea mai bună PLĂCINTĂ DOBROGEANĂ! Ingredientul secret
Publicat pe 11.11.2015 la 23:25 Actualizat pe 11.11.2015 la 23:45
Cui nu îi place plăcinta dobrogeană?! Aceea făcută după reţeta bunicii, cu foi fine, străvezii, perfect rotundă şi plină de brânză.
Cui nu îi place plăcinta dobrogeană?! Aceea făcută după reţeta bunicii, cu foi fine, străvezii, perfect rotundă şi plină de brânză.
Cine-a gustat odată plăcinta asta, n-o să se lase păcălit de cele artificiale. Şi cum plăcintă naturală găseşti mai greu, cel mai bine e s-o faci chiar tu, acasă. Desigur, printre ingredinte luaţi şi-o porţie de răbdare pentru că din câte-am văzut, nu se face cu una cu două.
Plăcinta dobrogeană se pune la copt într-o tavă rotundă şi ar fi ideal să se folosească un cuptor tradiţional de gust. Însă nu acesta este singurul secret! Pentru a obţine cea mai bună plăcintă dobrogeană ai nevoie de un ingredient surpriză: oţetul!
Descoperă mai multe informaţii în MATERIALUL VIDEO de mai sus!