Cum să faci cele mai pufoase clătite! Acesta este ingredientul secret care face diferenţa
Publicat pe 04.04.2016 la 10:47 Actualizat pe 04.04.2016 la 10:58
Ca să faci cele mai pufoase clătite, trebuie să ştii o serie de secrete pentru gătirea acestora, ca să nu ţi se ardă şi ca să iasă moi şi gustoase.
Ca să faci cele mai pufoase clătite, trebuie să ştii o serie de secrete pentru gătirea acestora, ca să nu ţi se ardă şi ca să iasă moi şi gustoase.
În primul rând, pentru a face cele mai pufoase clătite, ai nevoie de următoarele ingrediente:
200 de grame de făină
bicarbonat de sodiu (care va face clătitele pufoase)
3 ouă
300 mililitri lapte
2 linguri de unt
2 pliculeţe zahăr vanilat
o linguriţă de esenţă de rom
Pentru prepararea amestecului pentru clătite pufoase, trebuie să baţi ouăle bine de tot într-un castron. Deasupra se aruncă un vârf de linguriţă de bicabonat de sodiu, zahăr vanilat şi 3 picături de esenţă de rom. Untul se topeşte şi se adaugă şi el în amestecul de ouă bătute.
Citeşte mai departe AICI!