Cum să prepari cele mai bune sarmale de post! Ingredientul secret care dă tot gustul
Publicat pe 03.12.2015 la 20:29 Actualizat pe 03.12.2015 la 20:53
Românii mănâncă sarmale şi pentru că sunt gustoase, dar mai ales pentru că le asociază cu tradiţia şi sărbătorile! Şi nu doar românii. Sunt aproape 30 de ţări în lume pe harta sarmalelor.
Românii mănâncă sarmale şi pentru că sunt gustoase, dar mai ales pentru că le asociază cu tradiţia şi sărbătorile! Şi nu doar românii. Sunt aproape 30 de ţări în lume pe harta sarmalelor.
Însă nu este neapărat nevoie să conţină carne pentru a fi delicioase. În perioada postului, poţi înlocui carnea tocată din sarmale cu prune uscate. Îţi garantăm că gustul va fi savuros!
Un alt secret pentru ca sarmalele de post să iasă delicioasă este să pui ceapă din belşug.
Descoperă reţeta celor mai bune sarmale de post în materialul video de mai sus!