Greşeala pe care o faci de fiecare dată când prepari piure de cartofi

Publicat pe 16.03.2016 la 13:11 Actualizat pe 16.03.2016 la 13:36

Este uşor de făcut şi, în acelaşi timp, unul dintre cele mai populare preparate din întreaga lume. Piureul, căci despre el este vorba, nu iese întotdeauna aşa cum ne-am dori.

hellogiggles.com

Este uşor de făcut şi, în acelaşi timp, unul dintre cele mai populare preparate din întreaga lume. Piureul, căci despre el este vorba, nu iese întotdeauna aşa cum ne-am dori.

Sara Foster, proprietarea unui restaurant celebru din Marea Britanie, face piure de cartofi de ani de zile. Ea a publicat, recent, o carte de bucate în care explică ce trebuie să faci pentru a obţine cel mai bun piure de cartofi de fiecare dată.

Secretul constă în a folosi diferite tipuri de cartofi amestecate, lucru care garantează un piure pufos și gustos. Foster sugerează amestecul dintre cartofii aurii, care dau gust și culoare, și cei roșiatici, bogați în amidon și mai solizi, care ajută la obținerea unei texturi pufoase.

Cât despre greșelile care trebuie evitate, britanica susține că legumele nu trebuie tăiate în bucăți foarte mici, nici fierte prea mult (puse în apă înainte ce aceasta să fiarbă), iar instrumentul de zdrobire trebuie adaptat texturii cartofilor folosiți.

În articolul Greşeala pe care o faci de fiecare dată când prepari piure de cartofi:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 3 iunie 2025. Berbecii renunță la încăpățânare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iunie 2025. Berbecii renunță la încăpățânare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
S-a mutat în Australia pentru un job pe care nicio femeie nu îl vrea. Face 9.000 $ în 2 săptămâni
observatornews.ro
S-a mutat în Australia pentru un job pe care nicio femeie nu îl vrea. Face 9.000 $ în 2 săptămâni
Opal Suchata Chuangsri din Thailanda a câștigat concursul Miss World 2025. Cine a reprezentat România
a1.ro
Opal Suchata Chuangsri din Thailanda a câștigat concursul Miss World 2025. Cine a reprezentat România
Budincă de orez cu mango și vanilie. Un desert cremos, aromat și exotic
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mango și vanilie. Un desert cremos, aromat și exotic
Sorbet de căpșuni. Un desert rafinat, răcoritor și plin de prospețime
Catine
Sorbet de căpșuni. Un desert rafinat, răcoritor și plin de prospețime
Firma care a înlocuit angajații cu AI are probleme mari. Ce sumă a pierdut până acum
useit.ro
Firma care a înlocuit angajații cu AI are probleme mari. Ce sumă a pierdut până acum
Lovitura pe care a dat-o miliardarul român care le-a cerut socrilor o maşină şi bani pentru a porni afacerea!
as.ro
Lovitura pe care a dat-o miliardarul român care le-a cerut socrilor o maşină şi bani pentru a porni afacerea!
7 simptome de vitiligo ușor de recunoscut
MediCOOL
7 simptome de vitiligo ușor de recunoscut
Marilu Dobrescu povestește, în hohote de plâns, cu lux de amănunte, cum ar fi fost agresată fizic de fostul iubit, Iustin Petrescu: „A încercat să mă sufoce”
Spynews
Marilu Dobrescu povestește, în hohote de plâns, cu lux de amănunte, cum ar fi fost agresată fizic de fostul iubit, Iustin Petrescu: „A încercat să mă sufoce”
Piure de cartofi noi cu zucchini și brânză rasă
DeParinti
Piure de cartofi noi cu zucchini și brânză rasă
Medicul Mihail Pautov și specialiști în domeniu vin cu sfaturi de înfrumusețare pentru miri și mirese
MediCOOL
Medicul Mihail Pautov și specialiști în domeniu vin cu sfaturi de înfrumusețare pentru miri și mirese
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
HelloTaste
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
close
x