Greşeala pe care o faci de fiecare dată când prepari piure de cartofi

Publicat pe 16.03.2016 la 13:11 Actualizat pe 16.03.2016 la 13:36

Este uşor de făcut şi, în acelaşi timp, unul dintre cele mai populare preparate din întreaga lume. Piureul, căci despre el este vorba, nu iese întotdeauna aşa cum ne-am dori.

hellogiggles.com

Este uşor de făcut şi, în acelaşi timp, unul dintre cele mai populare preparate din întreaga lume. Piureul, căci despre el este vorba, nu iese întotdeauna aşa cum ne-am dori.

Sara Foster, proprietarea unui restaurant celebru din Marea Britanie, face piure de cartofi de ani de zile. Ea a publicat, recent, o carte de bucate în care explică ce trebuie să faci pentru a obţine cel mai bun piure de cartofi de fiecare dată.

Secretul constă în a folosi diferite tipuri de cartofi amestecate, lucru care garantează un piure pufos și gustos. Foster sugerează amestecul dintre cartofii aurii, care dau gust și culoare, și cei roșiatici, bogați în amidon și mai solizi, care ajută la obținerea unei texturi pufoase.

Cât despre greșelile care trebuie evitate, britanica susține că legumele nu trebuie tăiate în bucăți foarte mici, nici fierte prea mult (puse în apă înainte ce aceasta să fiarbă), iar instrumentul de zdrobire trebuie adaptat texturii cartofilor folosiți.

În articolul Greşeala pe care o faci de fiecare dată când prepari piure de cartofi:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 5 septembrie 2025. Săgetătorii au noroc în dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 septembrie 2025. Săgetătorii au noroc în dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
INTERVIU EXCLUSIV cu Nicuşor Dan. Ce notă şi-ar da după 100 de zile şi când merge în SUA. "Invitaţia există"
observatornews.ro
INTERVIU EXCLUSIV cu Nicuşor Dan. Ce notă şi-ar da după 100 de zile şi când merge în SUA. "Invitaţia există"
Cum au petrecut Marian Grozavu și Bianca Dan după ultima ediție Insula Iubirii 2025. Bărbatul, show total după bonfire
a1.ro
Cum au petrecut Marian Grozavu și Bianca Dan după ultima ediție Insula Iubirii 2025. Bărbatul, show total după bonfire
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
HelloTaste.ro
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
Ce determină fiecare semn zodiacal să iasă dintr-o relație. Ce arată astrele
Catine
Ce determină fiecare semn zodiacal să iasă dintr-o relație. Ce arată astrele
Puzzle-ul imposibil de rezolvat pentru AI. Oamenii îl termină în doar câteva secunde
useit.ro
Puzzle-ul imposibil de rezolvat pentru AI. Oamenii îl termină în doar câteva secunde
“Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă de mii de euro. Cum s-a putut afişa: “Vechituri”
as.ro
“Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă de mii de euro. Cum s-a putut afişa: “Vechituri”
Ce este untul de shea. Cum îl poți folosi
MediCOOL
Ce este untul de shea. Cum îl poți folosi
S-a găsit ascunzătoarea lui Emil Gânj! Criminalul din Mureș și-ar fi construit singur un adăpost
Spynews
S-a găsit ascunzătoarea lui Emil Gânj! Criminalul din Mureș și-ar fi construit singur un adăpost
Toddlerul se lovește. Care sunt motivele pentru care face acest lucru
DeParinti
Toddlerul se lovește. Care sunt motivele pentru care face acest lucru
Proprietățile uleiului esențial de lămâie. Ce efecte poate avea acest preparat în organism
MediCOOL
Proprietățile uleiului esențial de lămâie. Ce efecte poate avea acest preparat în organism
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
HelloTaste
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
close
x