Reţetă FĂRĂ COACERE: Cum să faci bomboane cu ciocolată şi portocale, cu puţine ingrediente, gata în 5 MINUTE

Publicat pe 14.01.2016 la 11:30 Actualizat pe 14.01.2016 la 11:43

Atât de ușor de făcut sunt aceste bombe cu susan și portocală, atât de natural se îmbină aromele și sunt așa de frumușele, încât nu m-a răbdat inima să nu vă dau și vouă această rețetă simplă, cu ingrediente puține, dar de mare efect.

retetecalamama.ro

Atât de ușor de făcut sunt aceste bombe cu susan și portocală, atât de natural se îmbină aromele și sunt așa de frumușele, încât nu m-a răbdat inima să nu vă dau și vouă această rețetă simplă, cu ingrediente puține, dar de mare efect. Este un desert fără coacere și foarte rapid de făcut.

Ingrediente:

  • 250 de grame de semințe de susan
  • 300 de grame de rahat simplu, de vanilie și/sau lămâie
  • 2 linguri de coajă de portocală confiată
  • 200 de grame de ciocolată cu 70% cacao
  • 4 linguri de ulei (eu am folosit ulei de rapiță)
  • opțional: 40 de grame de ciocolată albă

Vezi AICI cum se prepară!

În articolul Reţetă FĂRĂ COACERE: Cum să faci bomboane cu ciocolată şi portocale, cu puţine ingrediente, gata în 5 MINUTE:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
observatornews.ro
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
a1.ro
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
HelloTaste.ro
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Catine
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
DeParinti
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
HelloTaste
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
close
x