Reţetă simplă şi delicioasă: Cum să faci AMANDINA PERFECTĂ, acasă, în doar câteva minute!
Publicat pe 30.01.2016 la 19:25 Actualizat pe 30.01.2016 la 19:29
Pentru mulţi dintre doi, amandina este una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată şi foarte pufoasă, este varianta perfectă pentru cei care au poftă de ceva dulce.
Pentru mulţi dintre doi, amandina este una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată şi foarte pufoasă, este varianta perfectă pentru cei care au poftă de ceva dulce.
De ce să o cumperi de la cofetărie, când o poţi face tu acasă, fără chimicale şi ingrediente ciudate? Iată reţeta!
INGREDIENTE:
Blat:
6 oua 200 gr. zahar
30 ml. apa
30 ml. ulei
20 gr. cacao
8 linguri faina
Crema:
3 galbenusuri
150 gr. zahar pudra
250 gr. unt
3 linguri cacao
1 fiola esenta rom
Sirop:
400 ml. apa
150 gr. zahar
2 plicuri cappuccino rom
1 fiola esenta rom
Glazura:
ciocolata topita cu un pic de unt
frisca