Sfaturi utile pentru organizarea unei petreceri la birou

Publicat pe 26.06.2019 la 14:14 Actualizat pe 26.06.2019 la 14:18

Pentru ca evenimentul sa fie unul reusit, este bine sa se tina cont de opiniile viitorilor participanti, fie ei angajati ai companiei, ori asociati.

Organizarea unei petreceri la birou poate fi o misiune dificila, mai ales daca nu ai experienta in acest domeniu. Multi sunt de parere ca petrecerile corporate sunt neplacute si inconfortabile. Asa ca, pentru ca evenimentul sa fie unul reusit, este bine sa se tina cont de opiniile viitorilor participanti, fie ei angajati ai companiei, ori asociati.

Obiectivul principal al celui care organizeaza acest party este de a crea un mediu in care colegii de birou nu mai vorbesc despre munca, ci discuta si alte subiecte, interactionand ca prieteni.

Pentru ca acest obiectiv sa fie atins, totul trebuie planificat amanuntit. Mai exact, mancarea trebuie sa fie excelenta, bauturile sa nu lipseasca, la fel si jocurile. Totul pentru ca invitatii sa se simta bine.

Insa, nu alege ca party-ul sa aiba loc intr-o zi de duminica. De ce? Pentru ca urmeaza luni, iar toti angajatii se intorc la birou.

Asadar, indiferent de perioada anului si de tematica party-ului, să te ocupi de organizarea unei petreceri corporate este o provocare. Pentru a îți veni în ajutor, iată câteva detalii de care este bine sa ții cont, pentru ca evenimentul să fie unul reusit.

Implica-i pe colegi in organizarea evenimentului

Sa organizezi o petrecere, fara a avea un sprijin, este dificil. Asa ca, cel mai bine este sa ii implicit si pe colegii de birou in aceasta activitate.
Ideal este sa organizati o intalnire, cu o luna inainte de eveniment, sa alegeti impreuna o tema a petrecerii si sa impartiti responsabilitatile.

Mai exact, o echipa sa se ocupe de mancare si bauturi, iar o alta echipa de jocuri, decorațiuni și premii. De asemenea, nu uita de cadourile pentru invitati. Daca esti in pana de idei, pe Giftforyou gasesti numeroase cadouri traznite, care sigur vor fi pe placul tuturor.

Amenajarea locatiei

Amenajarea biroului pentru party este un lucru important. Daca locul de care dispui nu este unul foarte spatios, incearca sa aranjezi birourile astfel incat sa existe un loc liber unde se poate dansa.

De asemenea, in cazul in care biroul are un spatiu exterior, foloseste-l cu incredere. Nu uita de decoratiuni, dar si de mobilier. In cazul in care evenimentul are loc intr-o zi friguroasa, le poti pune la dispozitie invitatilor paturi cu care sa se inveleasca.

Invitatiile

Invitatiile sunt elemente importante, care nu ar trebui sa lipseasca. Acestea pot avea un design personalizat, in functie de tema petrecerii si trebuie neaparat sa contina informatii privind data si ora inceperii petrecerii, tema, tinuta obligatorie – daca este cazul.
In plus, ideal este sa trimiti invitatiile cu minimum doua saptamani inainte de eveniment.

Meniul

In cazul meniului, poti opta pentru bufet suedez. Pe langa faptul ca acesta este mult mai ieftin decat un meniu cu feluri fixe de mancare, nu o sa ai nevoie de chelneri pentru servirea preparatelor.

Marele avantaj al acestuia este faptul ca il poti personaliza in functie de tematica petrecerii. Mai exact, exista bufet mediteranean, bufet oriental, bufet frantuzesc, bufet italienesc, bufet traditional romanesc.

In plus, invitatii pot servi ceea ce le place si se pot aseza oriunde, nefiind obligati sa stea la masa.

Dat faptul ca nu exista petrecere fără alcool si sucuri, ideal este sa angajezi cu barman, specializat in prepararea cocktail-urilor. In felul el poate prepara diferite bauturi, toata seara - și astfel te asiguri ca toata lumea este multumita.

Muzica

O petrecere nu este reusita daca nu are si muzica. Asadar, daca bugetul nu iti permite sa inviti o trupa, ori un DJ, asigura-te macar ca ai ales un sistem audio de calitate si o varietate de melodii, de asemenea.

Ultimele detalii

Cu doua zile inainte de party, nu uita sa le trimiti un e-mail invitatilor, pentru a le aduce aminte de petrecere. In plus, roaga-ti seful sa scurteze programul de lucru, in ziua petrecerii, pentru ca invitatii sa aiba timp sa mearga sa se pregateasca.

De asemenea, asigura-te ca locul unde va avea loc petrecerea este pregatit, iar sistemul audio este instalat. Mai mult decat atat, verifica daca meniul este cel stabilit.

Pentru ca totul sa fie perfect, poti surprinde invitatii cu GIF Booth. Acesta face o succesiune de fotografii, care pot fi accesorizate cu logo-ul companiei, ori cu un text personalizat. Cu siguranta, GIF Booth-ul va avea un real succes, iar cei prezenti vor fi incantati.

Nu oricine poate organiza o petrecere la birou, dat fiind faptul ca sunt foarte multe lucruri de rezolvat. Insa, aceasta nu este o misiune imposibila. Colegii sunt a doua ta familie, alaturi de care petreci cel putin opt ore pe zi, asa ca merita sa iti dai interesul pentru ca party-ul sa fie unul reusit.

În articolul

Sfaturi utile pentru organizarea unei petreceri la birou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x