Cautare: 97 rezultate dupa tagul "birou"

Sfaturi utile pentru organizarea unei petreceri la birou

acum 25 zile

Pentru ca evenimentul sa fie unul reusit, este bine sa se tina cont de opiniile viitorilor participanti, fie ei angajati ai companiei, ori asociati.

Dureri de spate la birou? Iata cum le poti combate!

acum 39 zile

Statul pe scaun la birou pentru perioade lungi de timp poate determina dureri de spate serioase, ce pot degenera in adevarate probleme de sanatate.

Moştenirea Stelei Popescu e scoasă la licitaţie. Biroul artistei ar putea fi vândut cu 1500 de euro

acum 52 zile

Moştenirea Stelei Popescu e scoasă la licitaţie! Fotografii, tablouri, obiecte personale sau premii vor putea fi cumpărate, peste o săptămână, într-o licitaţie care va purta numele "Ultimul Spectacol".

Ai văzut-o vreodată nemachiată? Lucrurile mai puțin știute despre Ana Morodan, contesa digitală: Nu ai zice, dar mie nu îmi place publicitatea și celebritatea deloc!

acum 102 zile

Ana Morodan, cunoscută drept contesa digitală, face parte dintre cei 18 concurenți Asia Express. Vedeta și-a început cariera de blogger la 24 de ani.

Locul de muncă, a doua casă pentru români! Cum să-ți transformi biroul într-un loc mai primitor și ofertant energetic

acum 128 zile

Biroul a devenit a doua casă pentru mulți români. Ei petrec, în medie, în jur de opt ore, iar spațiul respectiv trebuie să-i facă să se simtă ca acasă.

Avantajele unui birou acasa - solutii practice pentru amenajarea unui birou la tine acasa

acum 139 zile

Prin amenajarea unui birou acasa, nu doar ca vei scapa de stres, ci vei fi mult mai motivat sa iti duci sarcinile la bun sfarsit. Nu uita ca mobila si accesoriile vor intregi aspectul spatiului: de la scaunul pentru birou, care trebuie sa fie confortabil, pana la accesoriile de efect de pe pereti, totul trebuie sa includa o nota personala.

Scandal în Ambasadă! Atașatul cu afaceri externe este acuzat că a încercat să violeze o femeie, chiar în toaleta biroului: "Am fost agresată de trei ori"

acum 250 zile

Acuzaţii şocante la cel mai înalt nivel! Florentina susţine că ar fi fost hărţuită chiar de şeful ei! Un consul, al unei Ambasade din Bucureşti, acuză o femeie de 40 de ani. Doamna este căsătorită şi cu doi copii acasă.

Biroul de jumătate de milion de euro! Masa are patru metri și este făcută din trunchi de copac vechi

acum 277 zile

De cele mai multe ori, petrecem mai mult timp la birou decât acasă, motiv pentru care ne dorim să avem la dispoziţie un spaţiu curat, ordonat, care să ne asigure o zi de muncă productivă.

5 reguli pe care trebuie să le respecți atunci când alegi să lucrezi numai de acasă

acum 311 zile

Sunt unele lucruri pe care trebuie să le respecți cu strictețe, dacă vrei ca jobul de acasă să devină un plan pe termen lung și de succes. Altfel, se poate transforma într-o povară din care nu vei ști cum să ieși și vei căuta rapid să te întorci la programul clasic, 8:00-17:00, de birou.

Dorin Cioabă, regele rromilor: "Vreau să deschid un birou al organizației noastre la New York"

acum 377 zile

Dorin Cioabă are planuri mari pentru rromii din organizația pe care o conduce. Regele rromilor vrea să deschidă un birou al organizației la New York.

Fitness la Neatza! Exerciții de stretching pe care le poți face și la birou

acum 628 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby a venit în platoul de la Neatza pentru aprezenta câteva exerciții de stretching care se fac și la birou.

Învaţă cum să îţi aranjezi lucrurile în birou: "Cei care lucrează nu trebuie să stea pe direcţia uşii"

acum 659 zile

Feng shui este un ansamblu de principii de geomanție, care afirmă că formele și mediul ambiant pot influența principiul qi. Scopul este realizarea armoniei locurilor în care oamenii trăiesc, prin analiza fluxurilor de energie din mediul înconjurător

Gina, la interviu. S-a băgat sub birou și s-a auzit fermoarul la șliț. Acum este sefă!

acum 675 zile

Ingenios și rapid! Gina a trecut cu brio proba interviului, iar acum a ajuns șefa celei care a recomandat-o.

Cum să alegi scaunul de birou care nu îți dă dureri de spate

acum 734 zile

Ce pozitie trebuie sa adoptam atunci cand stam mult timp la birou.

Lidia Buble, amintiri din copilărie: "Tata se prezenta zilnic în birou la directorul școlii"

acum 780 zile

Lidia Buble își amintește cu drag de copilărie, chiar dacă era mai băiețoasă, iar părinții ei erau chemați des la școală de director.

Cum trebuie să stai corect la birou pentru a evita problemele la coloana vertebrală

acum 789 zile

Persoanele care stau cel mai mult la birou sunt cele mai predispuse la tulburările posturale sau de statică vertebrală ale coloanei, Între acestea se menţionează scolioza, cifoza, cifoscolioza, hiperlordoza şi posibilele combinaţii ale acestora.

"Regele fiţelor", s-a transformat total! Andrei Versace s-a făcut băiat cuminte!

acum 854 zile

"Regele fițelor" s-a transformat total! S-a făcut băiat cuminte! Ieri rupea clubul în două, azi se face că plouă. Iată ce schimbare radicală a suferit Versace, unul dintre cei mai controversaţi crai de Dorobanţi!

Cum arată camera lui Mihai Bendeac: "ASTA văd eu în birou când scriu!"

acum 857 zile

Imaginea care a luat prin surprindere pe toata lumea!

Dani Oțil, atac la ”cerșetorii” primăverii”: ”Cum apari la birou la 1 și 8 Martie, le găsești cu mâna întinsă!”

acum 872 zile

Dani Oțil are o părere diferită despre ceea ce înseamnă 1 și 8 Martie. Iată care este punctul lui de vedere în privința acestor obiceiuri.

1
2
3
4
5