5 lucruri pe care nu le știai despre Bige Önal din “Dragostea pluteste în aer”. Cum este actrița în viața reală

Publicat pe 11.03.2022 la 19:42 Actualizat pe 14.03.2022 la 16:19

Bige Önal este recunoscută pentru rolul său din “Dragostea plutește în aer”, însă puțini cunosc aceste detalii din viața ei. Iată 5 lucruri pe care nu le știai despre vedetă. Cum este în viața reală.

Bige Önal poartă ruj roșu și are părul desprins

Bige Önal din “Dragostea pluteste în aer”

Happy Channel

Bige Önal este una dintre cele mai cunoscute actrițe la momentul actual. Datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să fie iubită de oameni de pretutindeni. De asemenea, este o prezență constantă în mediul online, acolo unde postează fotografii atât din viața personală, cât și de pe platourile de filmare.

Deși fanii o pot vedea grație postărilor de pe rețelele de socializare, iată 5 lucruri pe care nu le știai până acum despre celebra vedetă.

Serialul-fenomen "Dragostea plutește în aer" este în episoade integrale în AntenaPLAY!

5 lucruri pe care nu le știai despre Bige Onal din “Dragostea plutește în aer”

Tatăl actriței Bige Önal a jucat în cadrul echipei Galatasaray între 1985 și 1992. A fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, însă a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Vedeta a fost susținută de colegii de platou. Hande Erçel a fost cea care a încercat să participe în cadrul funeraliilor pentru a-i fi alături colegei sale, însă la momentul acela planurile profesionale au împiedicat-o să-și îndeplinească visul.

De asemenea, partenerul de viață, Aras Bulut Iynemli a fost cel care i-a fost întotdeauna alături pentru ca Bige Önal să poată trece mai ușor peste aceste clipe dificile. Cu toate acestea, în timpul înmormântării, frumoasa actriță a avut nevoie de îngrijiri medicale, asta pentru că, din cauza emoțiilor a leșinat. Bige Önal a aflat despre moartea tatălui său în timpul filmărilor pentru “Dragostea plutește în aer”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama ei, Mine Baysan a fost un model cunoscut în lumea întreagă. Părinții actriței au divorțat când aceasta avea doar 9 ani. După ce a absolvit Saint-Benoît French High School s-a înscris la Istanbul Bilgi University și a reușit să-și termine studiile acolo. Unul dintre rolurile sale de succes a fost în 2010 în seria “Elde Var Hayat”, acolo unde a jucat rolul lui „Yeliz”. A jucat alături de Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz și Ekin Koç în serialul “Benim Adım Gültepe”, producție ce i-a adus succesul internațional. În 2020, Bige Önal a jucat rolul lui “Hayrunnisa”, o tânără care își iubește rădăcinile familiale, dar care dorește totuși să se desprindă de locul natal și să își urmeze visul.

Bige Onal din “Dragostea pluteste în aer”, mesaj emoționant pentru tatăl ei

La trei săptămâni de la moartea tatăl său, actrița a lăsat un mesaj emoționant în mediul online, alături de o poză din copilărie. În imaginea alăturată mesajului, actrița apare alături de tatăl său într-o îmbrățișare sinceră.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o ținută aparte și a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. Ce a declarat artista

“Viața mea s-a înfârtit mereu în jurul tău. Mereu m-am dezvoltat datorită ție. În absența ta, pot spune cu mâna pe inimă că ești cel mai mare bun pe care l-am avut întotdeauna. De când ai plecat, mi-e frică să uit. Îți știu toate urmele feței, ale mâinilor, știu ce făceai.”, a scris aceasta pe contul personal de Instagram.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Ulterior, aceasta a împărtășit alături de fani mai multe imagini emoționante: “Când eram copil mereu mă uitam la ușă și nu îmi îndreptam ochii de acolo până ce tu nu apăreai. O să mă uit întotdeauna în dreptul ușii până o să apari din nou.”, a scris aceasta.

În articolul

5 lucruri pe care nu le știai despre Bige Önal din “Dragostea pluteste în aer”. Cum este actrița în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x